2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Ömrümün sonuna kadar bdvye bişey yazmamalıyım ozaman ben beni görseler adres sorup dövmeye gelirler heralde 😂
Sen tam aradıkları kansın aman diyim 😂
Benim de geçen hafta 39.1i gördük kulaktan. 38.5 olup geçmesini bekliyorum ateş düşürücü için ama öyle bi hastalıktı ki parasetamol(calpol) 2-3 kereden sonra işlememeye başladı, mecburen ibuprofen verdim zınk diye düşürdü çok şükür. Hayatımda o 2-3 gün hissettiğim kadar kötü hissetmedim kendimi hiç herhalde
Doktor bize calpol, ibufen dönüşümlü verdirince düştü 38.5un altına. Calpol verirsen ard arda hem 6 saatte 1 (8 saat miydi yanlışlık olmasın) hem de direnç gelişiyor. 4 saatte bir dönüşümlü verebiliyorsun ikisini. Çok geçmiş olsun🙏🏻

Kızlar ağzımıza layık bi konu :

Ay şimdi okudum yetiştiremedikleri oğullarını evlendirmeyi pek seviyorlar, kızların başını yakıyorlar. Kızlarımıza evlilik için, koca için iş bırakılmaz öğretilmeli. Ha burda kız çalışsa nolacak sülük gibi kanını emecekler 😒.

Bir boşanma davamda kadın 20 senelik kocasını boşuyordu. Etraftakiler ne zararı var evde bi odada oturup çekirdek çitliyor dursun diyormuş. Kadın da alıp evde maymun beslerim onun yerine dedi😂 duruşma sonrası kadına saldırdı polisle zor kurtardık kadını. Ve bu kadın eğitimli, adam da sorarsan eğitimli! İnsan olmakta bitiyor her şey.

Kızlar ağzımıza layık bi konu :

Birisi altınlarını da al aile evine dön yazmış bozdurup suyu elektriği ödeyene kadar bu daha mantıklı bir seçenek gerçekten

Oglum suan 10 ay 20 gunluk ve 9.disini cikarmis (azı dişi) cocugum dogdugundan beri diş sancisi cekiyo resmen 3bucuk aydan basladi, nereye acelesi var anlamiyorum erkenden de dokulecek disleri. Asiri huzursuz, surekli aglama krizleri, 4 kisi bakiyoruz ama yine de uykusuzluktan yorgunluktan bayilma asamasindayim, bitik durumdayim 😔
Benim oğlumun hiç diş sancısı olmadı..
1 yaşını dolduruyor şuan tüm dişleri aynı anda geliyor sadece biri görünmüş diğerleri kızarmış kızararak çıkarıyor morararak
Bir haftadır çok huzursuz özellikle geceleri
Bu zamana kadar asla bizi üzmedi gene üzüyor sayılmaz acısı çok görünüyor ağzını tırnağıyla parçalamaya çalışıyor sanki
Bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı
En baştan yavaş yavaş çıkarmasımı iyidir yoksa hepsinin biranda gelmesimi bilemiyorum ikisinin de zor yanları var sanırım

Valla bizimki kulak enfeksiyonu olmuş. Kendi kendine düştü gitti ateş ama kulak enfeksiyonu diye antibiyotik kullanıyoruz şimdi. Öncesinde burun akıntısı vs var mıydı ya da öksürük?
Ya bende şimdi doktoruma mesaj attım hırıltılı solunum, ishal, hızlı nefes alıp verme varmı die sordu yok yakın zamanda evde grip geçiren oldumu o da yok idrarına bak dedi kötü koku bulanıklık idrar işte bunu nasıl anlayabilirim ki kulak enfeksiyonunda belirti ne ateş dışında bugün de takip et geçmezse yarın gel dedi

X