- 25 Aralık 2021
- 2.590
- 3.603
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.821
Tesekkür ederiim. Darısı kalan 8 kiloma artıkÇok güzel vermişsin ama
Eski kilom muEski kilonuza donebildiniz mi ya
Yatak odası 20-22 derece olsun diyor uzmanlar ama ben o derecede montla yatar üstüme anneanne yorganı atarım herhalde. Şaka bi yana 24 derecede kalın tulum giydirmeyin, giydirirseniz de içine askılı giydirin. 1,6 tog aldım ben. Kalın almışım. Kombiyi kapatıp yatcaz geceleriBugün çocuk cerrahisine götürdüm. Çocuk dişe götür dudak bağı var, dil bağı yok dedi. Dudak bağı kesilmeliymiş dişin arasından uzanıyor.
Doktor diş çıkarken balgam,burun akıntısı yapar dedi ondan olabilir belki
Hep senin mesajina cevap yazmışım.
Bana bir konuda yardım eder misiniz? Oda 24 derece kalın bir tulum, içine uzun kollu zıbın giydirip yatiyoruz. Sabah boğazım şişti, bebeğim de öksürdü. Kalın giysekte odanın soğuğundan boğazınız ağrımiyor mu? Ben 28derecenin altında nefesim üşüyor
Bugun salonda uyuduk kizimla. Dedim uyanmadan bu saate uyudu hayret. Neyse acikti yedi. Bi baktim.ustu basi ciş. Degistirdim yatagi carsaflari da degistirdim suan uyumasini bekliyorum hanfendininBu gece kimse beni elleşmedi 3 saat deliksiz uyumuşum. Nasıl uykumu almışsam şu an kalkıp işe giderim yani. Napsam bağırıp ağlayıp tepinip evdekileri rahatsız mı etsem?
Eltim iki tane uyku tulumu verdi togunu bilmiyor, yıkamaktan etiketinde silinmiş. Olmazsa magazaya götürüp yazılı olanlarla kıyaslayip öğrenicem. Kac gündur kombiyi acmayim diye 25.derecelerde yatalim uzmanlar da öyle diyor dedim boğazımiz ağrıdı. Bugün de kombiyi açıp odayı 28 yaptım şuan bunaldım ama kapatsam üşürüz. İşin içinden çıkamadım. Kaynanam çok sıcak diyor, kocam çok sicak diyor ben de onlar yanıyor sanıyordum. Belki de sorun bendedir.Yatak odası 20-22 derece olsun diyor uzmanlar ama ben o derecede montla yatar üstüme anneanne yorganı atarım herhalde. Şaka bi yana 24 derecede kalın tulum giydirmeyin, giydirirseniz de içine askılı giydirin. 1,6 tog aldım ben. Kalın almışım. Kombiyi kapatıp yatcaz geceleri
Üşüyünce bezi taşar diye biliyorum. Bir kac gün kombi acmayinca benimde öyle oldu internette buldumBugun salonda uyuduk kizimla. Dedim uyanmadan bu saate uyudu hayret. Neyse acikti yedi. Bi baktim.ustu basi ciş. Degistirdim yatagi carsaflari da degistirdim suan uyumasini bekliyorum hanfendinin
Geçmiş olsun. Ben artık prima deniycem bakim gerçekten çıkmayacak mı ama 4 paket bez aldım en son. Onlar bitince. Yıldım artık çiş olsa iyi paso kaka yapıyor. Koca gün sadece yarım muz yedi, mama hariç. 5-6 kere kaka yaptı. Her gün böyle. Kabız bebeklere özeniyorum. Sürekli banyo yaptırıyoruz ve giyindirmek çok zor.Bugun salonda uyuduk kizimla. Dedim uyanmadan bu saate uyudu hayret. Neyse acikti yedi. Bi baktim.ustu basi ciş. Degistirdim yatagi carsaflari da degistirdim suan uyumasini bekliyorum hanfendinin
A olabilir kombi acikta uyku tulumu almadim ustunu aciyor aradaÜşüyünce bezi taşar diye biliyorum. Bir kac gün kombi acmayinca benimde öyle oldu internette buldum
Ben de molfix puro soft kullaniyorum 4 numara kucuk mu geliyor tasiyor doluyor ondan mi.bilemedim asiri pisik oldu gecen prima premium care kullandim iyi bez tabi.Geçmiş olsun. Ben artık prima deniycem bakim gerçekten çıkmayacak mı ama 4 paket bez aldım en son. Onlar bitince. Yıldım artık çiş olsa iyi paso kaka yapıyor. Koca gün sadece yarım muz yedi, mama hariç. 5-6 kere kaka yaptı. Her gün böyle. Kabız bebeklere özeniyorum. Sürekli banyo yaptırıyoruz ve giyindirmek çok zor.
Biz de tepinip duruyoruz şimdi. Akşam evde kavga bağırış vardı. Çocuğun bezi değişmeden üstünde tek kat kısa kollu badiyle yattı kaç saat. Benimkiler soğuk seviyor başka açıklaması olamaz. Şimdi bi yelek giydirdim bezini değiştirdim uyumadı diye. Belki rahat eder.
4 numara küçük diye 5 numaraya geçtim yine taşıyor. Goon ve prima hariç bütün bezleri kullandım aynı.Ben de molfix puro soft kullaniyorum 4 numara kucuk mu geliyor tasiyor doluyor ondan mi.bilemedim asiri pisik oldu gecen prima premium care kullandim iyi bez tabi.
Bu gece hiç uyumadı 3 te bi kalktım kalkış o kalkış deBu gece kimse beni elleşmedi 3 saat deliksiz uyumuşum. Nasıl uykumu almışsam şu an kalkıp işe giderim yani. Napsam bağırıp ağlayıp tepinip evdekileri rahatsız mı etsem?
Ben evlenince 10 kilo aldım zaten kiloluydumi 80'le hamile kaldım ama hamilelikte 8 kilo aldım. 10'nunu vermiştim 2 sini geri aldım ama iştahımın maşallahı var veremiyorum. Tombik tombik geziyorum ortalardaEski kilonuza donebildiniz mi ya
Kızı bir kısa kollu atlet ve uzun kollu-bacaklı tulumla (herhalde 0.3 togtur LCW'nin normal tulumu) yatırıyorum 24-25 derece oluyor ev. Kardeşimin verdiği 1 togluk tulum var ama sıcak diye giydirmedim henüz. Gece üşüdüm kız donmuştur dedim ama sıcaktı, bense kızı emzirdikten sonra tshirtümü giymeden yatmışımBenim de 1 tog peki. 24 C bizim oda ondan 1 tog kullanıyorum.
Ben sleepy bionatural ve prima premium kullanıyorum. Külot beze alışamadım cırtlıya dönücem4 numara küçük diye 5 numaraya geçtim yine taşıyor. Goon ve prima hariç bütün bezleri kullandım aynı.
Gerçekten sıcak. 24 ideal bence. Tulumlar da hafif elyaf vs kalınlık varsa en az 1 togdur.Eltim iki tane uyku tulumu verdi togunu bilmiyor, yıkamaktan etiketinde silinmiş. Olmazsa magazaya götürüp yazılı olanlarla kıyaslayip öğrenicem. Kac gündur kombiyi acmayim diye 25.derecelerde yatalim uzmanlar da öyle diyor dedim boğazımiz ağrıdı. Bugün de kombiyi açıp odayı 28 yaptım şuan bunaldım ama kapatsam üşürüz. İşin içinden çıkamadım. Kaynanam çok sıcak diyor, kocam çok sicak diyor ben de onlar yanıyor sanıyordum. Belki de sorun bendedir.
Ben Prima kullanıyorum hiç sızmadı. Hatta geceleri primanın harmonisini kullanabilirsin. Külot bezini. Senin sayende hep külot bez stoğu yaptımGeçmiş olsun. Ben artık prima deniycem bakim gerçekten çıkmayacak mı ama 4 paket bez aldım en son. Onlar bitince. Yıldım artık çiş olsa iyi paso kaka yapıyor. Koca gün sadece yarım muz yedi, mama hariç. 5-6 kere kaka yaptı. Her gün böyle. Kabız bebeklere özeniyorum. Sürekli banyo yaptırıyoruz ve giyindirmek çok zor.
Biz de tepinip duruyoruz şimdi. Akşam evde kavga bağırış vardı. Çocuğun bezi değişmeden üstünde tek kat kısa kollu badiyle yattı kaç saat. Benimkiler soğuk seviyor başka açıklaması olamaz. Şimdi bi yelek giydirdim bezini değiştirdim uyumadı diye. Belki rahat eder.