2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ben Prima kullanıyorum hiç sızmadı. Hatta geceleri primanın harmonisini kullanabilirsin. Külot bezini. Senin sayende hep külot bez stoğu yaptım 😘
Sadece gece kullanmak için de alabilirim. 😉

Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka ben seni uzun incecik bir göçmen kızı olarak hayal ediyordum 😂

Spartacuss Spartacuss sen ev hanımı mıydın canım? Çalışıyor musun?

Sadece gece kullanmak için de alabilirim. 😉

Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka ben seni uzun incecik bir göçmen kızı olarak hayal ediyordum 😂

Spartacuss Spartacuss sen ev hanımı mıydın canım? Çalışıyor musun?
Evdeyim de hanım olduğum meçhul. Her gün kaynanam gelir çocuğu görmeye diye sabah gelir gece yatana kadar 😔 eltimde yemege bana gelir, kahve çay getir götür sürekli

8 kilo fazlam var. 48 kiloyla gebe kalmıştım. 56 kiloyum🥲 yaa azmış falan demeyin arkadaşlar benim boyum 1.50 😄
Sen gene hamileyken az almışsıın. Ben 20 kilo almıştım. 68 le doğuma girdim. 12 kilo verdim. 8 kilo hala fazlam var ve neredeyse butun vücudum catladı🥺

Normalde 54 kilo ile evlendim kısa sürede 64 oldum ve oralarda geziniyordum. Tüp bebek tedavisi ile 71 kiloda hamile kaldım. (İlaçlar negatif sonuç falan olunca kilo aldırdı epey) 81 le doğum yaptım (sanırım öyleydi) şimdi 71 kiloyum. Eski kiloma düşmek için bu akşam vişneli tiramisu ve Kazandibi yedim 🤣🤣
Eski kilom mu 😂😂 hamilelikte 10 kilo aldım, 8 verdim, 6 geri aldım. Ama zaten 20 kilo fazlam vardı. Şu an 25-30 kilo fazlam var işte.
Ben 60 kiloyla hamile kaldim 83-84 kiloyla doguma girdim sanirim 😂 dogumdan 15 gun sonra aldigim 24 kilonun 17sini vermistim, suan da 60-61 bandinda devam ediyorum. Oglum sagolsun pesinden kosturuyo

Geçmiş olsun. Ben artık prima deniycem bakim gerçekten çıkmayacak mı ama 4 paket bez aldım en son. Onlar bitince. Yıldım artık çiş olsa iyi paso kaka yapıyor. Koca gün sadece yarım muz yedi, mama hariç. 5-6 kere kaka yaptı. Her gün böyle. Kabız bebeklere özeniyorum. Sürekli banyo yaptırıyoruz ve giyindirmek çok zor.
Biz de tepinip duruyoruz şimdi. Akşam evde kavga bağırış vardı. Çocuğun bezi değişmeden üstünde tek kat kısa kollu badiyle yattı kaç saat. Benimkiler soğuk seviyor başka açıklaması olamaz. Şimdi bi yelek giydirdim bezini değiştirdim uyumadı diye. Belki rahat eder.

Ben Prima kullanıyorum hiç sızmadı. Hatta geceleri primanın harmonisini kullanabilirsin. Külot bezini. Senin sayende hep külot bez stoğu yaptım 😘
Bende daha oğlan doğmadan prima almıştım 3-4 numara dedim geceleri falan kullanırım kuru tutuyor diye neyse çıkardım şimdi kullanıyoruz 4 numarayı gerçekten çok güzel bir bez ama geçen yenidoğan döneminden sonra ilk defa şöyle bir şey oldu. Saat 4 te oğlan ağlayarak uyandı emzirmek için aldım kucağıma tulumu falan ıslak dedim terledi heralde ama yan tarafı ıslak tulumu açtım zıbını tamamen su gibi çişi taşmış yandan ama ne taşmak tamamen dışarı yapmış sanki. Çarşafına kadar geçmiş şaşırdım bende dedim heralde akşam düzgün bağlayamadım. Molfixte bile olmamıştı böyle hiç.

Sohbetler almış başını gitmiş, yakalayamadım. Ben dört numara külot bez kullanıyorum, sleepy ama ne ilde ne de ilçede bulamadığım için geçen gün hastaneye gidince yakınındaki ebebekten babyme külot bez aldım. İnternetten siparişim gelene kadar bezim bitmişti. Molfix, babyturco falan hep pişik yapmıştı. Bu yapmadı, şaşırdım.

Gece kaka olayimiz yok bixim ama iki gündür fazla sayıda kaka yapıyor bugün biraz ishale döndü. Hâlâ hastalığı atlatamadik. Çok şükür ateş geçti ama vücudu kırgın. Yemesi az, huysuz, huzursuz, her şeye ağlıyor vs. Cuma kontrolümüz var tekrar.

Benimkinin ön dişler bayağı ayrık, ayın birinde de çocuk cerraha gideceğiz. Aşırı yorgunum, okuyorum biraz ama yazacak tâkatim olmuyor sanki.

Ben 60 kiloyla hamile kaldim 83-84 kiloyla doguma girdim sanirim 😂 dogumdan 15 gun sonra aldigim 24 kilonun 17sini vermistim, suan da 60-61 bandinda devam ediyorum. Oglum sagolsun pesinden kosturuyo
Kızda ben de öyle oldum. 90 kiloyla doğuma gittim. 10 gün sonra 70 kiloydum. 9 ay sonra da 65. Emzirmeyi bırakınca 5 kilo aldım. Düşük yapınca da 5 kadar aldım işte.
Oğlanda 10 kilo aldım ama şimdi bin beterim 😂

Kızda ben de öyle oldum. 90 kiloyla doğuma gittim. 10 gün sonra 70 kiloydum. 9 ay sonra da 65. Emzirmeyi bırakınca 5 kilo aldım. Düşük yapınca da 5 kadar aldım işte.
Oğlanda 10 kilo aldım ama şimdi bin beterim 😂
Valla ne guzel moral oldu bu ya 😀 emzirmeyi birakinca kilo alindigini duymustum bakalim biz ne olacaz, gittigi yere kadar devam 🌸

Yaa kızlar bugun okulda bir arkadasa sordum, 1 tog 2 katlı penye gıbı dedı, oyle mı? Bugun aksam magazaya gıdıcem ordan alıcam

Bizim de ön dişler ayrık geldi gelene kadar farketmemiştim ama dudak bağı bizde de var gibi haftaya konteolde soracağım😔

Sohrab Sohrab 1 tog ince evet 2 kat penyeye yakın ama 22-24derece için ideal bence. Gece 22,5 derece için ben içine sadece uzun kol zıbın giydiriyorum ayağına da çorap. 1,6 tog ile arada kalıp 1i almıştım ama kışın 1,6 da lazım olacak gibi

1,6 aldım ben çok kalın geldi sonradan. Bi de 12-18 aldım, evdeki kuzenin verdiği 18-24 ile aynı boyutta 🤦‍♀️ yıkanınca küçülcek herhalde.

Bizim ev kuzey cephe bi tık serin oluyo derecem yok o yüzden tahmini olarak 20-22 arasıdır diye düşünüyorum 1 tog aldım tulumu lcw den içine uzun kollu zıbın altınada baya ince yazlık bi eşofman giydiriyorum ayagınada kalın ama sıkmayan geniş rahat bir çorap tam ideal oluyo bikere kısa kollu zıbın giydirmiştim kolları buz gibiydi ben çocugu terletmektense biraz serinlikte uyutmayı daha dogru buluyorum soğuk hava değil sırtta soğuyan ter hasta edermiş çocukları

1,6 aldım ben çok kalın geldi sonradan. Bi de 12-18 aldım, evdeki kuzenin verdiği 18-24 ile aynı boyutta 🤦‍♀️ yıkanınca küçülcek herhalde.
Büyük oğluma ben de 1.6 almıstım Allahım nasıl kalın bişey o en soguklarda giydirmiştim onu odasının kaloriferini kapatıp

Bu arada bezden taşma olayı bence bezle alakalı sleepy natural ve bionatural 12 saat boyunca değiştirmememe ragmen 1 kere bile taşmadı ama sleepy ekstra sürekli taşırıyo bir de kalıplarıda farklı ekstranın 5 numarası natural ve bionaturala göre çok küçük belkide ondan olmuştur bizim

Bu arada bezden taşma olayı bence bezle alakalı sleepy natural ve bionatural 12 saat boyunca değiştirmememe ragmen 1 kere bile taşmadı ama sleepy ekstra sürekli taşırıyo bir de kalıplarıda farklı ekstranın 5 numarası natural ve bionaturala göre çok küçük belkide ondan olmuştur bizim
Sleepy hem natural hem.bionaturel kullandim tasirdi hep.hatta bionaturalde daha cok.ne kalip olarak,ne doku olarak memnun kalmadim.sleepyden.tasirmasi da tuz biber oldu,bitince almadim bir daha.üstelik ben hep büyük numara kullandim,benim.kiz ilk baslarda minyondu sonradan tombiklesti

Sleepy hem natural hem.bionaturel kullandim tasirdi hep.hatta bionaturalde daha cok.ne kalip olarak,ne doku olarak memnun kalmadim.sleepyden.tasirmasi da tuz biber oldu,bitince almadim bir daha.üstelik ben hep büyük numara kullandim,benim.kiz ilk baslarda minyondu sonradan tombiklesti
Allah allah çok şaşırdım şuan.2 çocugumda da kullandık memnun kaldım ben hatta ben de büyük kullanıyorum sen ne kullanıyorsun peki

X