2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Cirt cirtli olan kitap bime gelmisti aldik biz, epey zaman geciriyo gercekten sevdi oglum. Yirtilmayan kitabi merak ettim ben de, kullandiktan sonra burdan yorumunu yazar misin
Ağzına sokmadan amacı doğrultusunda oynuyor mu? Topu arabayı bile ağzına sokuyor bizimki.

Ağzına sokmadan amacı doğrultusunda oynuyor mu? Topu arabayı bile ağzına sokuyor bizimki.
Kızım da her şeyi ama her şeyi ağzına götürüyor, olur da bacağımı kolumu falan açıkta fark ederse bir tur yalıyor falan Sırtımı bile ısırmaya çalışıyor. Minnacık toz zerrelerini tutup ağzına atıyor, gözüm hep üstünde. Geçen savindaki lastik tokayı çıkarmış, ağzından aldım.

Benimki de aynı. Açıkta bulduğu yeri ısırmaya çalışıyor. Temizlik yapamadıysam yere bırakmıyorum yerde ne kadar kırıntı vs varsa bulup oynuyor. Oyun parkı kurtarıcım oldu içinde ağzına atabileceği bir şey yok. Bazen kucağımdayken yüzünü gömüp göğsümü kokluyor

Kızıl kızamıkçık kabakulak aşısı gelmiş gelin yaptırın dedi hemşire neyse bugün gittik çok alerjikmiş bu aşı hemen oğlanın bacak kızardı iki kere aile hekimi baktı iki saat sağlık ocağında bekledik doleday yazdı bı çay kaşığı verirsin evdede geçmezse dedide eve gelince kızarıklık geçti vermiyim dedim başına gelen varmı

Çok geçmiş olsun canım. Aşıyı ben de yaptırdım ama bir sıkıntı yaşamadım ben. Dediğin gibi çok alerjikmiş ama. Başta hiçbir sıkıntı yapmasa da 1 hafta sonrasında döküntüler olabiliyormuş vücudunda. Normal dedi hemşire bize

Kızlar bir de dudak bağında hepsinde operasyon gerekmiyor. Ben benim bebek memeyi düzgün kavrayamıyor diye 2 cerraha ve 3 cocuk doktoruna gitmiştim hem bu konu için hem de göbek bağı düşmediği için. Benimkinde de var mesela ama alınması gerekmiyor dedi. Dişler de ayrık çıkmadı. Dudak bağı kalınsa ve bebek emme, ağzını yeterince acma, konusma gibi seylerde sıkıntı oluyorsa ya da olma riski varsa gerekli görülüyor

Bir de dişler çıkmaya başladığı gibi ya parmak diş fırçalarıyla fırçalamak ya da beslenmeden sonra özellikle uyumadan önce su içirmek gerekiyormuş. Dişlerde çok sıkıntı yaratıyormuş. Ağızda mama/ yemek kalıntısı olmaması gerekiyormuş. Dişlerde kırılmalara sebepmiş. Kuzenim diş hekimi. Çok hastamız var 2-3 yaslarında dişleri kırık olarak gelen. Küt görüntü oluyor dişlerde dedi. Sizlere de söyleyeyim dedim

Yok bebce 9-18 ay olmasinin sebebi de o, once cirtlari sadece söküyo ve agzina goturuyo (oral donemde olduklari icin). Biraz daha algilari acildiktan ve komutlari daha rahat alabildikten sonra cirtlari yerine yerlestirirler heralde, yani umarim
Benim bebenin dogumdan sonra zor emdigini fark edip dil bagini gormustu hemsire ve islem yapildi ama dudak bagina hic dikkat etmedim bakayim bari

Bizede aşı sonrası üç gün önemli dedi ama bi haftada çok uzun süre Aaa öğrenmiş oldum ben muhakkak her yemek sonrası su veririm ama gece uykusunda mama içiyor birdaha mama sonrasında da su vereyim

Kızlar bebem yeni tutunup kalkmaya başladı yaklaşık 2 haftadır ama sorun şu; sürekli ayakta durması gerektiğini düşünüyor. Yoruluyor oturuyoruz fıtı fıtı ayağa kalkıyor hemen ve bağırıyor . Gece uyanıyor bir bakıyorum park yatağın üzerinden bana bakan bir kafa.

Arkadaşımın oğlu geç yürümüştü (dr tembellikten demişti) ve yürüyüş o yürüyüş gece gündüz dağ tepe sürekli yürüdü. Kızımın sonunu da böyle görüyorum

Geliyor gelmekte olan desene. Bizimki de ayağa kalkıyor ama canı tatlı hemen oturmak istiyor

Arkadaşlar, ateş kaçlarda olursa/ ne kadar devam ederse doktora gidiyoruz? Tüm teorik bilgilerim allak bullak oldu.

Kızlar nasılsınız? Giremedim,okuyamadim yazdiklarinizi yine ev telasindan.Sürecten pek bahsetmedim ama her sey mi ters gider öyle bir sürecin icindeydim,bugün perde montaji vardi ahh o da istedigim gibi olmadi,bitmislik,tükenmislik,yorgunluk,bosvermislik ve agrilarla ben ... Simdi de lazere baslamaya karar verdim belki iyi gelir kendime bakmak,3 yıldır hamile kalicam diye hep ertelemistim,sonunda benim kız da geldigine göre... öneriniz var mı nasil bir tedaviye baslayayim?

Bence lazer için 1 yaşı bekle. Ben 6 ay bitince gittim. İşe yaramadı. Yani sonra yeniden çıktı. 1-2 sene götürdü anca. Evlenmeden önce gittiğim yerler çıkmadı ama.

Bence lazer için 1 yaşı bekle. Ben 6 ay bitince gittim. İşe yaramadı. Yani sonra yeniden çıktı. 1-2 sene götürdü anca. Evlenmeden önce gittiğim yerler çıkmadı ama.
Ay 3 sene bekledim,yazin bir rahat edemedim,2-3 ay daha bekle diyorsun.zaten fiyat sordum biraz önce tek seans 4500 nedir ya? 2025 fiyatlarini düsünemiyorum

Arkadaşlar, ateş kaçlarda olursa/ ne kadar devam ederse doktora gidiyoruz? Tüm teorik bilgilerim allak bullak oldu.
38.5 üstü 3 gün üst üste Nilsibel in dediği gibi. Ateşte de 38i görünce ateş düşürücü ibufen ve calpol dönüşümlü 4 saat arayla. Soğuk kompresle de destekle. Normalde ilaçtan sonra yarım saat sonra yarımşar derece kademeli düşmeye başlıyor. Doktora gidersen ateş düşürücü fitili de sor covid olduğunda kurtarıcımız olmuştu. Çok geçmiş olsun
Ay 3 sene bekledim,yazin bir rahat edemedim,2-3 ay daha bekle diyorsun.zaten fiyat sordum biraz önce tek seans 4500 nedir ya? 2025 fiyatlarini düsünemiyorum
Kuzum paket fiyatı alsana daha uyguna gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…