2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Çok kaka yapmadıysa suda dağılmıştır bayağı katı değilse. Ha sen kakayı müslinle attın diye düşünmüşsündür katı ise banyoda bir yere düşmüştür o hengamede görmemişsindir.

Sakin bir nefes al, bebişi ver eşine kendine çay, kahve yap bir otur sakinle 🙏🏻 tek bir olayla şizofren olmazsın
Canim katiydi bir parca hemen attim müslinle,banyoya oturttum.orda yapsin dvamini diye,ama yok gercekten ortada o kucuk kaka parcasi yok,hic saglikli olmadigimi dusunuyorum,esim calisiyor hala gelmedi

Canim katiydi bir parca hemen attim müslinle,banyoya oturttum.orda yapsin dvamini diye,ama yok gercekten ortada o kucuk kaka parcasi yok,hic saglikli olmadigimi dusunuyorum,esim calisiyor hala gelmedi
Şuanda panikle gözün seçmiyordur. Ben de panik olduğumda gözümün önündekini görmüyorum. Sabah gözüyle salim kafayla bakarsın lavabonun klozetin altına falan

Senin bebeğin nasıl oldu? İyileşmiştir artık.
atesi dustu, 2 gun ıyıydı, bu seferde nezle oldu, öksürüyor, serumfızyoloıkle ac dedı, ılac da vermedi, coldmıx dıye bı damla aldık, onu damlatıyorum yakasına.. Eski nesemiz keyfimiz gelsin diye dua ediyorum 8 gundur ne çektik

atesi dustu, 2 gun ıyıydı, bu seferde nezle oldu, öksürüyor, serumfızyoloıkle ac dedı, ılac da vermedi, coldmıx dıye bı damla aldık, onu damlatıyorum yakasına.. Eski nesemiz keyfimiz gelsin diye dua ediyorum 8 gundur ne çektik
😓 Çok geçmiş olsun

Canım öyle hemen şizofren mi olunur ben oooo ilk zamanlar halüsinasyon görüyordum sürekli şimdi azaldı ama geçmedi Bildiğin evde başka insanlar olmayan cisimler eşyalar gibi gibi yorgunluktandır deyip geçiyorum bir bebeği zorla iki kez yedirmeye çalıştım diğeri açlıktan ağlıyo kaç kez iki kez alt değiştirdim aaa bezi temizmiş diyorum kaç kez vitaminleri yanlışlıkla bi bebeğe verdim şimdi telefonda saat ayarladım hemen veriyorum evde çizelge yaptım tık atıyorum hemen buzdolabına astım. Sürekli evde bişeyleri kaybediyorum evde sekiz tane kullandığımız biberon var gün geliyor sekizide kayboluyor dağınıkta bir kadın değilim bence olabiliyor bu da beyin yani yorulunca error veriyor Bugün boklu bezi ben tekrar küçük çöp poşetine koyup ağzını bağlayıp öyle bez kovasına atıyorum kızı değiştim salona koydum döndüm araki boklu poşeti bulasın poşet az önce vestiyerden çıktı muhtemelen oraya kadar götürdüm dönerken atarım diye

Canım öyle hemen şizofren mi olunur ben oooo ilk zamanlar halüsinasyon görüyordum sürekli şimdi azaldı ama geçmedi Bildiğin evde başka insanlar olmayan cisimler eşyalar gibi gibi yorgunluktandır deyip geçiyorum bir bebeği zorla iki kez yedirmeye çalıştım diğeri açlıktan ağlıyo kaç kez iki kez alt değiştirdim aaa bezi temizmiş diyorum kaç kez vitaminleri yanlışlıkla bi bebeğe verdim şimdi telefonda saat ayarladım hemen veriyorum evde çizelge yaptım tık atıyorum hemen buzdolabına astım. Sürekli evde bişeyleri kaybediyorum evde sekiz tane kullandığımız biberon var gün geliyor sekizide kayboluyor dağınıkta bir kadın değilim bence olabiliyor bu da beyin yani yorulunca error veriyor Bugün boklu bezi ben tekrar küçük çöp poşetine koyup ağzını bağlayıp öyle bez kovasına atıyorum kızı değiştim salona koydum döndüm araki boklu poşeti bulasın poşet az önce vestiyerden çıktı muhtemelen oraya kadar götürdüm dönerken atarım diye
Lohusayken ben de iyi degildim sürekli kiz kucagimda zannederdim,o sekilde uyanirdim korkuyla bir sey yaptim diye,kiz diye yastigi kucagima almis olurdum bi bakardim kiz yatakta,ayy o zamanlar da zordu ama bu yasadigim cok tuhaf geldi kötü hissediyorum bilmiyorum bakalim.gozlemlicem

Ben baska insanlar falan görsem korkarim hwralde, bundan bile nasil etkilendim güclusun masallah sen

Ben baska insanlar falan görsem korkarim hwralde, bundan bile nasil etkilendim güclusun masallah sen
Gerçekten bunlar yorgunluktan bence daha önce bende korkardım derdim ama içindeyken ne olduğunu anlamlandıramıyorsun anlık bişey tekrar baktığında yok zaten annemde nerdeyse hocalara götürecekti beni geçti zaten şuan çok yorgun olunca arada oluyor

Birde lohusa filmini izle gülersin gerçi ben ağlamıştım😂 buaralar bebeğin yüzünde ipler görüyorum yaklaşıp yakından bakıp almaya çalıştığımda yoklar anlıyorumki artık gözlerim okadar yorulmuş ki uyumam lazım çünkü bi haftadır ikisininde diş ağrısı var sıfır uyku hiç korkma üzülme hepsi geçecek çok az kaldı

Ben de çok yorgun olduğumda sesler duyuyorum. Normalde aklıma gelmesi bile korkunç ama şükür hiç o an aklıma kötü şeyler gelmiyor. Halüsinasyon deyip geçiyorum. Bi de biliyorum uykusuzluktan

Birde lohusa filmini izle gülersin gerçi ben ağlamıştım😂 buaralar bebeğin yüzünde ipler görüyorum yaklaşıp yakından bakıp almaya çalıştığımda yoklar anlıyorumki artık gözlerim okadar yorulmuş ki uyumam lazım çünkü bi haftadır ikisininde diş ağrısı var sıfır uyku hiç korkma üzülme hepsi geçecek çok az kaldı
Izledim kuzum aynen ben de agladim hüngür hüngür küfür ettigi sahnede,nasil kendimi.gördüysem

Öksürüğü nasıl kesebiliriz bizde aynı durumdayız

Bende burda ki yorumlardan merak edip bakayım dedim sanki benimkinde de var şu zamana kadar emmesinde hiç sorun yasamadık salı kontrolü var doktora soracağım
Benimki 2,5 aydan sonra emmek istemedi. 6,5 ayda da tamamen bıraktı. Onunla ilgili olduğunu bilmiyordum.
Foto çekmeye çalıştım ama izin vermiyor.

X