-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.721
Hoş geldin bayadır yoksun. Bağ için öyle bi acelesi yok ayrılık varsa doktor bakıp karar verir.Kız ben giremeyince çok geride kalmışım 16 sayf açardı 10 sayfalıkmışım gerisin tahmin edeceğim artıkya da sallarım
Benim dişler bi garip hala 2 tane süt dişim duruyor mesela bir de üst ön az ayrık. Benim kızında öyle olacak yüksek ihtimal. Herkeste böyleyse bence ilerleyen zamanda inceliyordur geçiyordur. (Vajinal yapılıklık gibi)
Aynı duyguları dolu dolu yaşıyorum. Psikolojim altüst oldu. Haber vs bakmama kararı aldım. Kafa olarak hiç iyi değilim ben deBir de kızlar sizinle biraz dertleşeyim istiyorum. Kaç zamandır çünkü içimde arttı bazı düşünceler. Türkiye’de olan son olaylardan sonra iyice soğudum ben bizim insanımızdan, ülkeden…
Necmettin ve Ayşenur öğretmenin terörden ölmesi ile başladı, sonra samuray kılıcı ile işten çıktığında öldürülen Başak ile arttı. Arada olan bir sürü ihanet, kandırma, hırsızlık vb derken en son Narin olayı ile şöyle dedim “artık bu ülkede kızların yaşaması için dışarı çıkmaması gerek” ama ne dışarı çıkmaması bu ülkede doğmadan başlıyor kötülük.
Bir de vatan, millet, din sevdalısı kişileriz diyoruz. İnsan sevdalı olduğuna yapar mı bunca kötülük. Burada doğmak bile şans eseri, insanca ölmek bile bir mesele…
Eşime lütfen yurt dışına taşınalım diye yalvardım. Orada da kötülük vardır ama en azından “elin yabancısı, yapar tabi” derim. Yani ne bilim. Bizim insanımızın İNSAN olması bu kadar zor muofff haber bakamıyorum, Gazze zaten içimizi yakıyor bir de yanıbaşımızda olanlar. Kızın doğum gününü bile kutlamak gelmiyor içimden. İnşallah her şey düzelir veya biz iyi bir yere gideriz.
Evet ama benimki çok yukarda, dişlerimin arasına kadar gelmiyor. Eşiminkine baktım, onun da yukarda bitiyor.Yaa o bagin olması normal deıl mı, bende de var dilimle degıyorum suan mesela, dilimin altında da var
Ben 2009 muydu? İlk Münevver’di. Şok olmuştum, elim ayağım titremişti. Şu an o kadar normal geliyor ki, hiç bir şeye şaşırmıyorum. Hm doğrudur, kesmiştir diyorum. Seyrettiklerimiz de mi normalleştirdi bilmiyorum. Normalleştirdi derken, yapsın anlamında değil. Yapıyorlar yani, oluyor. Hayatın normal akışına dönmüş. Gidebiliyorsanız gidin. Herkes çocuğu için gidiyor.Hamile kalayım dersin olmaz tüp bebeğe başvuru yaparsın embriyolar karışır, nakil yapılmaz yapıldı denir. Hasbelkader hamile kalırsın “testlerde daha çok test yapmak ya da ilaç satmak için tereddütlü şeyler söylerler” hep bi tedirginlikle geçer. Doğurmak için hastahane ararsın binbir çeşit korku salarlar (bu yenisi eklendi). Doğurursun bebeğe iyi bakacaklar mı (herkes bir şey söylüyor bu doktorlar aynı eğitimi almıyorlar mı) ile geçer bir süre. Sonra bakıcı, kreş, öğretmen akrabalar derken bir sürü dert daha çıkar. Akran ve arkadaş seçimi tedirgin eder. Hep bi yürek ağızda. Her ülkede böyle mi ya. Evlenince bambaşka dertler. Ya bi sorun olsa kocası nasıl davranacak ne olacak tedirginliği. Medeniyetten insanlıktan bu kadar ne ara uzak kaldık be
Amin canım aminBen 2009 muydu? İlk Münevver’di. Şok olmuştum, elim ayağım titremişti. Şu an o kadar normal geliyor ki, hiç bir şeye şaşırmıyorum. Hm doğrudur, kesmiştir diyorum. Seyrettiklerimiz de mi normalleştirdi bilmiyorum. Normalleştirdi derken, yapsın anlamında değil. Yapıyorlar yani, oluyor. Hayatın normal akışına dönmüş. Gidebiliyorsanız gidin. Herkes çocuğu için gidiyor.
En son Gazze’de bir video izlemiştim. Ondan etkilendim seneler sonra. Allah insanların içine insaf versin ya.
Evet memnunum terletmiyor hatta ben gece uykusunda çorap da giydiriyorum 3 gündür benim bile ayaklarım çok üşüyorMemnun musunuz? Lcw nın elyafı fazla demsıtı arkadasım
Zamaniniz varsa bu videoyu izlemenizi oneririm kizlar bilmiyorum izlediniz mi ama bilim her seyi ongoruyor ne yazik ki gelecek de pek parlak degilBir de kızlar sizinle biraz dertleşeyim istiyorum. Kaç zamandır çünkü içimde arttı bazı düşünceler. Türkiye’de olan son olaylardan sonra iyice soğudum ben bizim insanımızdan, ülkeden…
Necmettin ve Ayşenur öğretmenin terörden ölmesi ile başladı, sonra samuray kılıcı ile işten çıktığında öldürülen Başak ile arttı. Arada olan bir sürü ihanet, kandırma, hırsızlık vb derken en son Narin olayı ile şöyle dedim “artık bu ülkede kızların yaşaması için dışarı çıkmaması gerek” ama ne dışarı çıkmaması bu ülkede doğmadan başlıyor kötülük.
Bir de vatan, millet, din sevdalısı kişileriz diyoruz. İnsan sevdalı olduğuna yapar mı bunca kötülük. Burada doğmak bile şans eseri, insanca ölmek bile bir mesele…
Eşime lütfen yurt dışına taşınalım diye yalvardım. Orada da kötülük vardır ama en azından “elin yabancısı, yapar tabi” derim. Yani ne bilim. Bizim insanımızın İNSAN olması bu kadar zor muofff haber bakamıyorum, Gazze zaten içimizi yakıyor bir de yanıbaşımızda olanlar. Kızın doğum gününü bile kutlamak gelmiyor içimden. İnşallah her şey düzelir veya biz iyi bir yere gideriz.
Evin icinde bi yerdeyse bulursun insallahOwlinin o tulumunu ben de aldım ama kaybettim
18-24 aldm ben evde 24-36 vardı asırı büyük geldiBen de alıcam tulum, 2 yas alsam cok mu buyuk olur, dar olsun da istemiyorum, hello baby nın alıcam
Evet benim de oyle ama, bu bebekler gelisim cagında, onlarınki de zamanla yukarı kayacak benceEvet ama benimki çok yukarda, dişlerimin arasına kadar gelmiyor. Eşiminkine baktım, onun da yukarda bitiyor.
LCW nin kalıpları genıs, Kadife takımlar almıstım, baya buyuk oluyor.. Kac kg bebegınız bu aradaEvet memnunum terletmiyor hatta ben gece uykusunda çorap da giydiriyorum 3 gündür benim bile ayaklarım çok üşüyorBu arada beden olarak ben de 12-18ay giydiriyorum suan el ve ayak bileğinden çok az bir kısmı kıvırıyorum nisana kadar olur diye düşünüyorum
Hello baby nın var mı 18-2418-24 aldm ben evde 24-36 vardı asırı büyük geldi
Yeni kiyafetler mi aliyorsunuz ben kacirdim.muhabbeti.ben uzun zamandir hic kiyafet almiyorumLCW nin kalıpları genıs, Kadife takımlar almıstım, baya buyuk oluyor.. Kac kg bebegınız bu arada
Benimki külot bezi bile zor giyiyor, cırtlıyı asla giydiremem. Kalkıp gidiyor. İnternetten pure baby marka aldım en son. Ondan önce ebebek denedim, minies migrostan alırım gittikçe. Sleepy, molfix. Bunları kullanıyorum. 5 numarayız artık biz. Oğlum çok kaka yapıyor. Hep de çıkıyor kakalar. 4 numarada da çıkıyordu acaba külot bez diye mi, kızımda hiç çıkmazdı.Yeni kiyafetler mi aliyorsunuz ben kacirdim.muhabbeti.ben uzun zamandir hic kiyafet almiyorumsimdi bez stoklarim.bitiyor.son 1 paket 4 numara kaldi.burda külot bez aldiginizi duymustum.goon ve molfixe bakiyorum 4 numara bulamadim ben.bantli almaya devam.mi edeyim? Herkes külot bez mi kullaniyor
Hadi ya ben hala 4 kullaniyorum 9.5 kiloya yaklasmistir diye tahmin ediyorum gecen ay gitmedik doktora. Bantli bez molfix pure soft kullaniyorim ben cok memnunum hic cikmadi.simdi külot bezini bulamadim.bunun.goon premium soft var internette onu alayim diyorum ama ya disina cikarsa simdino soru isareti olustu.kalip dar mi oluyor acaba külot bez de.bir de kac kilosunuz su an? Bez fiyatlarina.da hakim degilim stoklu aldigimdan bir bezin kac lira olmasi normal? 3.7 ye falan geliyor tanesi sanirim,n11 de kuponla alirsam daha uygun olur tabiBenimki külot bezi bile zor giyiyor, cırtlıyı asla giydiremem. Kalkıp gidiyor. İnternetten pure baby marka aldım en son. Ondan önce ebebek denedim, minies migrostan alırım gittikçe. Sleepy, molfix. Bunları kullanıyorum. 5 numarayız artık biz. Oğlum çok kaka yapıyor. Hep de çıkıyor kakalar. 4 numarada da çıkıyordu acaba külot bez diye mi, kızımda hiç çıkmazdı.
Kalkip gitme sorunu en basindan beri var bizde. 3-4 seferde anca giydiriyorum yatmaz ki normalde eline.oyincaklarla.oyaliyorum illaki bir sey vwriyorum ona ragmen kalkiyor kalka kalka bir sekilde bagliyorim isteBenimki külot bezi bile zor giyiyor, cırtlıyı asla giydiremem. Kalkıp gidiyor. İnternetten pure baby marka aldım en son. Ondan önce ebebek denedim, minies migrostan alırım gittikçe. Sleepy, molfix. Bunları kullanıyorum. 5 numarayız artık biz. Oğlum çok kaka yapıyor. Hep de çıkıyor kakalar. 4 numarada da çıkıyordu acaba külot bez diye mi, kızımda hiç çıkmazdı.
Biz de 9.5 falanız ama oğlumun kolu bacağı zayıf karnı poposu şişko. 4 numarada hem çiş hem kaka çıkıyordu şu an sadece kaka çıkıyor. Cırtlıya dönemem zaten. Kullanabiliyorsan kullan cırtlı. Molfix de kullandım, ondan da çıkıyordu. Çok mu yediriyoruz bilmiyorum, kafasına kadar kaka oluyor hep. 3.7 falan normal, ucuz hatta. Bi tek prima kullanmadım. Goon da pahalı, onu da kullanmadım.Hadi ya ben hala 4 kullaniyorum 9.5 kiloya yaklasmistir diye tahmin ediyorum gecen ay gitmedik doktora. Bantli bez molfix pure soft kullaniyorim ben cok memnunum hic cikmadi.simdi külot bezini bulamadim.bunun.goon premium soft var internette onu alayim diyorum ama ya disina cikarsa simdino soru isareti olustu.kalip dar mi oluyor acaba külot bez de.bir de kac kilosunuz su an? Bez fiyatlarina.da hakim degilim stoklu aldigimdan bir bezin kac lira olmasi normal? 3.7 ye falan geliyor tanesi sanirim,n11 de kuponla alirsam daha uygun olur tabi