2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Emzık yok maalesef.. Sureklı yapmıyor neysekı, uykusu gelince ve acıkınca..

Allah kolaylik versin,ne zaman dinleniyorsun? Bebekle oturabiliyor musun?Dün 23 e dogru uyandi,2 ye kadar uyutamadim midem de agriyordu kötü bir geceydi.
Kendi kendine oynadığı zamanlarda..
Kafayı yastıgs koydugum gıbı uyuyorum
Okulda da dinleniyorum hakkını yemiyim sımdı, kahve ıcıyorum, cay ıcıyorum 3 Teneffus okuldayım, dolu dolu ıcıyorum hepsını
Sen gunduz kac uyku yaptırıyorsun?

Ya kızlar benim kız adım.atti diye yurüme arkadası almaktan vazgecmistim,hala yürümedi niyeti de yok gibi.gecen hafta 2 adim daha atti.tık yok su an.alsam mı yürüme.arkadası alsam en fazla 1 ay kullanacak.bir de kasim indirimindeydi 1500 e alabiliyrdum simdi indirimde kalkmis.ay ne zor annelik.nw yapicami sasirdim.emeklemesi icin hicbir sey yapmadim kendi emeklemisti.yürümesi icin de ayni sekilde düsündüm.zamani gelince yürüyecek diye simdi de vicdan yapiyorum desteklemedim diye

2 uyku canim.bir sabah uykusu.bir de 3 gibi uyuyor

Alma canım az kaldı yürümesine. Daha erken daha bir ayı var zaten. Yürüyecekler merak etmeyin

Alma bence, kedinin pesine bızımkı erken yurudu dıye dusunuyorum, sureklı kedinin pesınde, Nilsibel ın de buyuk kız var evde, uyarıcı da etkili.. Bugun yarın yürür o, baska ihtiyacını al o paraya

Bizimki de 2 kere uyuyor ama sureklı oynamak istiyor, hele uyku tulumu giydirince bı sevindirik oluyor bi iştahlanıyor, neyse az daha yorulsun diyoruz artık.. Cok sukur eziyeti yok, kendı kendıne de oynuyor
Sanslisiniz o konuda.bizimki saolsun dogdugundan beri eziyetli.yanindan ayrilamiyoruz.çitten çıktıgım an agliyor yaygarayi basiyor.kendi kendine oynasa keske beni görünce babaanneyi de istemiyor.

Sanslisiniz o konuda.bizimki saolsun dogdugundan beri eziyetli.yanindan ayrilamiyoruz.çitten çıktıgım an agliyor yaygarayi basiyor.kendi kendine oynasa keske beni görünce babaanneyi de istemiyor.
Uykudan uyanınca, bıyerı acıdıgında kucağımdan inmek istemiyor, kucagımda ev supurmuslugum var. Ara ara gelıyor bıze de o davranışlar..

Onu da sevmedi binmiyor dogru düzgün zorla kandiriyorum bazen öyle,gec kaldigim icin mi diyorum
Bız iyi kullandık, ama ilk 1 hafta cok korkmuştu, sonra drıft atmaya baslamıstı
Ayrıca kendını suclamayı bırakır mısın artık, her cocuk ozel ve farklı, kımı 3 gun erken kımı 3 gun gec.. Kımı sever kımı sevmez.. Senlik bı durum yok.. Sagligi yerınde mi, cok sukur yerınde..

Bizimkide yürümeye başladı çok şükür iki aydır aslında profesyonel yürüyordu elimizi bıraktırmıyordu geçen yeter dedik zorla yürüttük alıştı gitti şimdi
ben ilk bebeğe beşik harici hiçbişey almamıştım gerekde görmedim hep kucağımda oluyordu genelde beşiğide annem almıştı
Bu ikinciye ne önerirsiniz bir sürü çeşit anakucakları var beşikler var hangisi kullanışlı olur kurtarıcı uzun kullanabileceğim bir şey lazım iki bebek olacak sobalı odaya tıkacağım ikisinide mecbur
Doğar doğmaz en azından yürüyene kadar az çok bişeylerle idare etmemiz lazım

Ben şu reflü yatağını hiç kullanmadım. Hatta Sohrab da anca bir iki hafta kullandık sanki.
Ama sheilata ve sudem34 çok kullanmışlardı. Her şey çocuktan çocuğa değişiyor.
Ben kızım beşikte yatmadı diye oğlana sadece ilk zamanlar yattığı bi park yatak almıştım ama tatilde kaldığımız evde sallanan beşik vardı. Orda gece uyandıkça sallayıp uyutmuştuk, çok iyiydi. Keşke baştan alsaymışız demiştim.

1 ay kadar kullandım, sonra dar geldi sallanan bir besık aldık hafıf bise odadan odaya tasıdık, yatakta donmeye baslayana kadar onda uyudu, cok memnun kaldım, sonra park yataga gectık..

Ya ne bileyim herkes aliyor yürümesi icin destek veriyor hicbir sey yapmamis gibi hissediyorum kendimi
Hiç sıkma canını. Ben de hiç destek vermiyorum yürümesi için yürümüyorda anca 2 elini tutarsam öyle. Emeklemesi için ben de çok destek olmuştum zamanı gelince emekledi. Öyle düşünüp kendi haline bıraktım.

Kuzu bende var. Ama bence yürümeyen bebek onla da yürümüyor. Sahsen benimki sadece tutuyor. Oyuncaklarıyla oynuyor. Hiç adım falan atmıyor yani sabit duruyor öyle. E sabit durmaya, koltuk kenarında da duruyordu yani. Sadece oyuncaklarıyla oyalanıyor… benimki mesela normalde elinden falan tutunca yürüyor. Ama yürüme arkadasında asla adım atmıyor. Bize hiç faydası olmadı sahsen. Daha kücük olsa bebek, istersen al faydası olur belki derdim ama büyüdüler de. Bir de benimki gibi olursa boşa almış olursun. Şahsen ben olsam almazdım ama tabi gene sen bilirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…