2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bebeğim bugün ilk defa öğlen kustu bide şimdi emdikten sonra kustu çok emmek istiyor agzında tutuyor memeyi fazla gelmehe başladı heralde tecrübeli annelerimin varmı önerisi
Tecrübeli sayılmam da emzik tutuyosa bir tek o kurtarıyo. Belim kopmak üzere sürekli memedeyiz :KK43:

Kızlar bebeğim bugün ilk defa öğlen kustu bide şimdi emdikten sonra kustu çok emmek istiyor agzında tutuyor memeyi fazla gelmehe başladı heralde tecrübeli annelerimin varmı önerisi
Benimde öyle valla biri yardım etsin. Akşama kadar göğsümde emiyorda emiyor sonra kusuyor ağlıyor yine emiyor

Kızlar 1 hafta oldu ben hala yan yatamıyorum dikişler rahatsız ediyor. Siz yatabiliyormusunuz ya
Canım eder yanmalar vs de olur heralde 40 mız çıkınca tam rahat edeceğiz benim 25 gün olmuş bu hafta dikiş yanmam çok yok geçen hafta vardı geçen hafta ilk defa göbek üstü de uyuyabildim çok özlemişim 🥹

Canım eder yanmalar vs de olur heralde 40 mız çıkınca tam rahat edeceğiz benim 25 gün olmuş bu hafta dikiş yanmam çok yok geçen hafta vardı geçen hafta ilk defa göbek üstü de uyuyabildim çok özlemişim 🥹
Canlar şu uyku işini nasıl yapıyorsunuz yemin ederim gözümden uyku akıyor 1 2 saat anca uyuyorum sonra eşimden vardiyemi teslim alıp bebemin başındayım emzirdim yatırdım yine yanında da uyuyamıyorum ezerim boğarım diye😔

ohhh çok şükür 😍 bütün bebişler yuvalarına kavuşsun. İlk gün hatta ilk hafta zor oluyor canım ama giderek kolaylaşacak inşallah. korkudan uyuyamama durumu normale dönüyor en azından 😅
Canım benimki başta iyi emiyordu hstanede gidip arada emziriyorum.Dünden beri reddediyor gibi memeyi.Sinirleniyor memede.sütüm d3 var bu arada.bebiş yoğumbakımda len hep sağdım gönderdim ona.Neden reddediyor acaba biberonla vermek çok zor sütü

Canım benimki başta iyi emiyordu hstanede gidip arada emziriyorum.Dünden beri reddediyor gibi memeyi.Sinirleniyor memede.sütüm d3 var bu arada.bebiş yoğumbakımda len hep sağdım gönderdim ona.Neden reddediyor acaba biberonla vermek çok zor sütü
Kızlar yardımcı olur musunuz çok stresim şuan

hiç reddediyor gibi düşünme canım, pes de etme. ben neler çektim ilk bir hafta, tam vazgeçerken annem tutturdu memeye vs. sen ısrarcı olduğunda bir yerden sonra alıyor. ama sana tek tavsiyem sakın gergin olma. memen de yumuşak olsun. gerekirse önden bir miktar sağ yumuşat. ama çok da sağma, süt kolay gelecek şekilde olsun. öyle teklif et bebişe. kolay tutabiliyor mu memeyi? benimki en az on beş yirmi dakikada ancak kavrıyordu öyle soyliyim

Kızlar sarılıkta sınır kaç biliyomusunuz? Yarın kontrolumuz var moralim cok bozuk eşimde oğlumla birlikte şehir dışında binyandan bebem sarılık geçiriyor ısık tedavisi alacak diye korkuyorum. Devlette yoğun bakıma alıyorlar dimi özeldeki gibi kuvozu odaya getirmiyorlar??
Bebeğin kaç haftalık doğduğuna ve kaç günlük olduğuna göre sınır değer değişiyor canım

demin çok yazamadım devam edeyim. beyaz gürültü filan açıp onun sesinde vermeyi deneyebilirsin. iyice acıkmasını bekle, öyle ver. gazı olabilir reddediyorsa ya da altı biraz bile kirli olmasın. genelde başka öncelikli bir sorunu varsa meme almıyor. benim bebeğim tuvaleti ya da gazı varsa, altı pisse asla emmiyor mesela. sen de önce hepsinden emin ol. sonra da bebeğinle yalnız kalacağın sakin bir yere geç. dikkatinizi dağıtacak başka bir şey olmasın, memeyi ver alır inşallah. benim iki haftada deneyimlediklerim bunlar😅 iki hafta az gibi duruyor ama ilk günümü düşününce bazı davranışlarım gereksiz panik ve acemice geldi şimdi fkfkf demek iki yılda neler neler öğrenicem

hiç reddediyor gibi düşünme canım, pes de etme. ben neler çektim ilk bir hafta, tam vazgeçerken annem tutturdu memeye vs. sen ısrarcı olduğunda bir yerden sonra alıyor. ama sana tek tavsiyem sakın gergin olma. memen de yumuşak olsun. gerekirse önden bir miktar sağ yumuşat. ama çok da sağma, süt kolay gelecek şekilde olsun. öyle teklif et bebişe. kolay tutabiliyor mu memeyi? benimki en az on beş yirmi dakikada ancak kavrıyordu öyle soyliyim
Çok teşekkür ederim canım benim.Önden sağıp veriyorum kesinlikle.yoksa dert olup almaz diye.Ben de stres olup biberonla veriyordum sarılık olmasın diye

Su mesaj içime su serpti. Sarılıktan dolayı bizde hastanede biberonla başladık tabiki alıştı hemen uçla bile emmek istemiyor. Doktorumuz 15 gün sarılıgı hızla atması icin mamada ver dedi, kaldı 1 haftamız. Haftaya ne yapıp edip memeye alıştırmam lazım sagarak vermek okadar zor ki 🥺

Bebeğimin en sevdiğim iki tane tulumu olduğu gibi kaka lekesi makinaya attım asla çıkmıyor bu e bebekteki leke çıkarıcı spreyi kullanan var mı çıkarır mı kaka lekesini sipariş versem ? Çabuk büyüyorlar diye zaten az kıyafet almıştım olanları dönüyordum sürekli şimdi bunlar da lekenince dışarda giymeye kıyafeti kalmadı 😬

Bebeğimin en sevdiğim iki tane tulumu olduğu gibi kaka lekesi makinaya attım asla çıkmıyor bu e bebekteki leke çıkarıcı spreyi kullanan var mı çıkarır mı kaka lekesini sipariş versem ? Çabuk büyüyorlar diye zaten az kıyafet almıştım olanları dönüyordum sürekli şimdi bunlar da lekenince dışarda giymeye kıyafeti kalmadı 😬
Ben kullanıyorum kusmuk ve çiş lekesini çıkardı kaka tamamen hiç bulaşmadı ama cıvık kakayla çiş karışık sıvı olarak bulaşmıştı tulumuna onu da çıkarttı

Ama yıkadığın için yerleşmiş olabilir artık leke :KK43:

X