2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    323
Ya pipisine oturtma değil bu bence normalde her baba kucağına oturtur bebisini üzerinde pantolon olsa ve oturuyor olsa göze batmazdi çıplak olduğu için göze batmış bence art niyetle yapmamıştır diye tahmin ediyorum
 
Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, onun için dangalakça dedim.
 
Kesinlikle normal bir poz degil. Kime gore mi Musluman Turk kimligime gore.
 
Mesela bebek babanın ayakucundan vücuduna tirmansa tam o bolgede duraksasa bir baba farketmez bence koluna bacagina dokunuyormus gibi gelir. Bebek etrafta gezerken oturmuşta olabilir. Ama bunu hah şimdi güzel bir poz burası hadi fotoğraf çekelim demek o anda yanlış seçim olmus bence. Bu kadar medyatik insanlarin çektiği fotograflari ince detayına, sağına soluna bakmadan rastgele atacağını da sanmıyorum.Halki manipule etmek icin gibi olmus bence.
 
Selin trans kadın, çocuk taşıyıcı anne ve Gökhandan. O kadından alıp Seline verdiler. Selin bakiyor. Gokhanla ayrilar ama baba kiz iliskileri var. Çocuk proje gibi Seline vermek için yapılmış.
 
Tetagil aldım bugün dişleri için. Yatmadan önce ağzına koydum. 23.00’de uykuya daldı. Biraz önceye kadar uyudu. Dişi ağrıyor diye uyumuyormuş demek önceki günler.

Keşke sabah da 9’a kadar uyusa
 
Ben bu ürünlerden korkuyorum biraz. Uyutuyor ya acaba diş ağrısını hafiflettiği için mi uyutuyor yoksa içinde uyumaya yardımcı bir madde mi var. Calpol içince de çok güzel uyuyor bebekler. Hatta ekşi de bir konu vardı gece kalkmasin diye her gün calpol veriyoruz diye.
 
İçinde magnezyum türevleri var şeklinde okudum ama hatırladığım o. Magnezyum uykuyu iyileştiren bir şey. Parol de parasetamol, uyutur.
Bence çocuklar ağrısı olduğu için uyumuyor. Benim bebeğim 3 aylıkken 8-9 saat uyuyordu gece. Dişleri uyutmuyor diye düşünüyorum.
 
Benimki de aynı durumda hem diş hem de kulak ağrısı birleşti bizde umarım bir an önce ağrıları geçer bebislerin
 
Benimki de aynı durumda hem diş hem de kulak ağrısı birleşti bizde umarım bir an önce ağrıları geçer bebislerin
Şu dişler bitse de kurtulsak. Hiç hatırlamıyorum ne zaman bitiyordu. Kızım sürekli meme emdiği için anlamıyordum ekstra huysuzluğu.
Tetagilde günde 6 kere verilebilir yazıyor ama sadece gece yatarken vericem ben. Gündüz huysuzluğu yok şükür.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…