2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Canım nasıl tatil istiyor ya. Keşke ara dönem tatil olsa bize de. Bi yerlere gidip iki yeşillik görsek
Benim de geçen canım acayip şerbetli tatlı istedi ya da Kazandibi olsa diye 1-2 saat oyalandım baktım alan eden yok kalktım helva kavurdum o da değişik bir şey oldu ama geçti hevesim.

Kirmizimartenicka dün eşime dedim ki arkadaşın şu binada ofisi var avukat, eşim dedi ki koskoca avukat kadınlar kulübüne mi takılıyor
Ben de buralara düşmeden öyle diyordum ama yazmaya başlayınca müptelası oldum benim arkadaşlarımın bebeleri büyüdü o yüzden aynı sorunları, aşamaları güncelde yaşayan annelerle konuşmak inanılmaz iyi geliyor yolun düşerse bekliyorum kalk gel kahve içelim

Geçen konuştuk ya nasıl hepimizde olur, çok garip. Daha gitmedik doktora, belki diğer dişler çıktıkça düzelir bilmiyorum ki şaştım kaldım.
Bugün çocuk cerrahisine götürdüm. Çocuk dişe götür dudak bağı var, dil bağı yok dedi. Dudak bağı kesilmeliymiş dişin arasından uzanıyor.

Doktor diş çıkarken balgam,burun akıntısı yapar dedi ondan olabilir belki

Oda sıcakmış diyecektim. İyi bence arttırma. Daha kalın da giydirme.
Hep senin mesajina cevap yazmışım.
Bana bir konuda yardım eder misiniz? Oda 24 derece kalın bir tulum, içine uzun kollu zıbın giydirip yatiyoruz. Sabah boğazım şişti, bebeğim de öksürdü. Kalın giysekte odanın soğuğundan boğazınız ağrımiyor mu? Ben 28derecenin altında nefesim üşüyor

Bizim de 24 derece. 1 tog uyku tulumu İçine zıbın yeterliymiş. O şekilde uyutuyorum. 28 çok fazla değil mi? Bebek gece çok terleyip teri üzerinde kuruyorsa o nedenle de hasta olabilir

Ben de hala 58lerdeyim
52 civarı ile kalmıştım. 62 ile doğuma girdim sadece 3,4 kilo verdim.
Bu kilo verme olayi bebekle mi ilgili yoksa genetik mi merak ediyorum.Bebekleriniz kolay mı zor mu Ben hamilelikten önceki kilomum da altindayim dogdugundan beri bana kök söktüren bir kızım var,her gece kavgaliyiz gündüz iyiyiz bu sefer de gece kizıyorum diye gündüz vicdan yapiyorum.ahh ne zor annelik ya,gözlerine bakarken suclu hissediyorum kendimi

Bizim de 24 derece. 1 tog uyku tulumu İçine zıbın yeterliymiş. O şekilde uyutuyorum. 28 çok fazla değil mi? Bebek gece çok terleyip teri üzerinde kuruyorsa o nedenle de hasta olabilir
Dün sadcee bezle yatirmistim bugün kisa kollu zibin giydirdim terler mi diye icim rahat degil valla,ben de mi bir tuhaflik var bilmiyoeum siz kalın giydiriyorsunuz gibi geliyor.bu arada tulumumuz 0.3 tog owli

Bizim cerrah kesmişti. İşlemi yaptıracak mısın?

Ön iki dişi çıktı zaten yani acelem yok ama göturucem uygun bir zamanda

28 olsa onları giydirmem. Ama 24te çok kalın da giydirsem nefesimden boğazım üşüyor benim. Bebeğimde öksürüyor. Onunda öyledir diye düşünüyorum. Nem 50de . Onunda düşmesine izin vermiyorum. Terlemesine izin vermiyorum devamlı termometreyle derece ölçüp kiyafetini ört giydir çıkart yapıyorum.
Ama 24 derecede donuyorum ben

Ben gibisin. Ben de 24 C çok üşüyorum ama bebeği idealinde bırakmaya çalışıyorum

Bugün lcw’den yine dubaiden gelmişçesine alışveriş yaptım. O kadar utandım ki kasada. Kıza diyorum ki, doğum yaptım da hiç kıyafetim yok
ben de bebişe George diye bir yerden sipariş veriyordum unutmuşum son vergileri ekledikçe ekledim sepete öyle güzel şeyler aldım ki… hepsi sepette kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…