- Konu Sahibi sunshine__
- #79.541
Çekmeye çalışayım asla izin vermiyorCanım dıslerın fotografı var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekmeye çalışayım asla izin vermiyorCanım dıslerın fotografı var mı?
O Oezzi29 da yok bu aralar.Ne zamandır yoktun. Nasılsın?
@backslash @Hayalimsin3803 siz de yoksunuz kızlar. İyisinizdir inşallah.
Çocuk doktorumuz farketmis ama ben sorana kadar bir şey söylemedi.bir engel değil şimdilik dedi üst dudak bağından habersiz.Cocuk cerrahına daha önce fıtık ameliyatı olmuştu bebeğim üst dudak bağını görene kadar takip edelim dedi üstü de görünce operasyon uygun gördü.Her şey onların iyiliği için insan tedirgin oluyor anne olarak her ağızdan da bir ses çıkıyor tabi operasyonu yapacak doktorun fikrine güvenerek ben de tamam dedim.Arastırırken burada sizin Daha yeni yazdığınızı görünce size danışmak istedim çok teşekkür ederim.bebeginiz sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahİçiniz rahat olsun. Bana da çok farklı fikirler söylendi. Ki ben bana yapılan her fikirden etkilenip kararımı tekrar düşünürüm. Ameliyat konusunda da herkes bişey söyledi. Beklemi söyleyen Bizde de vardı geçer ,Yaptır ,acele etme daha bir sürü şey…
Ama çocuk olunca bu sefer her karardan etkilenmemeyi seçtim. Eşimle konuştuk ve doktorun fikirlerine göre karar verelim dedik. Çok da düşünmeden doktoruma güvendim. İyi ki de bitti diyorum.
Amin Hepimizin bebekleri içinÇocuk doktorumuz farketmis ama ben sorana kadar bir şey söylemedi.bir engel değil şimdilik dedi üst dudak bağından habersiz.Cocuk cerrahına daha önce fıtık ameliyatı olmuştu bebeğim üst dudak bağını görene kadar takip edelim dedi üstü de görünce operasyon uygun gördü.Her şey onların iyiliği için insan tedirgin oluyor anne olarak her ağızdan da bir ses çıkıyor tabi operasyonu yapacak doktorun fikrine güvenerek ben de tamam dedim.Arastırırken burada sizin Daha yeni yazdığınızı görünce size danışmak istedim çok teşekkür ederim.bebeginiz sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah
Kasım ortasına gün verdi doktor bir ayımız var çok teşekkür ederim mutlaka yazacağımAmin Hepimizin bebekleri için
Bebişiniz de hemencecik sağlığına kavuşur. Ameliyat ne zaman olacak bu arada. Haberlerinizi bekliyorum , bize de yazın
Çok çok geçmiş olsunKasım ortasına gün verdi doktor bir ayımız var çok teşekkür ederim mutlaka yazacağım
Cok gecmis olsun.dil dudak bagi meselesini pek okuyamadim,kontrollerde doktor söylemez miydi olsaydi? Zaten acmiyor agzini varsa da nasil bir sey bilmiyorumDun neredeyse yarı baygın acile götürdü eşim beni, yürüyecek bile tâkatim yoktu. Benim hastalıklarım biraz ağır geçer. Acildeki doktor serum taktırdı hemen, içinde sadece parol vardı galiba. Öyle çok bir tesiri olmadı.
Kızımı bugün götürdük, yapacak pek bir şey yok burun açın sık sık dedi. Sık sık da emzir, öksürük henüz yok ama çok öksürürse bekleme getir, bronşite çevirme yapabiliyor bazı bebeklerde dedi.
Kızım için beklerken kimse yok diye acil tarafında oturuyordum, acil doktoru beni mi bekliyorsunuz dedi. Eşim de kızımız için geldik vs ayaküstü konuştular. Doktor, çıkınca hemen gelin bir serum daha takalım eşiniz bayağı kötü görünüyor dedi. Bir serum da bugün yedim.
Bizim acilimizde genelde kimse olmaz, yaz döneminde gelen gurbetçi yoğunluğu hariç. Küçük ilçe, belki o yüzden. Dün gözümü açabilseydim çocuk acile goturecektim kızımı ile, çok kötüydü yavrum. Bugün bir nebze daha iyi sayılır ama salya sümük tıkalı. İnşallah çabucak atlatir yavrularımızın hepsi.
Burada yazılanlara istinaden ben de dil ve dudak bağını sordum bugün, zaten fark ediyordum. Dil bağı çok hafif ama dudak bağını kesin bir çocuk cerrah görsün, o karar versin çok belirgin belki operasyon diyebilir dedi doktor. Su hastalıkları bir atlatalim biz de bir görüneceğiz cerraha.
Çok geçmiş olsun canım. Kendine çok iyi bak olur mu sen iyi ol ki bebeğin iyi olsunDun neredeyse yarı baygın acile götürdü eşim beni, yürüyecek bile tâkatim yoktu. Benim hastalıklarım biraz ağır geçer. Acildeki doktor serum taktırdı hemen, içinde sadece parol vardı galiba. Öyle çok bir tesiri olmadı.
Kızımı bugün götürdük, yapacak pek bir şey yok burun açın sık sık dedi. Sık sık da emzir, öksürük henüz yok ama çok öksürürse bekleme getir, bronşite çevirme yapabiliyor bazı bebeklerde dedi.
Kızım için beklerken kimse yok diye acil tarafında oturuyordum, acil doktoru beni mi bekliyorsunuz dedi. Eşim de kızımız için geldik vs ayaküstü konuştular. Doktor, çıkınca hemen gelin bir serum daha takalım eşiniz bayağı kötü görünüyor dedi. Bir serum da bugün yedim.
Bizim acilimizde genelde kimse olmaz, yaz döneminde gelen gurbetçi yoğunluğu hariç. Küçük ilçe, belki o yüzden. Dün gözümü açabilseydim çocuk acile goturecektim kızımı ile, çok kötüydü yavrum. Bugün bir nebze daha iyi sayılır ama salya sümük tıkalı. İnşallah çabucak atlatir yavrularımızın hepsi.
Burada yazılanlara istinaden ben de dil ve dudak bağını sordum bugün, zaten fark ediyordum. Dil bağı çok hafif ama dudak bağını kesin bir çocuk cerrah görsün, o karar versin çok belirgin belki operasyon diyebilir dedi doktor. Su hastalıkları bir atlatalim biz de bir görüneceğiz cerraha.
Kesinlikle inceleyip söylemeliydi. İstanbul'da iken milyon tane doktora gittim hiçbiri bir şey demedi. E geldim burada da doktora gidiyorum, ilk defa kendim belirtince baktı doktor. Dil bağını çok bilmiyorum ama dudak damak kısmında biraz et var kızımda, bir dişi çıktı üstten diğeri de geliyor ama ayrilar çok belli. Nete yaz bak orada net fotolar var.Cok gecmis olsun.dil dudak bagi meselesini pek okuyamadim,kontrollerde doktor söylemez miydi olsaydi? Zaten acmiyor agzini varsa da nasil bir sey bilmiyorum
Çok teşekkür ederim Keşke hiçbir yavrumuz da, bebekler büyüyene kadar hiçbir anne de hasta olmasaÇok geçmiş olsun canım. Kendine çok iyi bak olur mu sen iyi ol ki bebeğin iyi olsun
Cerrahlar daha net anlıyor. Dil bağını cerrah anlamıştı. Tabi önemli mi değil mi o karar veriyor. Umarım küçük bir bağdır. Ameliyata gerek kalmaz.Kesinlikle inceleyip söylemeliydi. İstanbul'da iken milyon tane doktora gittim hiçbiri bir şey demedi. E geldim burada da doktora gidiyorum, ilk defa kendim belirtince baktı doktor. Dil bağını çok bilmiyorum ama dudak damak kısmında biraz et var kızımda, bir dişi çıktı üstten diğeri de geliyor ama ayrilar çok belli. Nete yaz bak orada net fotolar var.
Ben dün fotoğraf paylaşmıştım, Osman hocaya gönderilen fotoğraflardan. Bi bak istersen orda çok net.Cok gecmis olsun.dil dudak bagi meselesini pek okuyamadim,kontrollerde doktor söylemez miydi olsaydi? Zaten acmiyor agzini varsa da nasil bir sey bilmiyorum
Denemedim ama baş ucuna soğan kesip koymayı çok öneriyorlar. Hatta yarım soğana karanfil tanelerini batırıp hem kendi hem bebişin baş ucuna koy bakalım yarayacak mı? Çok geçmiş olsun. Bal, 1 tatlı kaşığı toz zencefil sıcak suya karıştırıp içebilirsen şifa niyetine iyi gelir.Dun neredeyse yarı baygın acile götürdü eşim beni, yürüyecek bile tâkatim yoktu. Benim hastalıklarım biraz ağır geçer. Acildeki doktor serum taktırdı hemen, içinde sadece parol vardı galiba. Öyle çok bir tesiri olmadı.
Dil bağı var mı bilmiyorum ama bizimde dudak bağı var sanırım dişler ayrı çıkınca fark ettimKasım ortasına gün verdi doktor bir ayımız var çok teşekkür ederim mutlaka yazacağım
Bende yazılanları okuyunca aynı şeyi düşündüm dedim neredeyse hepimizin bebeğinde dudak bağı varmışNerdeyse hepimizinkinde dudak bağı olması çok garip değil mi?
Bu arada ben baktım 6 yaşındaki kızımda da var ama dişler ayrık değil, hiç bir konuşma sorunu yok. (Çok konuşmak hariç) oğlanın bariz ayrı ama.
Bunu da deneyeyim, çok teşekkür ederimDenemedim ama baş ucuna soğan kesip koymayı çok öneriyorlar. Hatta yarım soğana karanfil tanelerini batırıp hem kendi hem bebişin baş ucuna koy bakalım yarayacak mı? Çok geçmiş olsun. Bal, 1 tatlı kaşığı toz zencefil sıcak suya karıştırıp içebilirsen şifa niyetine iyi gelir.
Benim kızımda olması beni şaşırtmadı çünkü bende de var, dişlerim hafif ayrık ama ben bunun kesilen bir şey olduğunu bilmiyordum. Ama pek çok bebeğinizde olması gerçekten çok ilginç.Nerdeyse hepimizinkinde dudak bağı olması çok garip değil mi?
Bu arada ben baktım 6 yaşındaki kızımda da var ama dişler ayrık değil, hiç bir konuşma sorunu yok. (Çok konuşmak hariç) oğlanın bariz ayrı ama.