2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Oda sıcakmış diyecektim. İyi bence arttırma. Daha kalın da giydirme.
Ben çok üşüyorum yaz kış . Yatarken kalın giyinip yorganıma sarılıyorum. Bebeğimi öyle görünce içim acıyor. Sonra üzerimdekileri atıyorum onun hissettiğini hissetmek için ama o zaman da üşüyorum geri örtünüyorum

O zaman askılı zıbın yerine yarım kollu giydireyim

Ben yazın terler kışın üşürüm, bi mutlu olamadım şu hayatta yattım şimdi, kalkıp çorap giycem. Hayatta uyuyamam ayağım soğukken. Bugün koçtaşa gittik, eşim kısa kolla diyor ki burası aşırı sıcak, ben uzun kollu, yoo dedim soğuk.

Ben de 0.3 kullaniyorum ama tabi orasiyla sicaklik farki var

Kizlar bahsettiginiz bezlerin hepsini kullandim, prima, goon, molfix ve sleepy. Sleepy yi yenidoganken kullanmistik kalibi epey kucuktu, sonra goon a gectik epey memnundum aslinda ama cok uygun fiyata prima bulunca yaklasik 4 aydir primayi kullandik o da cok iyi tabi. Simdi yine goon a gectik, kalip olarak diger bezlerden buyuk, hic tasirma yapmadi bence kalite olarak primayla yarisir. Molfix i de 2 paket kadar kullandik ama zoraki olsu pisik yapti ve tasirdi nedense. Yani goon dan devam, kulot bezini aldim onu deniycem simdi

Ay ben mi yanlis yapiyorum kafam karisti iyice.0.3 tog tulumun icinde sadece bezi var,cocugu üsütmiyim bir de

Biz gibi biz de sıcaklık konusunda anlaşamıyoruz

Benim kızı sıcak diye salonda klimalı odada yatırıyordum şimdi soğudu kendi beşiğine geçirmeye çalışıyorum anlıyor ve sürekli uyanıyor. Bir anne bu kadar yorulmamalı hakkında konuştum bugün inşallah anlamıştır. (Doktorlar 10. Ayda konuşun anlar sizi demiştir) bir de üst dişi çıkıyor ama alt dişleri ile dişlerini gıcırdatıyor sizlerinki böyle mi?

Bana esim dedi ust disleri cikiyor dedi. Ben bilmiyordum nerden anladin ilk dedim birbirine vuruyor tık tık ses cikartiyor dedi. O gun hakketen oyle de yapti.

Kızlar yatak odası 23,8 ile 24,1 arasında değişiyor sıcaklığı 1 tog uyku tulumu giydiriyorum. İçine sadece 1 zıbın. Doğru mu yapıyorum odanın ısısını artırmam gerekiyor mu sizce.
Yok canım bizimde oda bu sıcaklıklarda oluyor bende 1 tog içine kısa kollu zıbınla yatırıyorum. Sabaha karşı göğsü soğuk gibi geliyor ama uykusunu da bölmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…