• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Ben hıc dinlenmedim Yaa 🥴
Merhabalar sizin bakıcınız vardı sanırım onunla nasıl anlaştınız acaba bilgi verebilir misiniz? Sizin evde mi, kendi evinde mi, kamerali mi, onun çocuğu var mi? Bende bebeğimle çocuk bakmak istiyorum da kendi evimde mi olsa onların mi bilemiyorum. Onlar kendi evinde kamerali istiyor. Ben kendi evimde olsun isterim kamerasiz ama

Merhabalar sizin bakıcınız vardı sanırım onunla nasıl anlaştınız acaba bilgi verebilir misiniz? Sizin evde mi, kendi evinde mi, kamerali mi, onun çocuğu var mi? Bende bebeğimle çocuk bakmak istiyorum da kendi evimde mi olsa onların mi bilemiyorum. Onlar kendi evinde kamerali istiyor. Ben kendi evimde olsun isterim kamerasiz ama
Bızım eve gelıyo, karda kısta dısarı çıkaramam, bı de evde olusturdıgumuz bir düzen var, uyku saati oyun saati yemek saati hepsı duzenlı sukur.. Hatta bakıcının komsular bıle dıyormus nıye evınde bakmıyorsun dıye, bakıcı da soylemıs, kendı evimde boyle rahat olamam diye.. Bır de hareketlenmeye basladı, kendı evimde guvenlık önlemelerini aldım.. Kameramız var fakat acmadık bıle, sukur kadın geldıgınde kısım sevinerek gıdıyo kucagına, üstüne titriyor, bızım referanslarımız vardı, oyle ayarladık..

Bu arada bana kamera ıstemıyorum deseydi dırek bırakırdım.cekındıgı ne olabilir dıye.. O mevzuyu konusmadık bıle.. Evde kamera var, cocugun bı gun sakagında kızarıklık vardı sabahtan, ben okuldan gelene kadar ıcı ıcını yemıs, ben yapmadım gormedım vs.dedi, ben de sabahtan vardı dedim rahatladı.. Hatta kamerayı acın dedi..

Referanslar olmasaydı kamerayı acardım kesın, kendınızı onun yerine koyun cocugunuzu tamamen yabancı birine gozu kapalı emanet eder misiniz.. Sizi tanıyınca zaten gerek duymazlar.. Önce cocugumu, sonra evimi emanet edip cıkıyorum, once Allaha sonra ona guvenmekten baska caremiz yok..sesını bıle yukseltmwsın dıye ufak uyarılarımı yapıyorum aba altından , bazen fake atıyorum hepsını gecıyor ☺️

Bızım eve gelıyo, karda kısta dısarı çıkaramam, bı de evde olusturdıgumuz bir düzen var, uyku saati oyun saati yemek saati hepsı duzenlı sukur.. Hatta bakıcının komsular bıle dıyormus nıye evınde bakmıyorsun dıye, bakıcı da soylemıs, kendı evimde boyle rahat olamam diye.. Bır de hareketlenmeye basladı, kendı evimde guvenlık önlemelerini aldım.. Kameramız var fakat acmadık bıle, sukur kadın geldıgınde kısım sevinerek gıdıyo kucagına, üstüne titriyor, bızım referanslarımız vardı, oyle ayarladık..

Bu arada bana kamera ıstemıyorum deseydi dırek bırakırdım.cekındıgı ne olabilir dıye.. O mevzuyu konusmadık bıle.. Evde kamera var, cocugun bı gun sakagında kızarıklık vardı sabahtan, ben okuldan gelene kadar ıcı ıcını yemıs, ben yapmadım gormedım vs.dedi, ben de sabahtan vardı dedim rahatladı.. Hatta kamerayı acın dedi..

Referanslar olmasaydı kamerayı acardım kesın, kendınızı onun yerine koyun cocugunuzu tamamen yabancı birine gozu kapalı emanet eder misiniz.. Sizi tanıyınca zaten gerek duymazlar.. Önce cocugumu, sonra evimi emanet edip cıkıyorum, once Allaha sonra ona guvenmekten baska caremiz yok..sesını bıle yukseltmwsın dıye ufak uyarılarımı yapıyorum aba altından , bazen fake atıyorum hepsını gecıyor ☺️
Ben bebeğimle bakıcam ya onlar gelecek ya da ben bebeğimle gideceğim. Peki size geliyorsa yemeğini sizden yiyor. Siz hazırlayıp mi koyuyorsunuz. Fiyat olarak ne anlaştınız? Resmi tatillerde vs ücret kesiyor musunuz?

Ben bebeğimle bakıcam ya onlar gelecek ya da ben bebeğimle gideceğim. Peki size geliyorsa yemeğini sizden yiyor. Siz hazırlayıp mi koyuyorsunuz. Fiyat olarak ne anlaştınız? Resmi tatillerde vs ücret kesiyor musunuz?
Kahvaltısını bızde yapıyor, 1.sonıfa gıden cocugu var okula bırakıp gelıyor, o gelince biz hemen cıkıyorz, ancak yetısıyoz. Yani evde ne varsa onu yıyor, zaten oglene geliyorum ben.. Bugun canım dürüm istedi, gitme dedim bırlıkte dürüm yedık☺️ valla cogunlukla bakıcı elinde hpe bsıeylerle gelıyor kuru dolma sarma borek ler pogacalar, bana beslenme bıle koyuyor 😂 kızımın yemegını yapıyo, evi topluyor daha dogrusu oyuncakları toplayınca ev cok duzenlı gorunuyor, bulasık makinesini bosaltır hep, kız uyuyunca sessizce yapıyor saolsun bana destek olacak ıslerı de
Yarım gun 8bucuk 12 bucuk arası 5 gun gelıyor, 10bın

Bu arada bebegınzle bakmanızı kabul ettılerıne göre zor durumda kalmıslaar

Top ısırma hepsinde var sanırım 😂
Yavas yavaş öğrenecekler oyuncak ile oynamayı artık

Boyuna göre kilosu baya var
Baş cebresi ne kadar?
Doktorlar kilosuna hiç bir şey söyledi mi?

Bana da göre büyümesi iri olması sorun değil ama doktorların korktuğu şüphelendiği başka şeyler mi var bilmiyorum
Milyonda bir ihtimal de olsa onlar bahsedip tizizleniyor

Bende hipp kullanıyorum
Büyük oğluma da ondan kullanmıştım
Çok da erken kesmemiştik

Bende oyuncaklar aldım
Oynatmaya çalışıyorum
Alkış bizde bayadır var
Bay bay daha pekişmedi
Burnunu göster diyorum avucunun içiyle yüzünü kaplıyor parmağını gözüne sokuyor 😂

Hepsi de ayrı zor gerçekten

Aynen her öğün sonrası evde atledine çorabını kadar değiştiriyorum
Dışarda mama pratik oluyor ama doktor kes dedi

İki yaşına kadar
Karnabahar
Bakla
Patlıcan
Lahana yasak dedi bize de doktor

Hayırlı olsun
İsteyerek mi oldu?
Emziriyor musun hala ?
Sütün çoktu bebeğin fazla emdiği için sürekli kusuyordu diye hatırlıyorum doğru mu?
hamileliğin İlk üç ayı emzirdim sonra beslenemedğim için bıraktım emzirmeyi
Gittikçe sütte azaldı yemek yemeyince
İsteyerek olmadı bir kerelik bişeyden ondada korunmuştuk 😓bu kadar üretken bir vücuda sahip olduğumuzu bilmiyorum ilkindede böyle olmuştu

İyiyim iyiyim hafif bir kırgınlık var üstümde o kadar. Teşekkür ederimm

Ay bir anlasamm😄Şimdi de nebulizatörü istedi ağam. Nefes bile alamıyormuş 😂 Yarın da işe gitmem ben çok kötüyüm diyor🙄Neyin var diyorum ateşim var ya diyor. 😂37 nin ateş olmadığını biri kocama anlatabilir miii 😂😂🤦🏻‍♀️
Benim evdekilerde öyleydi kv varken cinlerim tepeme geldi gene
bütün işi ben yaparım odaya bir gelirim yatıyorlar ne oldu çok yorulduk
Ben hasta olurum bütün işi yapıp odaya girerim yatmışlar neoldı hasta olduk
Yine herşey benim sırtımda işim gücüm bitmez gece bebek uyutmaz sabah ondan önce uyanmazlar nedenmiş uykularını alamamışlar sabaha kadar horlayanlar

sheilata sheilata bununla ilgili bi konu vardı bdv’de hayırlıyor musun? Baktım bulamadım. Kedili ve Bebeli Kedili ve Bebeli sen de bdv’de takılıyorsun. Görmüş müydün?
Yok canım hatırlamıyorum maalesef
Benim evdekilerde öyleydi kv varken cinlerim tepeme geldi gene
bütün işi ben yaparım odaya bir gelirim yatıyorlar ne oldu çok yorulduk
Ben hasta olurum bütün işi yapıp odaya girerim yatmışlar neoldı hasta olduk
Yine herşey benim sırtımda işim gücüm bitmez gece bebek uyutmaz sabah ondan önce uyanmazlar nedenmiş uykularını alamamışlar sabaha kadar horlayanlar
Ayy hiç çekilmiyor öylesi de. Kocama bile kızıyorum ben herkes doğurduğuna baksın git ananın evine diyip de 😄 seni düşünemiyorum bile. Yazık gunah yani. Bu kadın da hamile. Ufacık bebesi var demiyorlar mı ? Yardım etmiyorsun bari yük olma insana. Yuh artık yani
Kız siz ne gezıyonuz bdv de😂
Milleti lınclıyoz deme sakın
Ahahah ben arada yorum yapıyorum. Güzel oluyor okuması kız. Keyiflii 😄

Yok canım hatırlamıyorum maalesef

Ayy hiç çekilmiyor öylesi de. Kocama bile kızıyorum ben herkes doğurduğuna baksın git ananın evine diyip de 😄 seni düşünemiyorum bile. Yazık gunah yani. Bu kadın da hamile. Ufacık bebesi var demiyorlar mı ? Yardım etmiyorsun bari yük olma insana. Yuh artık yani

Ahahah ben arada yorum yapıyorum. Güzel oluyor okuması kız. Keyiflii 😄
Valla ben lınc tayfasını gorunce cinnet geciriyorum.. İnsan duzgunce birsey sormaya da cekınıyor, belkı baslı kısıler var oraların mudavımlerı olan, o yuzden hıc bakmıyorum bile..

Kızlar bir yaş kontrolune giden var mı aranızda vitamin değerleri yarın çıkacak ama hemogram idrar falan bugün çıktı. Bağışıklık biraz düşük dedi doktor oysa bu ay pekmeziydi, hurmasiydi ıspanağıydi ne bilim iyi de yedirdim bu pekmezlere şeker mi dayiyorlar dedim geçen ay daha iyiydi sanki bağışıklığı geçen ayda tahlil almisti doktor demirine bakmak için

Valla ben lınc tayfasını gorunce cinnet geciriyorum.. İnsan duzgunce birsey sormaya da cekınıyor, belkı baslı kısıler var oraların mudavımlerı olan, o yuzden hıc bakmıyorum bile..
Ya ben de anonim takılıp bakıyorum arada ama beni K kedilivebebeli aklımı çeldi yorum batağına sürükledi 😂😂 linç tayfasından valla ben de korkuyorum her şeye boşan, evlenmeseydin, niye hemen doğurdun vs. Ben yazsam evleneli 1 sene olmuş hemen neden çocuk (evlenince hemen denemeye başladık, pcostan dolayı çatlatma iğneleri vs ee yaş da malum) orda desem çiğ çiğ yerler beni😅

Ay yok ben linçleyenlerden değil, yardımcı olmaya çalışanlardanım. Hatta zaman zaman Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka yı rahatsız ettiğim de oluyor. Kendim yetmezmiş gibi kadıncağızı da uğraştırıyorum 😄 çok kalp gönderiyorum bu arada onaa ♥️♥️😄

Ay yok ben linçleyenlerden değil, yardımcı olmaya çalışanlardanım. Hatta zaman zaman Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka yı rahatsız ettiğim de oluyor. Kendim yetmezmiş gibi kadıncağızı da uğraştırıyorum 😄 çok kalp gönderiyorum bu arada onaa ♥️♥️😄
Evet herkese kuzum diyorsun tam bir sevgi pıtırcığısın 😻
Ben de evli adamA aşık oldum diyenler hariç iyi yorum yapıyorum yaptığımda.
Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka linç tayfaya göre evlenen herkesin 8 sene çocuk yapmaması lazım.

Evet herkese kuzum diyorsun tam bir sevgi pıtırcığısın 😻
Ben de evli adamA aşık oldum diyenler hariç iyi yorum yapıyorum yaptığımda.
Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka linç tayfaya göre evlenen herkesin 8 sene çocuk yapmaması lazım.
Ahahah ay evett annem de hep öyle konuşur benimm. Öyle görünce öyle büyüdüm ben de 🥹 anneannem de canım canım der konusur. 90 yaşındadır o da hala öyledir canım şöyle canım böyle… Bizde kadınların hepsi böyle diyebilirim. Senelerin alışkanlığı işte 🥹 teşekkür ederim güzel yorumun için 🌸

Back
X