2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar 0.3 owli uyku tulumumuz var ama yeterli degil hemen kirleniyor,kizim kiyafetle uyumak zorunda kaliyor hep.2 tane daha tulum alicam nerden kac tog alayim?
Ben toguna bakmadan tipine bakıp aldım lcw’den. 1.6 togmuş. Kalın gibi ama içine bir body giydiriyorum, iyi oluyor bence. Gece terleme falan yapmıyor. Bi tane de kuzenim vermişti. O da aynı gibi. Üstünde yazmıyor.

Ya kizim.cok terliyor gece.bizim carsaf sırılsıklam oluyor.uzun kollu zibin altina da taytla yatiriyorum genelde üstünü zaten örtmüyorum.bir de petegi de kapattim terliyor diye 22-23 derecede sırılsıklam olmus yine gece

Bu da benim kızın geçen günkü kombini. Astronotu doğmadan aldırmıştık 2-4 ay olsun çabuk büyüyorlar demiştim kızım minnak olunca içinde kayboldu şimdi ayakları kapatmazsam oluyor yeni yıla kadar idare eder

Eklentiler

• 7b4d5197-2711-480d-a6e4-476292a2bdfa.jpeg
    157,8 KB · Görüntüleme: 15
Benimkiler ayağında ayakkabı tutmuyorlar anlamıyorum ki sıyrılıyor ayaklarından genelde tek ayakkabı kalıyor ayakta bizimkiler market arabası ile gezmeyi seviyorlar bide ıslak mendille onu siliyorum bu arada halen kaynatılmış soğutulmuş su kullanıyoruz ya ne zamana kadar kullanacağız

Eklentiler

• C8DDF86E-C044-4292-8DC6-F56F0A99A00A.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 8
Ben direkt içme suyu koyuyorum. Mamaya kaynar su ekliyorum ılık olsun diye. Acilse onu bile soğuk yapıyorum. Hiç bişeyi silmek de aklıma gelmiyor mama sandalyesi hariç

Ben direk cam şişe su alıyorum kıza. Bebek suları hep plastik şişede içime sinmiyor. Cam şişeyi kaynatıp soğutmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…