2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
sheilata ben şöyle bir takım aldım. Astronotluk kadar hava olmadığında normal kıyafetinin üstüne giydiriyorum dışarı çıkarken. Bakkala fırına giderken.
Su an tek tek online magazlardan begendiklerimi sepete atiyorum.en cok hm de begendim.tayt bulamiyorum ama %100 pamuk.hm de begendiklerimin bedeni kalmamis.zaraya falan baktim tek tayta 300-400 vermek mantikli mi? Set olarak alayim demistim zibinlarin altina 5-6 tane tayt lazim

Ben de genelde böyle çıkartıyorum dışarı. Kızımın anneanne kombini
Eki Görüntüle 3509013
Ay o kadar beğendim ki renkler muhteşem.
Benim annem de çok güzel örer ama sabahtan akşama kadar çocuk bakıyor. Hatta bazen yatasıya kadar orda oturuyoruz. Fırsatı olmuyor artık.
Ben de örgüyü çok severim. Kendime çok kazak örmüşlüğüm var. Bi ara modaydı örme kazaklar.

Son düzenleme:
H&m %95 pamuk. %5’de lastiği falan değil midir?

Eklentiler

• IMG_4560.png
    207,9 KB · Görüntüleme: 17
Teşekkür ederiiz benim annem örmemiş açıkçası ipini almış, modeli internetten bulmuş tulum+hırka olarak geçimini örgüyle sağlayan yaşlı bir teyzeye ördürmüş daha hamileydim bu örüldüğünde. Ben yenidoğan olarak istemiştim bunu büyük örünce ya olmazsa diye düşünüp üzülmüştüm de açıkçası. Şapkayla pandufları da başka zamanlarda lcw den almış. Farkında olmadan kombinlemiş kadıncağız. Öylece giydirdim ben de

Ne güzel yapmış, teyze de nasiplenmiş. Büyük olduğu da iyi olmuş. Yenidoğan bir iki kere giyecekti. Şimdi bütün kış giyer.

Ne güzel yapmış, teyze de nasiplenmiş. Büyük olduğu da iyi olmuş. Yenidoğan bir iki kere giyecekti. Şimdi bütün kış giyer.
Yenidoğan da yapsa biz kışı gecirirdik muhtemelen. Yenidoğan kıyafetleri benim kıza 3 aylıktı hala oluyordu 1 numara bez totikine büyük geliyorduu 1.5 ay prematüre bezi kullandık biz yenidoğan kıyafetlerinin ustumuzde durusu ektedir

Bunlarin 9-12 aylik olanindan alayim o zaman? 12-18 cok büyük gelir gibi geliyor.bir de hm kaliplari büyük oluyor simdiye kadar aldiklarimdan gördügüm.bunda da son 3 tanesinde beden kalmis.baska yerden mi bakayim yoksa? Nilsibel gerci bulamadim da baska.bedene ne diyorsun peki? Her seyi 9-12 ay aliyorum

Eklentiler

• 1000029788.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar miniş oluyor. Ben kıza aldığım h&m 9-12’leri neredeyse 2 yaşına kadar giydirdim. Güzel bence alabilirsin. Giydirince foti at

Ya miniciktiler. Kocaman oldu şimdi kucağıma sığmıyor.

Ben de aldim bu taytlardan 9-12.Benim oglum 76 cm civari iyi oluyor.12-18 baya uzun 86 cm.
Inceler ama epey disari cikarken giydirmiyorum ben hic.

Kızlar miniş oluyor. Ben kıza aldığım h&m 9-12’leri neredeyse 2 yaşına kadar giydirdim. Güzel bence alabilirsin. Giydirince foti at
4 tane de defactodan aldim tayt yeter artik diye dusünuyorum.disari giymeye 3 tane takim aldim şık.Evde de 2 tane var.2-3 tane daha alsam yeter bence 9-12 ay.hep ev ici almisim gibi oldu ama aldiklarim kaliteli guzel disariya da olur gibi.

Kızlar 0.3 owli uyku tulumumuz var ama yeterli degil hemen kirleniyor,kizim kiyafetle uyumak zorunda kaliyor hep.2 tane daha tulum alicam nerden kac tog alayim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…