2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Canım benim de bu konuda bir bilgim yok ama inşallah kolay sağlıklı bir şekilde atlatır. Sen içini ferah tut dua edelim hep beraber.

Bir de benim kızda da vajinal yapışıklık var orta kısımda. Doktor krem önermişti henüz alıp kullanmadım çünkü genelde 1 yaşında kendiliğinden açılıyormuş. Bizim başta tamamen kapalıydı şimdi sadece orta kısımda kaldı. Sizin durum nasıldı? Bilgilendirirsen sevinirim.
Bizim baştan beri kapalıydı. Krem de kullandık 2 hafta kadar maalesef açılmadı. Kremi de uzun kullanmayı doktorlar tavsiye etmiyor.(Kıllanma yapabilirmiş.)Hatta çocuk cerrahına 2 hafta kullandım dediğimde çok fazla dedi. Aslında işlem çok basitmiş. Çocuk cerrahı hemen açabilirim dedi ama etkilenir. Hazır ameliyat olacak o arada onu da açarım dedi. Sanırım uyuşturmadan minik camla bi çizik atılıyor. Kız bebek, büyüdüğünde yapılmasını çok istemiyoruz dedi. Ek olarak şunu da söyledi zamanla kapanabilir ama şimdiki gibi tam kapalı olmazmış.

Canım benim de bu konuda bir bilgim yok ama inşallah kolay sağlıklı bir şekilde atlatır. Sen içini ferah tut dua edelim hep beraber.

Bir de benim kızda da vajinal yapışıklık var orta kısımda. Doktor krem önermişti henüz alıp kullanmadım çünkü genelde 1 yaşında kendiliğinden açılıyormuş. Bizim başta tamamen kapalıydı şimdi sadece orta kısımda kaldı. Sizin durum nasıldı? Bilgilendirirsen sevinirim.
Dualarınızı bekliyorum 🤲

Benim eşim aslında tüm olaylara bilimsel bakar ama bilim öyle birşey ki her teorinin karşıtı da var eşime artık konuşmak fayda etmiyor dünyanın en anlamlı cümlesinide kursam kendi bildiği doğru … odayı değiştiriyorum artık

b 12 ile d vitamini eksikliği önemliymiş hareket kabiliyeti üzerinde bu arada benim kızımda emeklemiyor ki iki gün sonra on aylık olucaz bizimkininde d vitamini düşüktü ama doktorumuz ona bağlamadı hatta dr en son muayenede hiç bi sıkıntı yok diğer bebeğinle kıyaslamayı bırak diyerek kızdı bize bugün sabah ise bizi şaşırttı geri geri gitmesi bitti artık tam emeklemesede ileri doğru komondo gibi sürünüp evi turluyor ama olabilir her bebek emekleyecek diye bir şey yok her bebeğin gelişimi farklı emekleme bir gelişim basamağı değil oğlum bir aydır emekliyor nerdeyse yürüyecek ikisi ikiz olsada farklı bebekler sonuçta oğlan daha kilolu doğmuştu anne karnındada bi hafta ilerdeydi cinsiyet farkıda var karakter farkıda mesala kızımın yaptığı bazı şeyleri de oğlan yapamıyor seninki belki emeklemeden yürüyecek bu arada cuma günü kapıdan sallamıştım bu cumada yapacam😂
Ayy valla doktor görmek istiyormuş bizimki de galiba 😂😂dünden beri geri gitmeyi bıraktı dediğin gibi koluyla çekerek komando gibi öne emekliyor çok şükür.kıyaslamamak lazım evet ama insan panikliyor oğlum bu kadarken koltuk kenarında tutarak yürüyordu yaşını doldurmadan da yürümüştü ister istemez kıyasladım hep

Kızlar kızım nefes alamiyor ya ondan dolayi da uyuyamiyor,deli gibi agliyor dayanamiyorum.kucagimda uyutuyorum koyunca uyaniyor 2 saattir bu durumdayiz.en son pes ettim yazik oluyor uykusuna ben de uzanayim kucagimda uyusun dedim yattim yataga.kuzuma sarilmis sekilde yaziyorum.bunu.doktora gitmeli miyiz? Ates yok diye gitmiyorum kac gündür ama nasil gececek bu hastalik böyle beklemenin zarari olur mu,doktor ne gibi bir tedavi verebilir?
Serum fizyolojik yapmaya çalış her gün bizim doktorumuz günde gerekirse altı yedi kere yapacaksınız demişti grip olduğunda kızım ben de öyle yapıyordum iki üç saatte bir serum fizyolojik yapıyordum şırınga ile yapıyordum ben büyük izotoniklerden almıştım o şekilde iyilesmisti

Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka Nilsibel Nilsibel selam çok yoğun geçti bugün. Sabah 7de hastaneydik çıkışımız 2 yi buldu. Çok şükür güzel geçti. Kızım ilk çıktığında baya ağlıyor ve kendinde değildi uyuyup uyanınca kendine geldi.
Yapışıklık baya açılmış gerçekten o bölge tamamiyle kapalıymış. Açılınca fark ettim;(

Bu arada hanımlar dudak dil bağı için bebekleri kontrol edin derim. Tabi bizim dişler ayrık çıkınca fark ettim yoksa emmesinde sorun yoktu. Dudak bağına bakınca doktor dil bağı da var dedi. Basit bir tanı ama işte fark edemiyoruz;(

Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka Nilsibel Nilsibel selam çok yoğun geçti bugün. Sabah 7de hastaneydik çıkışımız 2 yi buldu. Çok şükür güzel geçti. Kızım ilk çıktığında baya ağlıyor ve kendinde değildi uyuyup uyanınca kendine geldi.
Yapışıklık baya açılmış gerçekten o bölge tamamiyle kapalıymış. Açılınca fark ettim;(

Bu arada hanımlar dudak dil bağı için bebekleri kontrol edin derim. Tabi bizim dişler ayrık çıkınca fark ettim yoksa emmesinde sorun yoktu. Dudak bağına bakınca doktor dil bağı da var dedi. Basit bir tanı ama işte fark edemiyoruz;(
Geçmiş olsun canım iyi geçmesine sevindim geçen Osman Gönülal’ı dinlerken genelde çoğunlukla bebeklerde oluyor eğer dişleri ayrık çıkarsa doktora görünmeniz gerekir demişti aslında sende tam zamanında müdahale etmişsin

X