2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Konuştunuz tekrar tekrar sonuç alamadıysanız Öyle şikayet edilebilecek bir yönetim varsa bence şikayet edin
Annemde geçen yıldan beri üst komşudan çekmediği kalmadı dört çocuğun dördüde çılgınlar gibiydi balkonlara cam bardak fırlattılar anneme iftira attılar müzik son ses yaptılar anneme yinw iftira sürekli sofra çırptılar annemin yaptığını söylediler inad ettiler etmedikleri hakaret kalmadı çekeceksşn eşşek gibi yoksa defol dediler
Bğtün apartman anneme düşman oldu biranda 15 yıldır oturuyor o gelen komşu bir sene olmadı herneyse bu iğrenç bir mesele bence hala çöp yumurta bardak fırlatıyorlardı en son bir kanun çıkmış sanırım 10 dan sonra ses yapan komşu hakkında haberlere çıktı birkaç aydır biranda ses soluk kalmadı bunlarda özür dilemeye başladılar ben böyle şeyleri affetmiyorum oyğzden ne halleri varsa görsünler canları isterse demekki susturabiliyorlarmış yada çocukları alıp dışarı çıkabiliyorlarmış

Kucaktanı sakinliyor sadece
Evet maalesef aksamlari esimde de sakinlesmiyor illa bsn ilgilwnicwm,simdi biraktim yatagina kameradan izliyorum 2 kere döndü umarim bir süre uyur bittim cünķü.2 gündur dogru düzgün mama da icmiyor mama icerken agliyor, ek gida da istwmiyor noldu anlamiyorum gercekten,daha da zorlasmak zorunda mi

Herkes farklı bir şekilde imtihan oluyor
Benim bebi de çok akıllı ama aile içinde sıkıntılarımız bitmiyor dert bir yandan giderken bir yandan geliyorum diyor

Canım benimde anlık uyanıyor ama ben yanında yattığım için kolay uykuya dönüyor. Dişten olabilir.
Bu arada kızlar diş zor oluyor ama bizim iki tanesi tamamen kocaman oldu. Suan başka diş yok her şey çok güzel oldu. Kesintisiz bir süreç değil demek ki

Aynı mesaj iki kere gidince burayi değiştiriyim dedim.
Acelya A sizin komşular kadar berbat nalet insanlar değillerdir bence. Sadece çocuk hic durmadan aksam 6dan 10a kadar koşuyor. Oyun oynuyor. Seviniyor bağırıyor.
Yani hadi şikayet ettim. Çocuğa sürekli otur koltukta mi dicekler.
Kızım için empati yapmak istiyorum ama yine kızım için ses olmasını istemiyorum.

Dis daha cikmadi bir de o sıkıntımız var ondan da korkuyorum

Şimdi diyorum ki baştan şikayet edilseydi bukadar zıvanadan çıkmazlardı belkide
Tabiki empati yapmak lazım çocuklar bukadar yaramazsa alt katlarda yada müstakil evleri tercih edebilirler herşeyin çözümü var

Dedi, iki çocuk annesi. Gör bak bu da erkek olsun. Yaşları da yakın. Evde her gün boks maçı futbol maçı
Bide kız uyuyunca benim evimde sıfır ses oluyor. O yüzden üst katın sesi naklen bende.
Kayınvalidenin baska çocuğu yok mu birazda onlarda kalsın

Her gece calpol mu iyi ki denk gelmedim Allahin cexalari ya sikayet eeli bunlari el kadar bebek

Kız olsun diye dua ediyoruz
Biz tek katlı lojmanlarda süreneceğiz gibi görünüyor uzun yıllar onada çözüm bulduk yok o benim ruh ikizim benden ayrılamıyor

Canım benim kardeşim de sürekli top oynar kızarız ederiz ama yok yani bırakmıyor o çocuk da belki öyledir ama bize söylense çocuktur oynar sizin de çocugunuz var demeyiz. Uyarmıyor olabilirler sen güzellikle tekrar söyle istersen

Canım güle güle kullanın güzel günlerde inşallah. Oturur pozisyondan uyuma pozisyonuna rahat gecirebiliyor musunuz araba hareket halindeyken?
Evet canım altta bişey var basınca hemen yatıyor zaten cok az yatıyor youtubeda videosu var o kadar ancak yatış pozisyonu. Onun bir altında da 360 derece dönüşü için olan buton var. Yüzü arkayı görecek şekilde oturmaları gerekiyormuş denemedim ama benim kız durmaz o yüzden böyle kullanırım sanırım

Kumsari benimki 12’de yatıp 7’de kalktığı için hala 4-5 uyku gündüz. He sanmayın ki o 7 saat de hiç kalkmadan uyuyor.

Atesimiz de cikmaya basladi.bugüne cektim doktor randevusunu.dişten baska bir sey aklima gelmiyor ama kontrol ediyorum elime bir sey de gelmiyor.hic cikmaya baslamadan agri ates istahsizlik yapiyor mu diş? Ne olabilir bunlarin nedeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…