2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bütün 9 sayfayı okumanın rahatlığı ile gidip yatabilirim. 😄
Benim bebişin üst iki dişi aynı anda geliyor kaç gündür mahfetti gerçekten bugün uzunca bir Taksim turu yaptırdım nasıl yorulduysa ağrı sızı dinlemeden sızdı. Geceye Allah kerim. İnşallah biraz olsun insaflı davranır kızım.
Kızlar bu arada hayırlısıyla bana dua edin yakın zamanda hayırlısıyla 2. Ye hamile kalayım. Yoksa yaş ileri, tüp bebek pahalı, vs vs derken bebiş kardeşsiz kalmasın.

Benim bebişin üst iki dişi aynı anda geliyor kaç gündür mahfetti gerçekten bugün uzunca bir Taksim turu yaptırdım nasıl yorulduysa ağrı sızı dinlemeden sızdı. Geceye Allah kerim. İnşallah biraz olsun insaflı davranır kızım.
Kızlar bu arada hayırlısıyla bana dua edin yakın zamanda hayırlısıyla 2. Ye hamile kalayım. Yoksa yaş ileri, tüp bebek pahalı, vs vs derken bebiş kardeşsiz kalmasın.
Yakın zaman derken:) Hadi inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız 🤲

Evet doktorum da hani nerde salgın dedi:) 12 ti bekleyelim dedi. Bu arada sağlık ocağı da hiç aramadı kimbilir ellerinde yoktur.
Maksat salgın olduğunda bizimkilerin aşılı olması ve Allah korusun yakalanırlarsa hafif atlatmaları değil mi? 2 senedir uyuz salgını var mesela
Yok kuzum… ee yarın bebeleri sallıyor muyuz ? 😄
salalım kız bakalım ne olacak

Hadi insallah canim carsamba kadin doguma gittim akintim var enfeksiyon varmis yumurtalarin gayet iyi dedi iki test aldi smear ve hpv. 1 aya cikar dedi. Maddiyatimiz el verseydi ben de 3 yasina yakin dusunurdum iki uc bakici lazim 😁 hayirli ve saglikli bir sekilde bunlar buyusun de insallah senin de ikinci saglikla oluversin insallahh

Benimkinde geçen haftaki sallamadan sonra, ellerini tutunca adım atmaya başladı bu aradaa. O da yoktu bizde 😄 denk mi geldii ilgisi var mıı bilmiyorum. Ama sahsen benim hoşuma gitti 😄
Maşallah hadi bakalım bizimki daha yeni yeni park yatağın kenarına tutunup kalkıyor, ayaklarıyla basıyor. 7. Ayda bastırtmamıştı doktor kemikleri eğrilir diye şimdi kendi istiyor bir şey olmaz herhal. Adım attırmaya çalıştığımda ayaklarını kaldırıyor oturmak istiyor 😂

Maşallah hadi bakalım bizimki daha yeni yeni park yatağın kenarına tutunup kalkıyor, ayaklarıyla basıyor. 7. Ayda bastırtmamıştı doktor kemikleri eğrilir diye şimdi kendi istiyor bir şey olmaz herhal. Adım attırmaya çalıştığımda ayaklarını kaldırıyor oturmak istiyor 😂
Yaa maşallah kuzucuğaa. Artık olmaz bence de ya kaç aylık oldular. Geçenlerde avm de minik bir kız gördüm. Bin maşallah yalpalaya yalpalaya yürüyordu😍 Bebek arabasına benimkinin yanına kadar geldii. O aralıkta annesiyle konuşma fırsatımız oldu. 9 aylık dedii. Aha dedim benimkiylee 😄 onlar gidince çok ciddi bir konuşma yaptım kendi kızcemle ama pek etkilenmiş görünmüyordu 😄😄

Kaç yaşındasın kuşum?

Benim ikiz olmasa heralde bu yaşadıklarımı ömür boyu unutmaz ikinciye cesaretim olmazdı benim için annelik çokkk zzzor😣 sürekli anneme nasıl üç kere anne oldun diyip duruyorum Annemin cevap şimdiki bebeler zor siz öyle değildiniz ama ozamanda bukadar bolluk yoktu 😀inşallah senin de gönlüne göre olsun biran evvel🙏

Evde biri varken bebek bakmak o kadar kolay ki. Eşimin halası bizde bir haftadır. Bir haftadır hiç ağlamadığımı farkettim. Bazen gece alıyor yanına, bazen sabah alıyor. Bizimki zaten gündüz uslu. Uyusak bakmak kolay olacak demek ki.

Hadi insallah canim carsamba kadin doguma gittim akintim var enfeksiyon varmis yumurtalarin gayet iyi dedi iki test aldi smear ve hpv. 1 aya cikar dedi. Maddiyatimiz el verseydi ben de 3 yasina yakin dusunurdum iki uc bakici lazim 😁 hayirli ve saglikli bir sekilde bunlar buyusun de insallah senin de ikinci saglikla oluversin insallahh
Aminnn canım hayırlısı olsun cümlemize inşallah 🥰
Kaç yaşındasın kuşum?
40 oldum artık ☺️
Benim ikiz olmasa heralde bu yaşadıklarımı ömür boyu unutmaz ikinciye cesaretim olmazdı benim için annelik çokkk zzzor😣 sürekli anneme nasıl üç kere anne oldun diyip duruyorum Annemin cevap şimdiki bebeler zor siz öyle değildiniz ama ozamanda bukadar bolluk yoktu 😀inşallah senin de gönlüne göre olsun biran evvel🙏
amin cümlemizin inşallah ben de bebiş için kardeş olsun yalnız olmasın istiyorum. Çok şükür ben kardeşlerimle iyiyim o da öyle olur inşallah. Dua için sağolasın canım 🥰
Evde biri varken bebek bakmak o kadar kolay ki. Eşimin halası bizde bir haftadır. Bir haftadır hiç ağlamadığımı farkettim. Bazen gece alıyor yanına, bazen sabah alıyor. Bizimki zaten gündüz uslu. Uyusak bakmak kolay olacak demek ki.
halayı sevdim 🥰

Cesaretinden isteginden ötürü tebrik ediyorum öncelikle 😅 allah isteyen herkese kolaylikla nasip etsin 🙏

X