2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Goon külot bez aldim artik bir de bunu deneyelim bakalim,evet molfixden ben de cok memnunum külot bez deneyeyim bir de diye goon aldim simdi,ben kizı hala atletle yatiriyorum üstünu örtmuyorum ama tabi orasi daha soguktur
Bugun sabah balkon 6 dereceydi, evin 4 farklı yerınde termometre var.. Ben ısıya takıntılıyım, buhar makinesini de calıstırdım nem olsun diye
Dene bakalım memnun kalacak mısın goondan

Ben begendim.goonu.molfix pure softa göre daha sıkı tutuyor bantlari biraz daha sıkı.ha bunu daha iyi anlaminda söylemiyorum ilk basta iyi gibi gelmisti bazen de zorladi sıkı olmasi acmasi.ama dedigim gibi favori bezlerimden premium.soft olani ama digerini kullanmadim
Peki molfix e göre kalıpları nasıl? Sleepy gibi küçük mü molfix gibi mi? 5 numaraya geçsem mi bilemiyorum

Bugun sabah balkon 6 dereceydi, evin 4 farklı yerınde termometre var.. Ben ısıya takıntılıyım, buhar makinesini de calıstırdım nem olsun diye
Buhar makinasının markası ne memnun musun bende alıcam arayıştayım

Su an yatak odasi kac derece orada? Bizim 25.2 görünüyor,yatiricam kizı böyle.2 gün önceye kadar 26 derecede klima calistiriyordum birden sogudu havalar

Bir önceki gece biz de kombi açtık, bu sefer de çok sıcak oldu. Dün açmadık, battaniyeyle iyiydi.

Owli tulumu buldum.

Eklentiler

• IMG_4265.jpeg
    IMG_4265.jpeg
    152,3 KB · Görüntüleme: 42
Ben de giydirdim bugün tulum,icine bir sey giydirmeden.uzun kollu zibin mi giydiriyorsun canim icine
Bu çok ince 0.3 tog onun için içinde bi tane yazlık kısa kollu kısa bacaklı tulum, bi tane de uzun kollu uzun bacaklı ama ince bi tulum var. Kolları yelek gibi tulumun. Şu an 13 derece İstanbul, gece daha düşer. Ben uzun kollu giyip battaniyeyle yatıyorum.
Kalın tulum giydirdiğimde içine sadece çıtçıtlı body giydiriyordum.

Ben 4 numarayı az kullandım mesela. Kızımda senelerce kullanmıştım. O akılla alsam elimde patlardı. Stok kişiye göre değişiyor bence. Senin için iyi olmuş. Bu arada ben uzun süre biçende 100’lü sleepy’yi 200 liraya buldum. 8-10 paket kullanmışımdır öyle. Şimdi yok onlar.
Bu arada uyku tulumu muhabbeti yapıyorduk en başta, sormuştun ya. Kıyafet mi alıyorsunuz diye. Benim oğlana çok hediye gelmişti kışlık, kuzenim de vermişti. İç bodyler aldım sadece bi de ilk ayakkabısını aldım. 20 numara.
Bu ayakkabılar ne yaaaa 😍😍 Nasıl şirin bayıldımmmm

Silivri’de avm içindeki flo outlet mağaza ve her zaman bir alana bir bedava var. Polo ayakkabıları 150 den aldım. 150 ye yanına başka bir babet/ terlik falan alıp 75 e geldi. Lumberjack ayakkabılar 400 e geldi. Öyle öyle 20 çiftten fazla güzel markaların ayakkabılarını almışımdır ve 10 aylık bebemin ayak numarası 15. Söyleyeceklerim bu kadar 😄🤦🏻‍♀️ ona da hatta 17 olur herhalde artık ya diyip temudan ayakkabı numarası hesaplama aparatı gibi bir şey aldım ve 15 olduğu doğrulandı. Ayakkabılara bakıp bakıp “ enazından yürürken giyecek bu gidişte öyle düşünelim” diyoruz eşimle birbirimize 😄 bu da bizim kendimizi avutma şeklimiz 😄

Kızlar yatak odası 23,8 ile 24,1 arasında değişiyor sıcaklığı 1 tog uyku tulumu giydiriyorum. İçine sadece 1 zıbın. Doğru mu yapıyorum odanın ısısını artırmam gerekiyor mu sizce.

Kızlar yatak odası 23,8 ile 24,1 arasında değişiyor sıcaklığı 1 tog uyku tulumu giydiriyorum. İçine sadece 1 zıbın. Doğru mu yapıyorum odanın ısısını artırmam gerekiyor mu sizce.
Hayır gayet iyi. Benim de öyle ve ben de öyle giydiriyorum. İnternetten de bakabilirsin hangi tog değeri kaç derecede nasıl giydirilir diye çıkıyor onda da. 24-22 derece kısa kollu zıbın. 20-22 uzun kollu zıbın. 20 altı uzun kollu+esofman ya da direk uzun kollu normal tulum

X