- 1 Nisan 2014
- 2.399
- 3.496
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.581
Bebişi yürümeye başlayan oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki anca totosunu kaldirip emeklemeye ve ayaga kalkip koltuga tutunup ilerlemeye basladi. 27 aralik dogumlu gerci anca anca bseyler yapmaya calisiyorBebişi yürümeye başlayan oldumu
HayırrrrBebişi yürümeye başlayan oldumu
İnşallah kendisi de bebişi de iyidirAhhh Kumsari ne çok yardımcı oluyordun bize. Şimdi nasıl acaba
Bir bebek yürüdüyse kesin onun bebeğidirAhhh Kumsari ne çok yardımcı oluyordun bize. Şimdi nasıl acaba
Normalde 3 gün geçmezse doktora götürün deniyor. Burnunu sık sık aç. 38,5 olursa ben götürürdüm. Bizim de bu aralar 37 civarları. Diş galiba diyorum calpolle idare ediyorum akşamları ağrısı var gibi inliyor uykuda.Kızlar bebeğimin dün geceden beri ateşi var. Gece calpol verdim sabah da verdim. Şimdi tekrardan çıkıyor. Burun akıntısı var hafif de öksürüyor. Doktora gitmek gerekir mi Calpol ile mi devam edeyim.
KesinlikleBir bebek yürüdüyse kesin onun bebeğidir
bekliyim o zaman biraz daha artarsa giderizNormalde 3 gün geçmezse doktora götürün deniyor. Burnunu sık sık aç. 38,5 olursa ben götürürdüm. Bizim de bu aralar 37 civarları. Diş galiba diyorum calpolle idare ediyorum akşamları ağrısı var gibi inliyor uykuda.
Buralar fazla sakin olduğunda hemen konular açıyordu şenleniyorduk özletiyor, çok güzel aktivite önerileri oluyordu. İnşallah döner Müge Anlı edasıyla dön evine TülayyyyyAhhh Kumsari ne çok yardımcı oluyordun bize. Şimdi nasıl acaba
Çok geçmiş olsun, umarım hemen iyileşirKızlar bebeğimin dün geceden beri ateşi var. Gece calpol verdim sabah da verdim. Şimdi tekrardan çıkıyor. Burun akıntısı var hafif de öksürüyor. Doktora gitmek gerekir mi Calpol ile mi devam edeyim.
Çok teşekkür ederim. Şimdi uyuduÇok geçmiş olsun, umarım hemen iyileşir
Yok 17 sinde randevumuz bakalım ne diyecekDoktor gördü mü canım herhangi bir şey dedi mi
Hayırlısı olsun canım bebeklerimizin sağlığı için nasıl iyi olacaksa öyle olsun inşallahYok 17 sinde randevumuz bakalım ne diyecek
Cirt cirtli olan kitap bime gelmisti aldik biz, epey zaman geciriyo gercekten sevdi oglum. Yirtilmayan kitabi merak ettim ben de, kullandiktan sonra burdan yorumunu yazar misinGünaydınnnnn yükselen zekanın bazı kitaplarında 5 al 3 öde varmış. Aldım linkini bırakıyorum;
Tabi ki yazarım. Şuanda kızım kitaplara çok ilgi göstermiyor belki ilgisini çeker diye aldım bime gelenden ben de aldırmıştım anneme ama hangisiydi bilemedim. En kötü hediye ederim bebekli arkadaşlarımaCirt cirtli olan kitap bime gelmisti aldik biz, epey zaman geciriyo gercekten sevdi oglum. Yirtilmayan kitabi merak ettim ben de, kullandiktan sonra burdan yorumunu yazar misin
Cirt cirtli etkinlik kitabi olan bime gelmisti. Bence hepsinin bi zamani var bizimki emeklemiyo diye uzuluyodum cok kisa zamanda emeklemekten koltuga kalkmaya basladi. Kitap olayinda da bizi ornek alacaklar biraz daha akillari erdiginde, sen de kitap seviyodun okudugum kadariyla, suan olmasa da sonra eminim yapacakTabi ki yazarım. Şuanda kızım kitaplara çok ilgi göstermiyor belki ilgisini çeker diye aldım bime gelenden ben de aldırmıştım anneme ama hangisiydi bilemedim. En kötü hediye ederim bebekli arkadaşlarıma
Çok güzelmiş, teşekkür ederim bilgilendirme içinGünaydınnnnn yükselen zekanın bazı kitaplarında 5 al 3 öde varmış. Aldım linkini bırakıyorum;