• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Ay yok ben linçleyenlerden değil, yardımcı olmaya çalışanlardanım. Hatta zaman zaman Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka yı rahatsız ettiğim de oluyor. Kendim yetmezmiş gibi kadıncağızı da uğraştırıyorum 😄 çok kalp gönderiyorum bu arada onaa ♥️♥️😄
Ya ne rahatsızlığı 🥰 benden de çok kalp. Yalnız kadının haline üzüldüm büyük fecaat

Evet herkese kuzum diyorsun tam bir sevgi pıtırcığısın 😻
Ben de evli adamA aşık oldum diyenler hariç iyi yorum yapıyorum yaptığımda.
Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka linç tayfaya göre evlenen herkesin 8 sene çocuk yapmaması lazım.
Ömrümün sonuna kadar bdvye bişey yazmamalıyım ozaman ben beni görseler adres sorup dövmeye gelirler heralde 😂

Ya ne rahatsızlığı 🥰 benden de çok kalp. Yalnız kadının haline üzüldüm büyük fecaat
Ay ben dee. Bizimkiler neredeyse 1 yaşına geldi. Şimdi bile düşünemiyorum. Sadece emen bebek, mama almayan bebek bir de. Ay çok kötüydü gerçekten o. Kadının ağlayarak yazdığına eminim onda 🥺

Oglum suan 10 ay 20 gunluk ve 9.disini cikarmis (azı dişi) cocugum dogdugundan beri diş sancisi cekiyo resmen 3bucuk aydan basladi, nereye acelesi var anlamiyorum erkenden de dokulecek disleri. Asiri huzursuz, surekli aglama krizleri, 4 kisi bakiyoruz ama yine de uykusuzluktan yorgunluktan bayilma asamasindayim, bitik durumdayim 😔

Evet herkese kuzum diyorsun tam bir sevgi pıtırcığısın 😻
Ben de evli adamA aşık oldum diyenler hariç iyi yorum yapıyorum yaptığımda.
Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka linç tayfaya göre evlenen herkesin 8 sene çocuk yapmaması lazım.
Kız bı de o lıncleyenler 3 5 cocuklu, kocalaeı sadece buraya girmesine izin veren tiplerdir kesın.. 🤭

Kızlar bir yaş kontrolune giden var mı aranızda vitamin değerleri yarın çıkacak ama hemogram idrar falan bugün çıktı. Bağışıklık biraz düşük dedi doktor oysa bu ay pekmeziydi, hurmasiydi ıspanağıydi ne bilim iyi de yedirdim bu pekmezlere şeker mi dayiyorlar dedim geçen ay daha iyiydi sanki bağışıklığı geçen ayda tahlil almisti doktor demirine bakmak için
Bagısıklık için, hangi degerıne bakarak dusuk dedı?

Bagısıklık için, hangi degerıne bakarak dusuk dedı?
Hemogram değerlerine baktıktan sonra dedi bağışıklığı biraz düşük dedi ne# büyük ihtimalle ama vitaminlerine de bir bakalım dedi. Geçen ay daha yuksekti vallahi gıda olarak ne versem acaba diye düşünüyorum bağışıklığı yükseltecek artık aldığımız hiçbir gıdaya da guvenemez olduk

Hemogram değerlerine baktıktan sonra dedi bağışıklığı biraz düşük dedi ne# büyük ihtimalle ama vitaminlerine de bir bakalım dedi. Geçen ay daha yuksekti vallahi gıda olarak ne versem acaba diye düşünüyorum bağışıklığı yükseltecek artık aldığımız hiçbir gıdaya da guvenemez olduk
Öyle maalesef 😔 doktora sor bakalım, ne yedireyim dıye. Ben de merak ettim yani olabıldogınce cesıtlı seyler yedirmeye calısıyorum..
Ama huyu suyu degısıyor cocugun da, 6 7 aylıkken meyvelerıne yulaf katardım bayıla bayıla yerdi, bugun yapıyım dedim, 1 kasık aldı, 2.kasıgı yediremedim..

Öyle maalesef 😔 doktora sor bakalım, ne yedireyim dıye. Ben de merak ettim yani olabıldogınce cesıtlı seyler yedirmeye calısıyorum..
Ama huyu suyu degısıyor cocugun da, 6 7 aylıkken meyvelerıne yulaf katardım bayıla bayıla yerdi, bugun yapıyım dedim, 1 kasık aldı, 2.kasıgı yediremedim..
Bende şaşırdım yemek seçiyor diye pekmezini hurmasini ihmal etmeyeyim falan dedim ama şuan onlarada ekstradan biseyler katıyorlar mi hakiki mi diye şüpheye düştüm bir doktorla görüşeceğim bakalım organik pazar da artık tam bir rekabet ortamı...

Ayy kızlar bebeğimin ateşi 38,6 lara çıktı kulaktan ölçüyorum bu arada calpol verdim düşmesini bekliyorum ruh hastası gibi sürekli ateş ölçüyorum sabaha kadar uyumam artık bebeklerin ateşi olmasın🥹
Benim de geçen hafta 39.1i gördük kulaktan. 38.5 olup geçmesini bekliyorum ateş düşürücü için ama öyle bi hastalıktı ki parasetamol(calpol) 2-3 kereden sonra işlememeye başladı, mecburen ibuprofen verdim zınk diye düşürdü çok şükür. Hayatımda o 2-3 gün hissettiğim kadar kötü hissetmedim kendimi hiç herhalde

Kızlar ağzımıza layık bi konu :

Hgb si kacti. D vitamini kac ben bazinseyleri organik almaya gayret ediyorum ama nereye kadar sebzeler mesela marketten. Karbonatli suda bekletiyorum o kadar.

Ilk sayfaya baktim da uzuldum ya kiza. Insallah kurtulur o Allahin cezasindan

Benim de geçen hafta 39.1i gördük kulaktan. 38.5 olup geçmesini bekliyorum ateş düşürücü için ama öyle bi hastalıktı ki parasetamol(calpol) 2-3 kereden sonra işlememeye başladı, mecburen ibuprofen verdim zınk diye düşürdü çok şükür. Hayatımda o 2-3 gün hissettiğim kadar kötü hissetmedim kendimi hiç herhalde
Bende az önce 39,2 yi gördüm akşam 19, 24 de calpol verdim sabah 4:30 da çıktı hemen ıslak bezle sildim tekrar calpol verdim keşke dolven verseydim viral mı acaba diğer kızımda henüz bişi yok şükür

Onlarda bizde de sorun vardı. Doktor grip soğuk algınlığı gibi hastalıklardan önce ve sonra böyle anlamsız değişimler olur dedi. Şöyle ama referans 17-23 mesela, bizim değer 15 veya 25 gibi. Gerçekten de burun tıkanıklığı akıntısı falan vardı, yeni geçmişti.

K Ksmbnmcnm buna da boşan denir ama…

Bende az önce 39,2 yi gördüm akşam 19, 24 de calpol verdim sabah 4:30 da çıktı hemen ıslak bezle sildim tekrar calpol verdim keşke dolven verseydim viral mı acaba diğer kızımda henüz bişi yok şükür
Valla bizimki kulak enfeksiyonu olmuş. Kendi kendine düştü gitti ateş ama kulak enfeksiyonu diye antibiyotik kullanıyoruz şimdi. Öncesinde burun akıntısı vs var mıydı ya da öksürük?

Back
X