- 24 Ağustos 2018
- 6.781
- 10.224
- 41
- Konu Sahibi sunshine__
- #76.621
Burda bir arkadaşın daha öyle olmuştu ama kimdi acabaBide büyük oğlumun ilk dişi alttan çıkmıstı bununki üstten cıktı ve ortadan değilde yandaki diş çıktı normalmi bileniniz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda bir arkadaşın daha öyle olmuştu ama kimdi acabaBide büyük oğlumun ilk dişi alttan çıkmıstı bununki üstten cıktı ve ortadan değilde yandaki diş çıktı normalmi bileniniz var mı
Bugün mama sandalyesine oturttum cama döndürdüm aaa aaa aaa diye bağıra bağıra emekli teyzeler gibi dışarısını izledi. Bayılıyor dışarıyı izlemeye. Örneğin ofisten gelmişsek, babası gelince aa’larla yunus gibi seslerle babasına bişeyler anlatıyor. Seviyorlar bağırmayı benimki sinirlenince anne diyor, almadıysam kucağıma ya da istediğini yapmadıysam ananee diyorBenim kizım sürekli bagiriyor,keyif aljyor bagirmaktan sizinkilerdd de var mi bu durum
Ayran veriyorum seviyor tadımlık içiyorAyran?
Sanki banada öyle geldi çoğunluğu çıkmadığı sürece biriki dişin yemeye şuan için faydası yokKızlar bi iki kere geçti ama dişi olunca veririm vs gibi. Benim kızımın iki dişi çıktı ama onunla yemesinin hiç alakasi yok ki. Ağzının içinde diş yok damagiyla eziyor. Ha derseniz ki ilk başta koparması adına diye. Oda ağzına sokup kocaman bir yerinden kopartiveriyor daha zor dişi olunca koptuğu yer ağzının icinde kalıyor kocaman
Biz senle aynı kafada ilerlemişizEvet yaradana sığınıp giriştim valla
Yaa ne güzeel erke konuşacak heralde oğlum karşısında bir saat gel gel dersek eliyle yapıp diliylede bir kere gel diyip konuyu kapatıyor oda farkında olmadan yapıyorNormalde kirlenmeyi de hiç dert etmem. Yerken ağzını silmiyorum mesela. Ben yerken benim ağzımı silseler hoşlanmam. Bugün her şeye moralim bozuluyor anlamadım gitti.
Bebek de sürekli gel ege gel gel diye bağırıyor. Evcek kafayı yedik.
Benim bebeğin üst yan köpek dişi beyaz beyaz göründü sertlik de vardı ben osman beye sordum nadirende olsa çıkabilir sorun değil demiştiBurda bir arkadaşın daha öyle olmuştu ama kimdi acaba
Ya benim kızımda düşünce küt diye ses geliyor kafasindan ben yanına gidiyim diye yalanciktan ağlamayı öğrendi. Anniii anniii diye ağlıyor. Bende kendi kalksın diye öğretmek istiyorum ama olmadı maalesef. Ses gelmezse ağlamıyor zaten.Bugün mama sandalyesine oturttum cama döndürdüm aaa aaa aaa diye bağıra bağıra emekli teyzeler gibi dışarısını izledi. Bayılıyor dışarıyı izlemeye. Örneğin ofisten gelmişsek, babası gelince aa’larla yunus gibi seslerle babasına bişeyler anlatıyor. Seviyorlar bağırmayı benimki sinirlenince anne diyor, almadıysam kucağıma ya da istediğini yapmadıysam ananee diyor
Sütü kestirdim çıkan loru 15 dk kadar süzdürdüm tülbette. Sonra robotta çektirdim biraz tereyağ kattım. Katı olursa peynir altı suyundan katıp çektiriliyor. Tereyağını katmak çok da içime sinmedi bide fazla katmışım ama yediriyorum yine deAcelya A ben hamile olduğunu unutmuşum ya ondan sordum neden kesiyorsun diye.
Arkadaşlar evde labne yapan varsa hayrına bi atabilir mi tarif?
Ben sanki mayalama yapılmadan peynir olmuyo diye okudum. Yani yoğurttan yapmak gerekiyor galiba.Sütü kestirdim çıkan loru 15 dk kadar süzdürdüm tülbette. Sonra robotta çektirdim biraz tereyağ kattım. Katı olursa peynir altı suyundan katıp çektiriliyor. Tereyağını katmak çok da içime sinmedi bide fazla katmışım ama yediriyorum yine de
Nasil kestirdin nasil cektirdin. ilk defa yapana anlatıyor gibi anlatir misin canım mumkunse ölçülüSütü kestirdim çıkan loru 15 dk kadar süzdürdüm tülbette. Sonra robotta çektirdim biraz tereyağ kattım. Katı olursa peynir altı suyundan katıp çektiriliyor. Tereyağını katmak çok da içime sinmedi bide fazla katmışım ama yediriyorum yine de
Bdv candır ya ben de takılıyorum arada. İbretlik hayatlar var.Sizin yüzünüzden ben de bdv ye takildim hee okudukca kendi derdini unutuyor insan ne kocalar kayinvalideler varmis diye
Sanki labne için sütü peynirle mayalıyordun diye aklımda kalmış. Ben de senin dediğini okumuştum biryerden şaşırmıştım o zaman kestirerek yaptığımız lor peyniri olmuyor mu diyeBen sanki mayalama yapılmadan peynir olmuyo diye okudum. Yani yoğurttan yapmak gerekiyor galiba.
Acaba bende mi KV yle ilgili konu açsamSizin yüzünüzden ben de bdv ye takildim hee okudukca kendi derdini unutuyor insan ne kocalar kayinvalideler varmis diye
Açsana gelip yardıralımAcaba bende mi KV yle ilgili konu açsam
Aynen olmuyor.Sanki labne için sütü peynirle mayalıyordun diye aklımda kalmış. Ben de senin dediğini okumuştum biryerden şaşırmıştım o zaman kestirerek yaptığımız lor peyniri olmuyor mu diye
Geçen bdv de lohusayken kv soğuyan bir kadın vardı ben anlatmaya başlayınca kadın eminim geri mum olmuşturAçsana gelip yardıralım
Aman herkes o zaman niye ikinci çocuğu yaptın der.Acaba bende mi KV yle ilgili konu açsam
Aç aç bi favori konum vardı yurtdışından görümcesi 4 çocuğu ile birlikte 1 aylığına yatılı gelmek istiyordu. Görümcem tatilde bize gelmek istiyor.Acaba bende mi KV yle ilgili konu açsam
Ac bakalim nasil yorumlar gelecekAcaba bende mi KV yle ilgili konu açsam