2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Benim kızımda olması beni şaşırtmadı çünkü bende de var, dişlerim hafif ayrık ama ben bunun kesilen bir şey olduğunu bilmiyordum. Ama pek çok bebeğinizde olması gerçekten çok ilginç.
Sağlıkları yerinde olsun da tek problemleri bu olsun bakalım yarın doktor randevumuz var o ne diyecek

Benim kızımda olması beni şaşırtmadı çünkü bende de var, dişlerim hafif ayrık ama ben bunun kesilen bir şey olduğunu bilmiyordum. Ama pek çok bebeğinizde olması gerçekten çok ilginç.
Ben bunu hYatımda ilk defa duydum iki üç gün önce
Geçmiş olsun bu arada canım. Öyle bi girip yazıp çıkıyorum, her şeye yetişemiyorum artık.

Acaba seninkini şimdi kesseler ne olur?

Benimde var ben kestiricem, bu ara gündemimde bu olduğu için. Dil bağını bir arkadaş 30 yaşında kestirmis. Çene sıkma gibi problemleri varmış. Bende normal olsun diye kestiricem.

Dudak bağımda var ama epey yukarıda benim dişim ayrık değil. Bu arada süt dişinin ayrık olması tesadüfen iyi olmuş. Süt dişi dökülüp büyük dişler çıkarken o bosluklara ihtiyac oluyormus. Yoksa çarpık çıkabiliyormus.

Ben bunu hYatımda ilk defa duydum iki üç gün önce
Geçmiş olsun bu arada canım. Öyle bi girip yazıp çıkıyorum, her şeye yetişemiyorum artık.

Acaba seninkini şimdi kesseler ne olur?
Kiz ben bunun kesilen bir şey olduğunu bile bilmiyordum, dişlerim hafif ayrık bu yüzden ki çok da severim dişlerimi. Olmaması lazımmış demek ki ama kızımınki bendekinden daha belirgin sanki. Burada da cerrah bir tane ilde, randevu kovalicaz biraz.

Bence şu an kesmelerinin bir anlamı yok çünkü dişlerim zaten şekillendi, bitti gitti benimki. Çok şükür diksiyonum da iyidir

Teşekkür ederim, ben de öyleyim. Okuyup çıkıyorum çoğu zaman, bir zamansızlık var hastalığın ötesinde.

Değil mi? Çok ilginç geldi. Bakalım senin doktorun ne diyecek. Ne zaman gideceksiniz kontrole?

Ben de bu konu gündemde olunca arkadaşım ile konuştum onun da dudak bağı varmış. Dişlerini çekiyormuş ve hep ağrılıymış dişleri. Hep yaptırcam diyip yaptırmıyormuş.

Konuşmayı daha çok etkileyen engel olan dil bağı sanırım. Umarım o yoktur.

Kızlar weleda şampuan kullanıyorsanız n11’de indirimli. Normalde minycenter, keyifbebesi vs 495-tl, weleda’nın kendi sitesinden resmi internet satışına baktım kozmela satıcısı da orjinal satıcıymış. N11’deki kozmela satıcısında 390-tl.

Ne zamandır yoktun. Nasılsın?

@backslash @Hayalimsin3803 siz de yoksunuz kızlar. İyisinizdir inşallah.
İyiyim canım sağolasın. Günler yoğunlaştı ama girip okumaya çalışıyorum. Kreşe başladı oğlum ve hemen hasta oldu, daha önce hiç hasta olmamıştı çok korktum ama sonra sakinleştim ve bunun olması gerektiğini falan hatırlattım kendime. Bu kış böyle salya sümük gideriz biz ama ikinci kış rahat oluyor diyorlar sonra. Mental olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi bu sürece

Değil mi? Çok ilginç geldi. Bakalım senin doktorun ne diyecek. Ne zaman gideceksiniz kontrole?
9 ay kontrolüne götürdüğümüzde nedense 15 gün sonra gelin kan tahlili için demişti. 15 gün de oldu ama ne ara gitcez bilmiyorum. Ona sıra gelmiyor bu ara.

Burda yazılanlardan sonra bi kaç doktor dinledim çoğu bebeklerde olur deniliyor burdada hemen hemen herkesde var bizimkilerdede var ama kalınmı değilmi orayı anlayamadım dişler ayrık çıkarsa anlayacağız artık üst dişlerimiz yok henüz

Doktora gittik geçen ay başka bir doktora geçiş yaptım dil bağına baktı yokmus dudak bağı da bu dönemlerde çoğu bebekte bu şekilde olabiliyor emmesinde sorun yaratır ciddi bir düzey olursa dedi ama diş doktoru bir görsün onu dedi çok ciddi gibi durmuyor dedi lakin bıngıldağı kapanmış içinizde kapanan var mı 10. Aydayiz Kasım sonu 11 aylık olacağız her ay büyümeyi kontrol edin dedi

Ekim sonu 11 ay olcaz beynim döndü

Siz söyleyince bende bir kontrol edeyim dedim oğlumdada dudak bağı var
Hemde baya belirgin bilmediğimden farketmemişim hafif aşağıda parça var diş çıkıyor gibi
internetteki fotolar doğruysa eğer aynısı zamanla yukarımı çıkacak bu bağ acaba hepimizde var olduğu na göre sık görülen bişey olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…