- 24 Ağustos 2018
- 6.700
- 10.088
- 41
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.861
Sleepy bionaturel 4 numara da 5 numarada da taşma yaşadım. Çocuğun çişiyle kakasıyla alakalı bence.Bu arada bezden taşma olayı bence bezle alakalı sleepy natural ve bionatural 12 saat boyunca değiştirmememe ragmen 1 kere bile taşmadı ama sleepy ekstra sürekli taşırıyo bir de kalıplarıda farklı ekstranın 5 numarası natural ve bionaturala göre çok küçük belkide ondan olmuştur bizim
Molfix pure soft ve goon premium softAllah allah çok şaşırdım şuan.2 çocugumda da kullandık memnun kaldım ben hatta ben de büyük kullanıyorum sen ne kullanıyorsun peki
Yoo arada aynısını bende yapıyorum yulafın uzun süre tok tutma özelliği varKizlar kizıma uyumadan önce irmik ve yulaf unu karisimindan muhallebi yaptim.icine ceviz badem ve keciboynuzu pekmezi koydum.esim cok agir olmamis mi dedi,agir mi sizce?
Afiyet olsun. Çok güzelKizlar kizıma uyumadan önce irmik ve yulaf unu karisimindan muhallebi yaptim.icine ceviz badem ve keciboynuzu pekmezi koydum.esim cok agir olmamis mi dedi,agir mi sizce?
Biz gunde 5 bez filan degistiriyoruz, bizimki mi acayip acaba, hic tasma pisik gibi bsey yasamadik, haftada 100 cok geldi gozumeBende molfiks pure soft kullandım ilk üç ay sonraki üç ay goon premium şimdi ise sleepy bionatural beş numara kullanıyorum birde 100 lük bez bana bi hafta gidiyor sizde nasıl durumlar birde gece taşma bende de oluyor uyku tulumu işide sıkıntı hep çiş oluyor bionaturaldende memnunum
Cok guzel bi karisim olmus, benim oglana yedirsem keske de deliksiz bikac saat uyusa, ama 1 aaat gecti mi alarm calmis gibi uyaniyo, bunu bi turlu degistiremedikKizlar kizıma uyumadan önce irmik ve yulaf unu karisimindan muhallebi yaptim.icine ceviz badem ve keciboynuzu pekmezi koydum.esim cok agir olmamis mi dedi,agir mi sizce?
Canim deliksiz uyuyan bebek varsa da cok nadirdir uyutali 1 saat olmadi uyandi tekrar gittim uyuttum, tam bunu yazarken 2.uyandi yine uyuttum,bu ben yatana kadar böylr devam eder.gece de kucagimda yatmasina ragmen hep uyaniyor 2-4 arası oyun oynadigimiz cok olur.En son 6.30 da da kalkiyoruzCok guzel bi karisim olmus, benim oglana yedirsem keske de deliksiz bikac saat uyusa, ama 1 aaat gecti mi alarm calmis gibi uyaniyo, bunu bi turlu degistiremedik
Benimkiler ikiz onu belirtmedim ya size göre haftalık elli diyelim günde ortalama yedi beze denk geliyorBiz gunde 5 bez filan degistiriyoruz, bizimki mi acayip acaba, hic tasma pisik gibi bsey yasamadik, haftada 100 cok geldi gozume
Gecesi gunduzu yok, en cok o yoruyo zaten. Aile de uzak olunca bi tane oyun ablasi buldum yoksa kafayi yiyecektim benCanim deliksiz uyuyan bebek varsa da cok nadirdir uyutali 1 saat olmadi uyandi tekrar gittim uyuttum, tam bunu yazarken 2.uyandi yine uyuttum,bu ben yatana kadar böylr devam eder.gece de kucagimda yatmasina ragmen hep uyaniyor 2-4 arası oyun oynadigimiz cok olur.En son 6.30 da da kalkiyoruz
O zaman normalmis, Allah kolaylik versin bu aradaBenimkiler ikiz onu belirtmedim ya size göre haftalık elli diyelim günde ortalama yedi beze denk geliyor
Benimki gece 50 kere uyanır ama sadece birinde mama içip geri yatıyor. Açlığa uyanmıyor.Cok guzel bi karisim olmus, benim oglana yedirsem keske de deliksiz bikac saat uyusa, ama 1 aaat gecti mi alarm calmis gibi uyaniyo, bunu bi turlu degistiremedik
Ben kafayi yiyorum.her gün zaten uykusuzluk.cok fena bir sey.ben de istiyorum oyun ablasi da kayinvalide geliyor haftaya.sen hangi sehirdesinGecesi gunduzu yok, en cok o yoruyo zaten. Aile de uzak olunca bi tane oyun ablasi buldum yoksa kafayi yiyecektim ben
Ayyy ölücemBenimki gece 50 kere uyanır ama sadece birinde mama içip geri yatıyor. Açlığa uyanmıyor.
sheilata senin karışımdan yaptım. Bonus olarak da muz kattım. Sanki boklu puding yapmışım gibi kafasını çevirdi eşoğlusu.
KopuyorummmmBenimki gece 50 kere uyanır ama sadece birinde mama içip geri yatıyor. Açlığa uyanmıyor.
sheilata senin karışımdan yaptım. Bonus olarak da muz kattım. Sanki boklu puding yapmışım gibi kafasını çevirdi eşoğlusu.
Magazaya gittim, iyiki gorerek almısım, hellobaby bın aldık ebebekten.Bizim de ön dişler ayrık geldi gelene kadar farketmemiştim ama dudak bağı bizde de var gibi haftaya konteolde soracağım
Sohrab 1 tog ince evet 2 kat penyeye yakın ama 22-24derece için ideal bence. Gece 22,5 derece için ben içine sadece uzun kol zıbın giydiriyorum ayağına da çorap. 1,6 tog ile arada kalıp 1i almıştım ama kışın 1,6 da lazım olacak gibi
Ben dogumgunu yapmyacagım, onu yerine konsept fotograf cekımı, aile cekimi yaptıracağım, pastalı.Bu arada tüm doğum günü hazırlığı yapan arkadaşlar ne durumdasınız kıza elbise oğlana salopet gömlek birşey diktiriyorum instagramda buldum umarım dolandırılmam