- 12 Nisan 2019
- 24.101
- 38.276
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.101
Emzık yok maalesef.. Sureklı yapmıyor neysekı, uykusu gelince ve acıkınca..Canım arkadaşımın bebesi de emdi tek parmağını, sadece ileride uzun süre emerse sabit parmak olduğu için parmakta incelme olabilir. Ama kızı uzun süre parmak emdi 3 sene kadar. Bence takip et, üzerine düşersen de bu sefer inada binip yapacak. Emzik alıyorsa emziğe transfer olabilir belki
Kendi kendine oynadığı zamanlarda..Allah kolaylik versin,ne zaman dinleniyorsun? Bebekle oturabiliyor musun?Dün 23 e dogru uyandi,2 ye kadar uyutamadimmidem de agriyordu kötü bir geceydi.
2 uyku canim.bir sabah uykusu.bir de 3 gibi uyuyorKendi kendine oynadığı zamanlarda..
Kafayı yastıgs koydugum gıbı uyuyorum
Okulda da dinleniyorum hakkını yemiyim sımdı, kahve ıcıyorum, cay ıcıyorum 3 Teneffus okuldayım, dolu dolu ıcıyorum hepsını
Sen gunduz kac uyku yaptırıyorsun?
Alma canım az kaldı yürümesine. Daha erken daha bir ayı var zaten. Yürüyecekler merak etmeyinYa kızlar benim kız adım.atti diye yurüme arkadası almaktan vazgecmistim,hala yürümedi niyeti de yok gibi.gecen hafta 2 adim daha atti.tık yok su an.alsam mı yürüme.arkadası alsam en fazla 1 ay kullanacak.bir de kasim indirimindeydi 1500 e alabiliyrdum simdi indirimde kalkmis.ay ne zor annelik.nw yapicami sasirdim.emeklemesi icin hicbir sey yapmadim kendi emeklemisti.yürümesi icin de ayni sekilde düsündüm.zamani gelince yürüyecek diye simdi de vicdan yapiyorum desteklemedim diye
Bizimki de 2 kere uyuyor ama sureklı oynamak istiyor, hele uyku tulumu giydirince bı sevindirik oluyor bi iştahlanıyor, neyse az daha yorulsun diyoruz artık.. Cok sukur eziyeti yok, kendı kendıne de oynuyor2 uyku canim.bir sabah uykusu.bir de 3 gibi uyuyor
Alma bence, kedinin pesine bızımkı erken yurudu dıye dusunuyorum, sureklı kedinin pesınde, Nilsibel ın de buyuk kız var evde, uyarıcı da etkili.. Bugun yarın yürür o, baska ihtiyacını al o parayaYa kızlar benim kız adım.atti diye yurüme arkadası almaktan vazgecmistim,hala yürümedi niyeti de yok gibi.gecen hafta 2 adim daha atti.tık yok su an.alsam mı yürüme.arkadası alsam en fazla 1 ay kullanacak.bir de kasim indirimindeydi 1500 e alabiliyrdum simdi indirimde kalkmis.ay ne zor annelik.nw yapicami sasirdim.emeklemesi icin hicbir sey yapmadim kendi emeklemisti.yürümesi icin de ayni sekilde düsündüm.zamani gelince yürüyecek diye simdi de vicdan yapiyorum desteklemedim diye
Sanslisiniz o konuda.bizimki saolsun dogdugundan beri eziyetli.yanindan ayrilamiyoruz.çitten çıktıgım an agliyor yaygarayi basiyor.kendi kendine oynasa keskeBizimki de 2 kere uyuyor ama sureklı oynamak istiyor, hele uyku tulumu giydirince bı sevindirik oluyor bi iştahlanıyor, neyse az daha yorulsun diyoruz artık.. Cok sukur eziyeti yok, kendı kendıne de oynuyor
Ya ne bileyim herkes aliyor yürümesi icin destek veriyor hicbir sey yapmamis gibi hissediyorum kendimiAlma canım az kaldı yürümesine. Daha erken daha bir ayı var zaten. Yürüyecekler merak etmeyin
Uykudan uyanınca, bıyerı acıdıgında kucağımdan inmek istemiyor, kucagımda ev supurmuslugum var. Ara ara gelıyor bıze de o davranışlar..Sanslisiniz o konuda.bizimki saolsun dogdugundan beri eziyetli.yanindan ayrilamiyoruz.çitten çıktıgım an agliyor yaygarayi basiyor.kendi kendine oynasa keskebeni görünce babaanneyi de istemiyor.
Yürütec aldık yaYa ne bileyim herkes aliyor yürümesi icin destek veriyor hicbir sey yapmamis gibi hissediyorum kendimi
Onu da sevmedi binmiyor dogru düzgün zorla kandiriyorum bazen öyle,gec kaldigim icin mi diyorumYürütec aldık ya
Bız iyi kullandık, ama ilk 1 hafta cok korkmuştu, sonra drıft atmaya baslamıstıOnu da sevmedi binmiyor dogru düzgün zorla kandiriyorum bazen öyle,gec kaldigim icin mi diyorum
Ben şu reflü yatağını hiç kullanmadım. HattaBizimkide yürümeye başladı çok şükür iki aydır aslında profesyonel yürüyordu elimizi bıraktırmıyordu geçen yeter dedik zorla yürüttük alıştı gitti şimdi
ben ilk bebeğe beşik harici hiçbişey almamıştım gerekde görmedim hep kucağımda oluyordu genelde beşiğide annem almıştı
Bu ikinciye ne önerirsiniz bir sürü çeşit anakucakları var beşikler var hangisi kullanışlı olur kurtarıcı uzun kullanabileceğim bir şey lazım iki bebek olacak sobalı odaya tıkacağım ikisinide mecbur
Doğar doğmaz en azından yürüyene kadar az çok bişeylerle idare etmemiz lazım
1 ay kadar kullandım, sonra dar geldi sallanan bir besık aldık hafıf bise odadan odaya tasıdık, yatakta donmeye baslayana kadar onda uyudu, cok memnun kaldım, sonra park yataga gectık..Ben şu reflü yatağını hiç kullanmadım. HattaSohrab da anca bir iki hafta kullandık sanki.
Amasheilata ve sudem34 çok kullanmışlardı. Her şey çocuktan çocuğa değişiyor.
Ben kızım beşikte yatmadı diye oğlana sadece ilk zamanlar yattığı bi park yatak almıştım ama tatilde kaldığımız evde sallanan beşik vardı. Orda gece uyandıkça sallayıp uyutmuştuk, çok iyiydi. Keşke baştan alsaymışız demiştim.
Hiç sıkma canını. Ben de hiç destek vermiyorum yürümesi için yürümüyorda anca 2 elini tutarsam öyle. Emeklemesi için ben de çok destek olmuştum zamanı gelince emekledi. Öyle düşünüp kendi haline bıraktım.Ya ne bileyim herkes aliyor yürümesi icin destek veriyor hicbir sey yapmamis gibi hissediyorum kendimi
Arkadasimin kizi da kwyif zamani emrrdi 3u gecerek birakti bir sey olmaz birakir insallahEmzık yok maalesef.. Sureklı yapmıyor neysekı, uykusu gelince ve acıkınca..
Kuzu bende var. Ama bence yürümeyen bebek onla da yürümüyor. Sahsen benimki sadece tutuyor. Oyuncaklarıyla oynuyor. Hiç adım falan atmıyor yani sabit duruyor öyle. E sabit durmaya, koltuk kenarında da duruyordu yani. Sadece oyuncaklarıyla oyalanıyor… benimki mesela normalde elinden falan tutunca yürüyor. Ama yürüme arkadasında asla adım atmıyor. Bize hiç faydası olmadı sahsen. Daha kücük olsa bebek, istersen al faydası olur belki derdim ama büyüdüler de. Bir de benimki gibi olursa boşa almış olursun. Şahsen ben olsam almazdım ama tabi gene sen bilirsin kuzumYa kızlar benim kız adım.atti diye yurüme arkadası almaktan vazgecmistim,hala yürümedi niyeti de yok gibi.gecen hafta 2 adim daha atti.tık yok su an.alsam mı yürüme.arkadası alsam en fazla 1 ay kullanacak.bir de kasim indirimindeydi 1500 e alabiliyrdum simdi indirimde kalkmis.ay ne zor annelik.nw yapicami sasirdim.emeklemesi icin hicbir sey yapmadim kendi emeklemisti.yürümesi icin de ayni sekilde düsündüm.zamani gelince yürüyecek diye simdi de vicdan yapiyorum desteklemedim diye