- 24 Ağustos 2018
- 6.780
- 10.219
- 41
- Konu Sahibi sunshine__
- #76.581
Ayran?Yok benden aldığı sütün yerini bişey doldursun istiyorum rahatlatmak adına memeden kestiğimde annem meyve suyu verirdi şimdi oda zararlı çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayran?Yok benden aldığı sütün yerini bişey doldursun istiyorum rahatlatmak adına memeden kestiğimde annem meyve suyu verirdi şimdi oda zararlı çıktı
Sevdiği bişey bulup onunla kombin yapmak lazımBir daha sebze corbasi yapmicam.bir kasik aldi yine yuzünü degisik bir sekilde burusturup cikariyor bir daha da acmiyor agzini
Hayir püresini yedigi seyin corbasjni yememek nasil oluyor sıvı diye mi tuhaf geliyor acabaSevdiği bişey bulup onunla kombin yapmak lazım
Sicak geliyor olabilir mi?Hayir püresini yedigi seyin corbasjni yememek nasil oluyor sıvı diye mi tuhaf geliyor acaba
Yok canim sicak vermiyorumSicak geliyor olabilir mi?
Evet ben de ilk günden blw yaptım. Başta öğürdü birkaç kere, şimdi elektrik süpürgesi gibi ne görse yutuyor. Her şeyi beceriyor ben izliyorum gözümü dikmeden sadece kenardan müdahale etmek için.Kızlar bi iki kere geçti ama dişi olunca veririm vs gibi. Benim kızımın iki dişi çıktı ama onunla yemesinin hiç alakasi yok ki. Ağzının içinde diş yok damagiyla eziyor. Ha derseniz ki ilk başta koparması adına diye. Oda ağzına sokup kocaman bir yerinden kopartiveriyor daha zor dişi olunca koptuğu yer ağzının icinde kalıyor kocaman
Mantıklı. Bugün ben de sıvı oldu diye ağladım ya. Yarısı içeri yarısı dışarı beceremiyor sıvıyı. Ben normalde çorbayı da püre gibi muhallebi gibi yapıyordum.Hayir püresini yedigi seyin corbasjni yememek nasil oluyor sıvı diye mi tuhaf geliyor acaba
Ilk bebegin mi?Evet ben de ilk günden blw yaptım. Başta öğürdü birkaç kere, şimdi elektrik süpürgesi gibi ne görse yutuyor. Her şeyi beceriyor ben izliyorum gözümü dikmeden sadece kenardan müdahale etmek için.
Her yeri kirlendi sorun o degil sevmiyor tadini degisik sekildeMantıklı. Bugün ben de sıvı oldu diye ağladım ya. Yarısı içeri yarısı dışarı beceremiyor sıvıyı. Ben normalde çorbayı da püre gibi muhallebi gibi yapıyordum.
Memeden ne zaman keseceksin? Kademeli olarak azalacak özellikle kesmeni gerektiren bişi yoksa zaten, zamanla katı gıdaya geçerken sütü bırakacak.Yok benden aldığı sütün yerini bişey doldursun istiyorum rahatlatmak adına memeden kestiğimde annem meyve suyu verirdi şimdi oda zararlı çıktı
Evet yaradana sığınıp giriştim vallaIlk bebegin mi?
Sütü neden kesiyorsun canım, hamileyken çocuğu zehirler inanışı yanlış bir düşünceymiş sanırım?Yok benden aldığı sütün yerini bişey doldursun istiyorum rahatlatmak adına memeden kestiğimde annem meyve suyu verirdi şimdi oda zararlı çıktı
Normalde kirlenmeyi de hiç dert etmem. Yerken ağzını silmiyorum mesela. Ben yerken benim ağzımı silseler hoşlanmam. Bugün her şeye moralim bozuluyor anlamadım gitti.Her yeri kirlendi sorun o degil sevmiyor tadini degisik sekilde
Onu bilmiyorum da göğsün uyarılması rahimde kasılma yapıp erken doğuma sebebiyet verebiliyor. Doktor yönlendirir aslında.Sütü neden kesiyorsun canım, hamileyken çocuğu zehirler inanışı yanlış bir düşünceymiş sanırım?
Ay masallah iki kelime yan yana konuşmuyor daha benim kızımNormalde kirlenmeyi de hiç dert etmem. Yerken ağzını silmiyorum mesela. Ben yerken benim ağzımı silseler hoşlanmam. Bugün her şeye moralim bozuluyor anlamadım gitti.
Bebek de sürekli gel ege gel gel diye bağırıyor. Evcek kafayı yedik.
İyi bir doktor 4. Ay kesilmeli demişSütü neden kesiyorsun canım, hamileyken çocuğu zehirler inanışı yanlış bir düşünceymiş sanırım?
Ya agu der işte bebekler biz hep ege dediğimiz için agu yerine ege diyor bu da.Ay masallah iki kelime yan yana konuşmuyor daha benim kızım
BAna da gönder o cesarettenEvet yaradana sığınıp giriştim valla