2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızceler saçma bişi sorucağım bir yaş kıyafetlerine 81 82 cm yazıyor çok değilmi ya sizinkilerin boyları nasıl gidiyor biz karı koca uzunuz çocuklar bir yaşında 82 cm olmaz gibi
Bu baka da cok fazla geliyor 9-12 ay olanlar 80 cm 12-18 olanlar 86 cm.Biz bir sure daha 9-12 ayliklarla takiliriz
Iyi geceler kizlar🌟🌟
Bebeginizin dogum gununu nasil kutlayacaksiniz? Aile arasinda mi, studyo cekimi mi ya da ev suslemesi mi
Disarda kutlamak icin fiyat aldik 25 bin dediler 🥴
Studyo cekimi yaptiralim anı olsun diye dusunduk yaklasik 4 5 bin 1 saatlik cekim, pasta yok sadece birkac ayicik ve kutunun uzerinde one yazisi
Cok kararsiz kaldim 🤷‍♀️
Anneanne babaannenin gonlu olsun diye evde erken minik bir kutlayacagiz biz.Bir de 1 yas cekimi yaptirdik.Dogumgununde de ucumuz minik bir tatile gidiyoruz uc gunluk.Kutlamamiz bu kadar 😊
Bizim misafirlerimiz anneanne babaanne falan olacak.Yani yas ortalamamiz +55😅 Ondan organizasyon susleme falan bana anlamsiz geldi..
Ilerde kendi arkadaslari oldugunda organizasyonlu yaparim diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Tahın gıbı, cok lezzetli bısey.. Bu arada sabah kahvaltılarında da mutlaka tahın veriyorum 2 aydır..
Ne kadar boyu canim ?
Ben badem ceviz vs kahvaltisina rendeliyorum ama ne kadar yerse iste.Tahini de sevmiyor ondan israrci olmuyorum ben
Kızlar kivi yediriyor musunuz? Dün ilk kez verdim bir sıkıntı olur mu bilmiyorum.Bir de ben bebek tarhanasi kullanmiyorum,kendi yedigimiz tarhanadan yediriyorum,siz nasil yapiyorsunuz?
ben veriyorum 7 aylikken falan verdim galiba ilk.Olmaz merak etme cok da seviyorlar sadece yunusak olgunlasmislarini vermeye dikkat ediyorjm.Tarhanayi og den aliyorum ben ev yapimi tarhana kv verdi ama onu yemedi bizim oglan hic sanirim eksi oldugu icin.Ondan ogden devam

Kızceler saçma bişi sorucağım bir yaş kıyafetlerine 81 82 cm yazıyor çok değilmi ya sizinkilerin boyları nasıl gidiyor biz karı koca uzunuz çocuklar bir yaşında 82 cm olmaz gibi
Benimki 75 cm çoğunlukla 12-18 giydiriyorum bazısı tam oluyor bazısı büyük. Takımda üst tam alt uzun oluyor cogunlukla. Bazı 9-12 kıyafet de uyuyor üstüne. Kıyafetler değişken olduğu için anlamak zor

Emziren anneler gece bebeğiniz ne durumda benimki sürekli uyanıyor ve meme almadan asla susmuyor kucakta gezdirmek falan hiç fayda etmiyor. Sırtım ağrıyor artık yani neden bu kadar uyanıyor nedenini bilen var mı ve azaltmak için ne yapabilirim, dün gece artık sinir krizi geçirecektim o uyuduğu zaman da ben uyuyamadım sinir geldi

Emziren anneler gece bebeğiniz ne durumda benimki sürekli uyanıyor ve meme almadan asla susmuyor kucakta gezdirmek falan hiç fayda etmiyor. Sırtım ağrıyor artık yani neden bu kadar uyanıyor nedenini bilen var mı ve azaltmak için ne yapabilirim, dün gece artık sinir krizi geçirecektim o uyuduğu zaman da ben uyuyamadım sinir geldi
Bunun cozumu destekli uykuyu biraktirmak deniyor.Hatta 1 yas civarinda desteksiz uyku ile sabaha kadar kesintisiz uyuyabiliyormus bebekler.
Benim oglum bazen bir kere uyaniyor bazen 10 kere.%90 memede uyuyor.Uyku egitimi konusunda cok cesaretim yok birkac kere denedim ama ilerletemedim.Bu arada uyku danismanligini zirvaligina kesinlikle inanmiyorum.Egitimsiz niteliksiz kisilerin ses kayitlariyla vs bebegime egitim verecek bunun icin de binlerce lira para degilim.Ben toptan anne bebek sektorundeki danismanliklara karisiym..Tamamini bilgiye cok ihtiyac duyan yeni annenin sirtindan kazanilan haksiz kazanc olarak goruyorum.Niyetliyseniz Sinem Canbolatin uyku kitabi var okumanizi tavsiye ederim

Bunun cozumu destekli uykuyu biraktirmak deniyor.Hatta 1 yas civarinda desteksiz uyku ile sabaha kadar kesintisiz uyuyabiliyormus bebekler.
Benim oglum bazen bir kere uyaniyor bazen 10 kere.%90 memede uyuyor.Uyku egitimi konusunda cok cesaretim yok birkac kere denedim ama ilerletemedim.Bu arada uyku danismanligini zirvaligina kesinlikle inanmiyorum.Egitimsiz niteliksiz kisilerin ses kayitlariyla vs bebegime egitim verecek bunun icin de binlerce lira para degilim.Ben toptan anne bebek sektorundeki danismanliklara karisiym..Tamamini bilgiye cok ihtiyac duyan yeni annenin sirtindan kazanilan haksiz kazanc olarak goruyorum.Niyetliyseniz Sinem Canbolatin uyku kitabi var okumanizi tavsiye ederim
Alayım teşekkür ederim 🤗 destekli uykudan kasıt nedir
Uyku eğitimi nasıl verilir hiç bilmiyorum uyuyakaldığını hatırlamıyorum hiç uykuya çok direniyor ve çabuk uyanıyor. Eğitimi zorlaştırır bunlar diye düşünüyorum

Bu baka da cok fazla geliyor 9-12 ay olanlar 80 cm 12-18 olanlar 86 cm.Biz bir sure daha 9-12 ayliklarla takiliriz

Anneanne babaannenin gonlu olsun diye evde erken minik bir kutlayacagiz biz.Bir de 1 yas cekimi yaptirdik.Dogumgununde de ucumuz minik bir tatile gidiyoruz uc gunluk.Kutlamamiz bu kadar 😊
Bizim misafirlerimiz anneanne babaanne falan olacak.Yani yas ortalamamiz +55😅 Ondan organizasyon susleme falan bana anlamsiz geldi..
Ilerde kendi arkadaslari oldugunda organizasyonlu yaparim diye dusunuyorum.
1 yaş cekimi icin ne kadar ucret odediniz
Gayet makul bir plan bence😊 kiş bebeleri olduklari icin alan sınırlı
Yoksa sahile bi ortu atar kutlanirdi😁

Alayım teşekkür ederim 🤗 destekli uykudan kasıt nedir
Uyku eğitimi nasıl verilir hiç bilmiyorum uyuyakaldığını hatırlamıyorum hiç uykuya çok direniyor ve çabuk uyanıyor. Eğitimi zorlaştırır bunlar diye düşünüyorum
Bebegin uyumak icin meme,sallama,kucak,gezinme vs bir sekilde destege ihtiyac duymasi..
Temel mantik su yavas yavas destekleri azaltarak bitirmek.Nasil biz yatagimiza yatiyoruz gozumuzu kapatiyoruz ve uyuyoruz bu beceriyi bebeklerimize de ogretmek.
Ben 2 yasindan sonra duzene girecegini dusunuyorum.Ben yapamadim yapmaya cok da niyetli degilim su anda acikcasi cunku benim bebegim o destegi istiyor bikana kadar devam boyle herhalde

1 yaş cekimi icin ne kadar ucret odediniz
Gayet makul bir plan bence😊 kiş bebeleri olduklari icin alan sınırlı
Yoksa sahile bi ortu atar kutlanirdi😁
2 konsept bir de aile cekimi icin 3750 TL ödedim.Konseptin biri pasta patlatma idi.Birini de boyle 1 yasli bir konsept sectik.Aile cekimi de beyaz odada sade bir cekim oldu.Bir yas cekimi dusunuyorsaniz 11.ay icinde gelin diyor cogu fotografci akliniza olsun cok hareketlenmeden getirin yoksa durmuyorlar diyorlar😅Biz bir ay once cektirdik

Bebegin uyumak icin meme,sallama,kucak,gezinme vs bir sekilde destege ihtiyac duymasi..
Temel mantik su yavas yavas destekleri azaltarak bitirmek.Nasil biz yatagimiza yatiyoruz gozumuzu kapatiyoruz ve uyuyoruz bu beceriyi bebeklerimize de ogretmek.
Ben 2 yasindan sonra duzene girecegini dusunuyorum.Ben yapamadim yapmaya cok da niyetli degilim su anda acikcasi cunku benim bebegim o destegi istiyor bikana kadar devam boyle herhalde
Ben de azalttım aslında hamakta ve müzikle uyuyordu. Müziksiz çok zordu uyutmak ikisini de bıraktık. Gece bu kadar uyanmasa ben de emerek uyumasında şuan sıkıntı görmezdim ama çok sık uyandığı için ikimiz için de sağlıksız bir durum oluştu emdiği için sürekli terliyor hastalanıyor.

X