- 12 Nisan 2019
- 24.019
- 38.087
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.881
Benimki gece 50 kere uyanır ama sadece birinde mama içip geri yatıyor. Açlığa uyanmıyor.
sheilata senin karışımdan yaptım. Bonus olarak da muz kattım. Sanki boklu puding yapmışım gibi kafasını çevirdi eşoğlusu.
Ben hepten vazgeçtim hazırlıktan zaten yapasım yoktu son olaylar falan hiç içimden gelmiyor.Bu arada tüm doğum günü hazırlığı yapan arkadaşlar ne durumdasınız kıza elbise oğlana salopet gömlek birşey diktiriyorum instagramda buldum umarım dolandırılmam
BEn de güzel bir elbise almak istiyorum ama nasil bir sey almali? Bize elbise hediyeleri gelmisti hayatta giydirmem gözüyle baktiklarimdanBu arada tüm doğum günü hazırlığı yapan arkadaşlar ne durumdasınız kıza elbise oğlana salopet gömlek birşey diktiriyorum instagramda buldum umarım dolandırılmam
Ben lcwdan kırmızı beyaz yakalı bı elbıse aldım kışlık, kendım de her ay foto cekıyorum, onun ıcınnBEn de güzel bir elbise almak istiyorum ama nasil bir sey almali? Bize elbise hediyeleri gelmisti hayatta giydirmem gözüyle baktiklarimdanicinde bir tane gözüme carpti önündekini cikarirsam olur mu ki dedim birden.size yarin atayim da bir yorum yapin bana olur mu
Ben de bir sayfadan diktirmek istedim ama daha zamanı var, ölçüleri değişebilir 1 ay kala tekrar görüşelim dediği için sipariş vermedim. Sen hangi sayfaya diktiriyorsun?Bu arada tüm doğum günü hazırlığı yapan arkadaşlar ne durumdasınız kıza elbise oğlana salopet gömlek birşey diktiriyorum instagramda buldum umarım dolandırılmam
Aaaa vesikalık ben de yapayım. Hatta eskiden yapılan gibi sade fotoğraflarda olur.Ben dogumgunu yapmyacagım, onu yerine konsept fotograf cekımı, aile cekimi yaptıracağım, pastalı.
Suan zaten anlamaz pastadan.. Kıs gunu milleti de toplamak ıstemıyorum eve
Ha bi de vesikalık fotograf cektırcem, hersene cektırmwyı planlıyorum
Evet cok seviyorum ben de, 30 gunlukken yaptırdık ondan biz, ne güzel bir anı oldu.. Allah nasip ederse her yıl planlıyorumAaaa vesikalık ben de yapayım. Hatta eskiden yapılan gibi sade fotoğraflarda olur.
Sen harikasın maşallah gerçekten.Ben de bir sayfadan diktirmek istedim ama daha zamanı var, ölçüleri değişebilir 1 ay kala tekrar görüşelim dediği için sipariş vermedim. Sen hangi sayfaya diktiriyorsun?
Ben doğum gunu mekanını tuttum. Organizasyon tuttum. Palyaço tuttum. Tabak kaşık catal hallettim. İstoç tan dağıtmaya kumbara ve üflemeli baloncuk aletlerinden aldım. Üstüne matbaadan etiket bastırdım. Hazırladım. Kendime elbise, sal, ayakkabı aldım. Kızın elbisesine karar verdim lakiin henüz diktiremedim. Bir tek kocama ne giydireceğim kaldı ona hala karar veremedim
Teşekkür ederiim. Ben hep tez canlıyım ya. Hiç öyle bir seyleri son dakikalara bırakamam içim içimi yer. Her seyde ne kadar erken o kadar iyi kafasındayım nedense. Deli gibi stres yapıyorum yoksa her seye. Böyle oldu mu enazından kafam rahatlıyorSen harikasın maşallah gerçekten.
150 yapıyorum bazen bitiriyor, bazen bitirmiyor. Bu ara iştahsız ama uyumadan önce bir biberon bir biberon daha diye 300 ml içirmişliğim bile oldu. Uyumadıkça, yarım saat aralarla gibi. Doktor mümkün olduğunca azaltalım dedi. Annem gündüz az içiriyor. Sadece uyurken 90 falan yapıyor. Uyumazsa babam gezdiriyor çünkü, ben uyumadıkça içirip bayıltmaya çalışıyorum.Canım kac cc mama verıyosun
Çok iyiler. Ben bu arada 1 yaş çekimi yaptırdım
Toplam kac cc iciyor bir gunde? Belki tok oldugundan yemek istemiyordur150 yapıyorum bazen bitiriyor, bazen bitirmiyor. Bu ara iştahsız ama uyumadan önce bir biberon bir biberon daha diye 300 ml içirmişliğim bile oldu. Uyumadıkça, yarım saat aralarla gibi. Doktor mümkün olduğunca azaltalım dedi. Annem gündüz az içiriyor. Sadece uyurken 90 falan yapıyor. Uyumazsa babam gezdiriyor çünkü, ben uyumadıkça içirip bayıltmaya çalışıyorum.
Ben de 150 yapıyorum 4 ogun, bazen 5 kere mama veriyorım, 150yı ara uzunsa, yoksa 120 verıyorum150 yapıyorum bazen bitiriyor, bazen bitirmiyor. Bu ara iştahsız ama uyumadan önce bir biberon bir biberon daha diye 300 ml içirmişliğim bile oldu. Uyumadıkça, yarım saat aralarla gibi. Doktor mümkün olduğunca azaltalım dedi. Annem gündüz az içiriyor. Sadece uyurken 90 falan yapıyor. Uyumazsa babam gezdiriyor çünkü, ben uyumadıkça içirip bayıltmaya çalışıyorum.
Ben de akşam ayakkabı bakıyordum. Ama şu konuda kafam karıştı. Bebeğin yürümesini beklemek gerekir mi? Zaman geçtikçe ayak numarası büyüyor ne zaman yürüyeceği belirsiz. Çok kararsız kaldım alsam mı almasam mı? Ben de vicco baktım hepKızlar aldiginiz ilk adim ayakkabisi marka ve numara paylasir misiniz? Ben bi vicco biliyorum
Valla mamaya hiç tok olmuyor. Mama kutusunda günde 3-4 kere 210 ml içer artık yazıyor. Benimki 3-4 değil kesinlikle daha çok ama 210 vermiyorum hiç. 150 genellikle. Aşağı yukarı aynı hesaba gelir.Toplam kac cc iciyor bir gunde? Belki tok oldugundan yemek istemiyordur