2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebeğimin dün geceden beri ateşi var. Gece calpol verdim sabah da verdim. Şimdi tekrardan çıkıyor. Burun akıntısı var hafif de öksürüyor. Doktora gitmek gerekir mi Calpol ile mi devam edeyim.
Normalde 3 gün geçmezse doktora götürün deniyor. Burnunu sık sık aç. 38,5 olursa ben götürürdüm. Bizim de bu aralar 37 civarları. Diş galiba diyorum calpolle idare ediyorum akşamları ağrısı var gibi inliyor uykuda.

Eklentiler

• IMG_2167.jpeg
    IMG_2167.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 21
Cirt cirtli olan kitap bime gelmisti aldik biz, epey zaman geciriyo gercekten sevdi oglum. Yirtilmayan kitabi merak ettim ben de, kullandiktan sonra burdan yorumunu yazar misin
Tabi ki yazarım. Şuanda kızım kitaplara çok ilgi göstermiyor belki ilgisini çeker diye aldım🙏🏻 bime gelenden ben de aldırmıştım anneme ama hangisiydi bilemedim. En kötü hediye ederim bebekli arkadaşlarıma

Tabi ki yazarım. Şuanda kızım kitaplara çok ilgi göstermiyor belki ilgisini çeker diye aldım🙏🏻 bime gelenden ben de aldırmıştım anneme ama hangisiydi bilemedim. En kötü hediye ederim bebekli arkadaşlarıma
Cirt cirtli etkinlik kitabi olan bime gelmisti. Bence hepsinin bi zamani var bizimki emeklemiyo diye uzuluyodum cok kisa zamanda emeklemekten koltuga kalkmaya basladi. Kitap olayinda da bizi ornek alacaklar biraz daha akillari erdiginde, sen de kitap seviyodun okudugum kadariyla, suan olmasa da sonra eminim yapacak

X