2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Ortopediden ziyade fizik tedaviye doktoru+uzmanina gitmenizi oneririm.Cok basit egzersizlerle cozuluyor.Muhtemelen ayaga kalkinca yani iki ayagina da esit agirlik vermeye baslayinca cozulur.Surekli bukulu tutmaktan kas kasiliyor dolayisiyla da kisaliyor.Cok hizli yanit alirsiniz egzersizle bu aylarda.Gecmis olsun
Ortopediye gitmeden fizik tedaviye gidiliyor mu o yönlendiriyor sanıyordum bi düşeyim bu konunun üstüne korkuyorum niye böyle diye bu akşam ciplak ayak bıraktım koltuğa tutundu kalktı iyice inceledim parmak ucunda ve dış kısmına basıyor solu sağı yine tabana arada basıyor arada parmak ucu.kendiliğinden düzelecek normal bi surecsede içim rahat eder hiç olmassa

6 aya giriyoruz artık
Kucağıma alamıyorum oğlumu ağrılarım çok fazla biriki iş yapsam zaten kıpırdayamaz oluyorumhamileliklerim berbat geçiyor ya 😢
Ah kıyamam. Çoğu bitmiş azı kalmış. Biraz daha dayan. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥹

Ortopediye gitmeden fizik tedaviye gidiliyor mu o yönlendiriyor sanıyordum bi düşeyim bu konunun üstüne korkuyorum niye böyle diye bu akşam ciplak ayak bıraktım koltuğa tutundu kalktı iyice inceledim parmak ucunda ve dış kısmına basıyor solu sağı yine tabana arada basıyor arada parmak ucu.kendiliğinden düzelecek normal bi surecsede içim rahat eder hiç olmassa
Evet,fizik tedavi doktoruna gideceksiniz hatta mumkunse pediatri uzmanligi olana gidin.Egzersizler icin doktor fizyoterapiste yonlendirecek.Parmak ustu yurume,yan basma,ayak bukme vs cok yaygin olan durumlar.Gidin gosterin aksi bir durum yoksa zaten soylerler diye dusunuyorum.

X