- 2 Ağustos 2021
- 5.372
- 5.114
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.741
Ben de prima almadim.bilmiyorim.hic gerek duymadim,gecen migrosta indirim vardi numarasi olsa onu da denicektim ama 4 numara kalmamisti,iyi bir indirimdi oysaki.goon da guzel bez.ben bi molfixi bi goon u sevdim bunun disinda iki farkli sleepy kullandim sevemedim.goon külot bez deneyeyim o zman.yalniz en yakin arkadaslarimdan biri stok yapma dedi iyi ki dinlememisim onu zamaninda 2.5 a falan aldik tanesini,simdi kaca aliyoruz.iyi ki stok yapmisim keske daha fazla yapsaymisim ben hic pisman olmadim dolu dolu kullandik valla yetmedi de istwBiz de 9.5 falanız ama oğlumun kolu bacağı zayıf karnı poposu şişko. 4 numarada hem çiş hem kaka çıkıyordu şu an sadece kaka çıkıyor. Cırtlıya dönemem zaten. Kullanabiliyorsan kullan cırtlı. Molfix de kullandım, ondan da çıkıyordu. Çok mu yediriyoruz bilmiyorum, kafasına kadar kaka oluyor hep. 3.7 falan normal, ucuz hatta. Bi tek prima kullanmadım. Goon da pahalı, onu da kullanmadım.
İçim daralıyor anksiyetem tutuyor. Haber izlemiyorum ama X’te okuyorum internette görüyorum. Haziran’da ortağım Amerika’ya taşındı, kızı 8 yaşında ben burada büyümesini istemiyorum, iyiye gitmiyor dediBir de kızlar sizinle biraz dertleşeyim istiyorum. Kaç zamandır çünkü içimde arttı bazı düşünceler. Türkiye’de olan son olaylardan sonra iyice soğudum ben bizim insanımızdan, ülkeden…
Necmettin ve Ayşenur öğretmenin terörden ölmesi ile başladı, sonra samuray kılıcı ile işten çıktığında öldürülen Başak ile arttı. Arada olan bir sürü ihanet, kandırma, hırsızlık vb derken en son Narin olayı ile şöyle dedim “artık bu ülkede kızların yaşaması için dışarı çıkmaması gerek” ama ne dışarı çıkmaması bu ülkede doğmadan başlıyor kötülük.
Bir de vatan, millet, din sevdalısı kişileriz diyoruz. İnsan sevdalı olduğuna yapar mı bunca kötülük. Burada doğmak bile şans eseri, insanca ölmek bile bir mesele…
Eşime lütfen yurt dışına taşınalım diye yalvardım. Orada da kötülük vardır ama en azından “elin yabancısı, yapar tabi” derim. Yani ne bilim. Bizim insanımızın İNSAN olması bu kadar zor muofff haber bakamıyorum, Gazze zaten içimizi yakıyor bir de yanıbaşımızda olanlar. Kızın doğum gününü bile kutlamak gelmiyor içimden. İnşallah her şey düzelir veya biz iyi bir yere gideriz.
Bende sadece dinledim bizimkilerin üst dişleri henüz çıkmadı bende takipteyimKızlar benim kızında dişleri ayrıl baktım sanki üst dudak bağı var gibizor bir işlem mi bu? Doktora gelecek ay gideceğiz o zaman göstereceğim geç olmaz herhalde
Ben 4 numarayı az kullandım mesela. Kızımda senelerce kullanmıştım. O akılla alsam elimde patlardı. Stok kişiye göre değişiyor bence. Senin için iyi olmuş. Bu arada ben uzun süre biçende 100’lü sleepy’yi 200 liraya buldum. 8-10 paket kullanmışımdır öyle. Şimdi yok onlar.Ben de prima almadim.bilmiyorim.hic gerek duymadim,gecen migrosta indirim vardi numarasi olsa onu da denicektim ama 4 numara kalmamisti,iyi bir indirimdi oysaki.goon da guzel bez.ben bi molfixi bi goon u sevdim bunun disinda iki farkli sleepy kullandim sevemedim.goon külot bez deneyeyim o zman.yalniz en yakin arkadaslarimdan biri stok yapma dedi iyi ki dinlememisim onu zamaninda 2.5 a falan aldik tanesini,simdi kaca aliyoruz.iyi ki stok yapmisim keske daha fazla yapsaymisim ben hic pisman olmadim dolu dolu kullandik valla yetmedi de istw
Bu arada çöpün kapağını arıyordum. Fotoğrafta görünce buldumBen 4 numarayı az kullandım mesela. Kızımda senelerce kullanmıştım. O akılla alsam elimde patlardı. Stok kişiye göre değişiyor bence. Senin için iyi olmuş. Bu arada ben uzun süre biçende 100’lü sleepy’yi 200 liraya buldum. 8-10 paket kullanmışımdır öyle. Şimdi yok onlar.
Bu arada uyku tulumu muhabbeti yapıyorduk en başta, sormuştun ya. Kıyafet mi alıyorsunuz diye. Benim oğlana çok hediye gelmişti kışlık, kuzenim de vermişti. İç bodyler aldım sadece bi de ilk ayakkabısını aldım. 20 numara.
Eşim bekarken pilotluk kazandı. Amerikada eğitim vardı göndermedim. Daha doğrusu git ama ayrılırız dedim. Gitmedi. Salakmışİçim daralıyor anksiyetem tutuyor. Haber izlemiyorum ama X’te okuyorum internette görüyorum. Haziran’da ortağım Amerika’ya taşındı, kızı 8 yaşında ben burada büyümesini istemiyorum, iyiye gitmiyor dedi. Biz de düşünmüyor değiliz, kardeşim yurtdışında yaşıyor nasıl insanca yaşadıklarını görünce bu güzel ülkemizde biz niye böyle yaşayamıyoruz diyorum. Diğer ülkelerde böyle insanlar yok mu, suç işlenmiyor mu, işleniyor ama hukuk var cezasını çekiyor. Burada maalesef hukuka inanç kalmadı ve bunu bir hukukçu olarak söylüyorum.
Biz de düşünüyoruz nasıl gideriz diye ki benim AB vatandaşlığım var ama avukat olarak orada iş bulmam çok zor. Ha diyorum avukatlık mı yapmam lazım çok da hevesim kalmadı zaten bu mesleğe 17 sene sonra. Allah yavrularımızı korusun, iyi insanlarla karşılaştırsın
Ilk adim ayakkabisini ne zman giydiricez yuruyince mi bir de numara sorunsali fix mi bu numaralar 20 yle mi baslicazBen 4 numarayı az kullandım mesela. Kızımda senelerce kullanmıştım. O akılla alsam elimde patlardı. Stok kişiye göre değişiyor bence. Senin için iyi olmuş. Bu arada ben uzun süre biçende 100’lü sleepy’yi 200 liraya buldum. 8-10 paket kullanmışımdır öyle. Şimdi yok onlar.
Bu arada uyku tulumu muhabbeti yapıyorduk en başta, sormuştun ya. Kıyafet mi alıyorsunuz diye. Benim oğlana çok hediye gelmişti kışlık, kuzenim de vermişti. İç bodyler aldım sadece bi de ilk ayakkabısını aldım. 20 numara.
Goon nasıl canım? Bende bezi değiştireceğim goon öneriliyor merak ettim.Ben de prima almadim.bilmiyorim.hic gerek duymadim,gecen migrosta indirim vardi numarasi olsa onu da denicektim ama 4 numara kalmamisti,iyi bir indirimdi oysaki.goon da guzel bez.ben bi molfixi bi goon u sevdim bunun disinda iki farkli sleepy kullandim sevemedim.goon külot bez deneyeyim o zman.yalniz en yakin arkadaslarimdan biri stok yapma dedi iyi ki dinlememisim onu zamaninda 2.5 a falan aldik tanesini,simdi kaca aliyoruz.iyi ki stok yapmisim keske daha fazla yapsaymisim ben hic pisman olmadim dolu dolu kullandik valla yetmedi de istw
Kıza ilk 17,5 numara nike hediye gelmişti. 11 aylık yürüdü, 1-2 ay kullandım. Sonra 19 veya 20 numara vicco aldım. 3 ayda bir yeni almak gerekiyor. Hem ayağı büyüyor hem mevsim değişiyor. 3 yaşına kadar öyle gitti bizim. Oğlan yrümüyor ama her gün anneanneye bebek arabasında gidiyor. Hafta sonu 1 saat kadar çarşıda yürüyoruz. Ayağı üşür diye aldım. 19 tam oldu. Yürürken de giysin diye 20 aldım. Fiyatlar uçmuş. Vicco 1200 liraydı. Çarşıda başka ayakkabıcı yok. Avm gitsem polaris falan alırdım. Kıza babası vicco veya skecherstan başkasını almıyor asla. Bize hep en ucuzunu almışlardı.Ilk adim ayakkabisini ne zman giydiricez yuruyince mi bir de numara sorunsali fix mi bu numaralar 20 yle mi baslicaz
Ben begendim.goonu.molfix pure softa göre daha sıkı tutuyor bantlari biraz daha sıkı.ha bunu daha iyi anlaminda söylemiyorum ilk basta iyi gibi gelmisti bazen de zorladi sıkı olmasi acmasi.ama dedigim gibi favori bezlerimden premium.soft olani ama digerini kullanmadimGoon nasıl canım? Bende bezi değiştireceğim goon öneriliyor merak ettim.
3 ayda bir 1200 de fazla yaKıza ilk 17,5 numara nike hediye gelmişti. 11 aylık yürüdü, 1-2 ay kullandım. Sonra 19 veya 20 numara vicco aldım. 3 ayda bir yeni almak gerekiyor. Hem ayağı büyüyor hem mevsim değişiyor. 3 yaşına kadar öyle gitti bizim. Oğlan yrümüyor ama her gün anneanneye bebek arabasında gidiyor. Hafta sonu 1 saat kadar çarşıda yürüyoruz. Ayağı üşür diye aldım. 19 tam oldu. Yürürken de giysin diye 20 aldım. Fiyatlar uçmuş. Vicco 1200 liraydı. Çarşıda başka ayakkabıcı yok. Avm gitsem polaris falan alırdım. Kıza babası vicco veya skecherstan başkasını almıyor asla. Bize hep en ucuzunu almışlardı.
Kesinlikle flo’daki ayakkabılar çok güzel, polaris falan ben memnundum, bir iki kere alışverişe yalnız gittiğimde aldım.3 ayda bir 1200 de fazla ya
Baktım şimdi floda bile 850’den falan başlıyor.Ilk adim ayakkabisini alirken bana da link atar misiniz? Sanirim.gündemimiz ayakkabi olacak artik.
Eşim de tek çocuk ama o bile düşünmeye başladı. Senin az kalmış 6 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçer :) bu seneki greencarda başvurmadık henüz hatırlatıp duruyor benimkiEşim bekarken pilotluk kazandı. Amerikada eğitim vardı göndermedim. Daha doğrusu git ama ayrılırız dedim. Gitmedi. Salakmışama o pişman değil.
Her sene yurt dışında bir iş buluyor. Sen git, bize para yollarsın diyorum, gitmiyor. Ben memuriyetimi yakamam. 19 sene kendimi heba ettim. 6 sene daha çalışıp emeklime hak kazanayım diyorum, 3 kuruş emekliye mi tamah ediyosun ben sana vereyim diyor. Annem babam tek, onlar ölünce gideriz diyorum. Dedenler 95 yaşında öldü, biz ölürüz onlardan önce diyor. Her sene green card çekilişine katılıyor, çıkmasın diye duamı ediyorum. Benim niye böyle olmam.
Benimki de marka takıntılı geçende ilk adım ayakkabısı adidas aldık. Aldırmasam bu sefer fiyatı artıyor bak sen vakti zamanında aldırmadın deyip kafama kakıyor. Arkadaşlar hediye etmişti sketchers ve nike ama onlar büyük biraz süresi var. Aklımda bi tek vicco var marka olarak bebekler için başka önerisi olanlara açığımKesinlikle flo’daki ayakkabılar çok güzel, polaris falan ben memnundum, bir iki kere alışverişe yalnız gittiğimde aldım.
Ama kıza hep marka alınca hak geçer diye düşündüm, bu sefer böyle olsun. Bi de eşimin dört günlük bira parası. Bana ne bari parayı çocuklar yesin.
Uyku tulumu alıcam canımm.Yeni kiyafetler mi aliyorsunuz ben kacirdim.muhabbeti.ben uzun zamandir hic kiyafet almiyorumsimdi bez stoklarim.bitiyor.son 1 paket 4 numara kaldi.burda külot bez aldiginizi duymustum.goon ve molfixe bakiyorum 4 numara bulamadim ben.bantli almaya devam.mi edeyim? Herkes külot bez mi kullaniyor
Goon külot bez aldim artik bir de bunu deneyelim bakalim,evet molfixden ben de cok memnunum külot bez deneyeyim bir de diye goon aldim simdi,ben kizı hala atletle yatiriyorum üstünu örtmuyorum ama tabi orasi daha sogukturUyku tulumu alıcam canımm.
Gece uzerıne acıyor sureklı
Ben molfix le devam ediyorum, goon da aldım denemelik ama kesinlikle molfix al derim. Ben cırtlı bez kullaniyorum, altını bezlerken saclarımı feda ediyorum yoksa baska türlü yapamıyorum
Sleepy 4 numara kullanıyordum, kalıbı baya Kucuk, molfixın kalıbı buyuk, 4 numara devam 9,5 kg