- 12 Nisan 2019
- 24.019
- 38.087
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.761
Bugun sabah balkon 6 dereceydi, evin 4 farklı yerınde termometre var.. Ben ısıya takıntılıyım, buhar makinesini de calıstırdım nem olsun diyeGoon külot bez aldim artik bir de bunu deneyelim bakalim,evet molfixden ben de cok memnunum külot bez deneyeyim bir de diye goon aldim simdi,ben kizı hala atletle yatiriyorum üstünu örtmuyorum ama tabi orasi daha soguktur
Peki molfix e göre kalıpları nasıl? Sleepy gibi küçük mü molfix gibi mi? 5 numaraya geçsem mi bilemiyorumBen begendim.goonu.molfix pure softa göre daha sıkı tutuyor bantlari biraz daha sıkı.ha bunu daha iyi anlaminda söylemiyorum ilk basta iyi gibi gelmisti bazen de zorladi sıkı olmasi acmasi.ama dedigim gibi favori bezlerimden premium.soft olani ama digerini kullanmadim
Buhar makinasının markası ne memnun musun bende alıcam arayıştayımBugun sabah balkon 6 dereceydi, evin 4 farklı yerınde termometre var.. Ben ısıya takıntılıyım, buhar makinesini de calıstırdım nem olsun diye
Dene bakalım memnun kalacak mısın goondan
Bugun sabah balkon 6 dereceydi, evin 4 farklı yerınde termometre var.. Ben ısıya takıntılıyım, buhar makinesini de calıstırdım nem olsun diye
Dene bakalım memnun kalacak mısın goondan
Molfix gibi.simdi su külot bez gelsin daha net anlarimPeki molfix e göre kalıpları nasıl? Sleepy gibi küçük mü molfix gibi mi? 5 numaraya geçsem mi bilemiyorum
Loobex bızımkının markası memnunum, orta halli bşşey bızımkıBuhar makinasının markası ne memnun musun bende alıcam arayıştayım
Kombi acık, 22 23 arası oluyorSu an yatak odasi kac derece orada? Bizim 25.2 görünüyor,yatiricam kizı böyle.2 gün önceye kadar 26 derecede klima calistiriyordum birden sogudu havalar
Siz kış moduna gecmissinizKombi acık, 22 23 arası oluyor
Kontrole daha gitmedik ama sanırım şuan 9200kg 70cm falanLCW nin kalıpları genıs, Kadife takımlar almıstım, baya buyuk oluyor.. Kac kg bebegınız bu arada
Eviniz ara kat mı? Bizim de kombi açık son kattayız ama soğuk oluyor ya özellikle geceleri. Gündüzleri kapatıyorum kombiyiBir önceki gece biz de kombi açtık, bu sefer de çok sıcak oldu. Dün açmadık, battaniyeyle iyiydi.
Evet ara kat ve güney cephe önü açık, bütün gün çok ısınıyor. Akşam da biraz açıp sonra kapatsak yeter sanırım.Eviniz ara kat mı? Bizim de kombi açık son kattayız ama soğuk oluyor ya özellikle geceleri. Gündüzleri kapatıyorum kombiyi
Ben de giydirdim bugün tulum,icine bir sey giydirmeden.uzun kollu zibin mi giydiriyorsun canim icineOwli tulumu buldum.
Bu çok ince 0.3 tog onun için içinde bi tane yazlık kısa kollu kısa bacaklı tulum, bi tane de uzun kollu uzun bacaklı ama ince bi tulum var. Kolları yelek gibi tulumun. Şu an 13 derece İstanbul, gece daha düşer. Ben uzun kollu giyip battaniyeyle yatıyorum.Ben de giydirdim bugün tulum,icine bir sey giydirmeden.uzun kollu zibin mi giydiriyorsun canim icine
Bu ayakkabılar ne yaaaaBen 4 numarayı az kullandım mesela. Kızımda senelerce kullanmıştım. O akılla alsam elimde patlardı. Stok kişiye göre değişiyor bence. Senin için iyi olmuş. Bu arada ben uzun süre biçende 100’lü sleepy’yi 200 liraya buldum. 8-10 paket kullanmışımdır öyle. Şimdi yok onlar.
Bu arada uyku tulumu muhabbeti yapıyorduk en başta, sormuştun ya. Kıyafet mi alıyorsunuz diye. Benim oğlana çok hediye gelmişti kışlık, kuzenim de vermişti. İç bodyler aldım sadece bi de ilk ayakkabısını aldım. 20 numara.
Oda sıcakmış diyecektim. İyi bence arttırma. Daha kalın da giydirme.Kızlar yatak odası 23,8 ile 24,1 arasında değişiyor sıcaklığı 1 tog uyku tulumu giydiriyorum. İçine sadece 1 zıbın. Doğru mu yapıyorum odanın ısısını artırmam gerekiyor mu sizce.
Hayır gayet iyi. Benim de öyle ve ben de öyle giydiriyorum. İnternetten de bakabilirsin hangi tog değeri kaç derecede nasıl giydirilir diye çıkıyor onda da. 24-22 derece kısa kollu zıbın. 20-22 uzun kollu zıbın. 20 altı uzun kollu+esofman ya da direk uzun kollu normal tulumKızlar yatak odası 23,8 ile 24,1 arasında değişiyor sıcaklığı 1 tog uyku tulumu giydiriyorum. İçine sadece 1 zıbın. Doğru mu yapıyorum odanın ısısını artırmam gerekiyor mu sizce.