- 1 Nisan 2014
- 2.415
- 3.512
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #76.281
Konuştunuz tekrar tekrar sonuç alamadıysanız Öyle şikayet edilebilecek bir yönetim varsa bence şikayet edinKizlar ya ust katımdan gelen ses hakkında ne yapsam lütfen fikir verin. 1.kat arka bahçeye baktığı için çocuklar futbol oynuyordu güm güm eve geliyor. Prensip olarak kendime dedim ki asla bir çocuğun sesi seni rahatsiz etmesin. Bahce avantaji var oynuyorlar dedim. İkna oldum. Ust katima bir kere mesaj attım. Sanırım alt katiniz boş sandığınız icin bu kadar ses yapıyorsunuz ama biz taşındık dedim.
Oda çocuk var, anlayisli olun, sizinde çocuğunuz var dedi. Yaklaşık iki hafta önce oldu bu.
Sesleri hep devam etti ama bugun aşırı. Şuan sesten küfür yazicam , yazip yazıp siliyorum resmen yazdığımi. Çocuk olunca mi böyle. Böyle mi alismislar. Lojman ve hiyerarsili bir yapı olduğu icin benden önceki hicbir sey dememis olabilir ama beni hic bağlamaz hiyerarsik yapı. Mesaj yazıyım bu ikinci mesaj olsun. Üçte en azından lojman yönetimine sikayet ederim bakın iki kere yazdım sonuc alamadim diye diyorum. Bir yanım e çocuk iste diyor. Ben 1.katim ama altım bos istediğim gibi tepinebilicem dolu olsa kizima koşma demek ister mydim ki.
Ne yapıyım mi bi fikir verin
Evet maalesefKucaktanı sakinliyor sadece
Herkes farklı bir şekilde imtihan oluyorEvet maalesefaksamlari esimde de sakinlesmiyor illa bsn ilgilwnicwm,simdi biraktim yatagina kameradan izliyorum 2 kere döndü umarim bir süre uyur bittim cünķü.2 gündur dogru düzgün mama da icmiyor mama icerken agliyor, ek gida da istwmiyor noldu anlamiyorum gercekten,daha da zorlasmak zorunda mi
Canım benimde anlık uyanıyor ama ben yanında yattığım için kolay uykuya dönüyor. Dişten olabilir.Evet maalesefaksamlari esimde de sakinlesmiyor illa bsn ilgilwnicwm,simdi biraktim yatagina kameradan izliyorum 2 kere döndü umarim bir süre uyur bittim cünķü.2 gündur dogru düzgün mama da icmiyor mama icerken agliyor, ek gida da istwmiyor noldu anlamiyorum gercekten,daha da zorlasmak zorunda mi
Dis daha cikmadi bir de o sıkıntımız var ondan da korkuyorumCanım benimde anlık uyanıyor ama ben yanında yattığım için kolay uykuya dönüyor. Dişten olabilir.
Bu arada kızlar diş zor oluyor ama bizim iki tanesi tamamen kocaman oldu. Suan başka diş yok her şey çok güzel oldu. Kesintisiz bir süreç değil demek ki
Şimdi diyorum ki baştan şikayet edilseydi bukadar zıvanadan çıkmazlardı belkideAynı mesaj iki kere gidince burayi değiştiriyim dedim.
Acelya A sizin komşular kadar berbat nalet insanlar değillerdir bence. Sadece çocuk hic durmadan aksam 6dan 10a kadar koşuyor. Oyun oynuyor. Seviniyor bağırıyor.
Yani hadi şikayet ettim. Çocuğa sürekli otur koltukta mi dicekler.
Kızım için emlati yapmak istiyorum ama yine kızım için ses olmasını istemiyorum.
Dedi, iki çocuk annesi. Gör bak bu da erkek olsun. Yaşları da yakın. Evde her gün boks maçı futbol maçıŞimdi diyorum ki baştan şikayet edilseydi bukadar zıvanadan çıkmazlardı belkide
Tabiki empati yapmak lazım çocuklar bukadar yaramazsa alt katlarda yada müstakil evleri tercih edebilirler herşeyin çözümü var
Her gece calpol mu iyi ki denk gelmedim Allahin cexalari ya sikayet eeli bunlari el kadar bebekBiz alerji yüzünden gittiğimiz doktor doktor gezerken bilinen bir hastanenin çok iyi olduğu söylenen, herkesin övdüğü bir doktoru melatonin önermişti iki buçuk üç aylık bebeme. Siz de rahat uyursunuz demişti. Bizim derdimiz biz uyuyalım değildi, kızımıza derman bulmaktı. El kadar bebeye melatonin basacaktı adam, vermedik tabi ki.
Alerjik rinitim var, ben de dönem dönem kullanıyorum ama sırf çocuk uyusun diye de ihtiyacı olmadığı bir şeyi çocuğa vermeyi doğru bulmuyorum. Burada sitede de bir kadın çocuğu rahat uyusun diye her gece yatmadan evvel calpol verdiğini yazmıştı sanırım. Uyumasın napim ama gereksiz yere sistemine bir şey de girmesin.
Kız olsun diye dua ediyoruzDedi, iki çocuk annesi. Gör bak bu da erkek olsun. Yaşları da yakın. Evde her gün boks maçı futbol maçı
Bide kız uyuyunca benim evimde sıfır ses oluyor. O yüzden üst katın sesi naklen bende.
Kayınvalidenin baska çocuğu yok mu birazda onlarda kalsın
Canım benim kardeşim de sürekli top oynar kızarız ederiz ama yok yani bırakmıyor o çocuk da belki öyledir ama bize söylense çocuktur oynar sizin de çocugunuz var demeyiz. Uyarmıyor olabilirler sen güzellikle tekrar söyle istersenAynı mesaj iki kere gidince burayi değiştiriyim dedim.
Acelya A sizin komşular kadar berbat nalet insanlar değillerdir bence. Sadece çocuk hic durmadan aksam 6dan 10a kadar koşuyor. Oyun oynuyor. Seviniyor bağırıyor.
Yani hadi şikayet ettim. Çocuğa sürekli otur koltukta mi dicekler.
Kızım için empati yapmak istiyorum ama yine kızım için ses olmasını istemiyorum.
Taktık kullanımı kolay gibi inşallah oturur kucak istemezCanım kullandiktan sonra yorumunu günceller misin bende ayın15nde alabilecem zaten
Canım güle güle kullanın güzel günlerde inşallah. Oturur pozisyondan uyuma pozisyonuna rahat gecirebiliyor musunuz araba hareket halindeyken?Taktık kullanımı kolay gibi inşallah oturur kucak istemez
Evet canım altta bişey var basınca hemen yatıyor zaten cok az yatıyor youtubeda videosu var o kadar ancak yatış pozisyonu. Onun bir altında da 360 derece dönüşü için olan buton var. Yüzü arkayı görecek şekilde oturmaları gerekiyormuş denemedim ama benim kız durmaz o yüzden böyle kullanırım sanırımCanım güle güle kullanın güzel günlerde inşallah. Oturur pozisyondan uyuma pozisyonuna rahat gecirebiliyor musunuz araba hareket halindeyken?
7. 8. aylar iki uykuya geçiş evresi sanırım. Tabi bazılari daha erken de oluyormus, her bebek farklı sonuçta. Ayı büyüdükçe gün içindeki uyku sayısı azalıp uyuduğu süre artıyormus senin miniğin yaptığı gibi.
Aylık kontrolüne gittin mi canım? Belki doktor bişey derdi.Uykular haramhayir mama da icmiyor artik napicami sasirdim
2 gün varAylık kontrolüne gittin mi canım? Belki doktor bişey derdi.