Benim eşim aslında tüm olaylara bilimsel bakar ama bilim öyle birşey ki her teorinin karşıtı da var eşime artık konuşmak fayda etmiyor dünyanın en anlamlı cümlesinide kursam kendi bildiği doğru … odayı değiştiriyorum artık
b 12 ile d vitamini eksikliği önemliymiş hareket kabiliyeti üzerinde bu arada benim kızımda emeklemiyor ki iki gün sonra on aylık olucaz bizimkininde d vitamini düşüktü ama doktorumuz ona bağlamadı hatta dr en son muayenede hiç bi sıkıntı yok diğer bebeğinle kıyaslamayı bırak diyerek kızdı bize bugün sabah ise bizi şaşırttı geri geri gitmesi bitti artık tam emeklemesede ileri doğru komondo gibi sürünüp evi turluyor ama olabilir her bebek emekleyecek diye bir şey yok her bebeğin gelişimi farklı emekleme bir gelişim basamağı değil oğlum bir aydır emekliyor nerdeyse yürüyecek ikisi ikiz olsada farklı bebekler sonuçta oğlan daha kilolu doğmuştu anne karnındada bi hafta ilerdeydi cinsiyet farkıda var karakter farkıda mesala kızımın yaptığı bazı şeyleri de oğlan yapamıyor seninki belki emeklemeden yürüyecek bu arada cuma günü kapıdan sallamıştım bu cumada yapacam