- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- Konu Sahibi sunshine__
- #75.921
Kızlar 325 Euro destek başvurusu yapan varmı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu 3 tane tarif kitabı var ya bu çocuk aç acıkınca yer bırak kendi yesin diye o kitapları bi heves almıştım ilk çocuğum hiç yiyen bi bebek olmadı diye bu sefer elimin altında tarifler olur dedim ama hep bulamaç yada püreler çorbalar şöyle taneli yemek gibi tarifler yok bi blw kitabında var işte bişeyler. Şu yumurta diyet açmayı bi geçsek o kadar rahatlayacak ki tarifler bakalım şimdilik bariz bi tepki vermedi devam dedi doktorDomates 12. Ay diye biliyorum canım. Kapya biber salçası tarifi gördüm ama denemedim ben her gün tarhana veriyorum, onda da kapya biber var diye şimdilik salça ihtiyacı hissetmedim ama tarifi beğendim. Nefisyemektarifleri sitesinden.
Bende almistim cok kullanmiyorumŞu 3 tane tarif kitabı var ya bu çocuk aç acıkınca yer bırak kendi yesin diye o kitapları bi heves almıştım ilk çocuğum hiç yiyen bi bebek olmadı diye bu sefer elimin altında tarifler olur dedim ama hep bulamaç yada püreler çorbalar şöyle taneli yemek gibi tarifler yok bi blw kitabında var işte bişeyler. Şu yumurta diyet açmayı bi geçsek o kadar rahatlayacak ki tarifler bakalım şimdilik bariz bi tepki vermedi devam dedi doktor
Malesef benim kız sıcaktan böyle çünkü 1 aydır annemdeydim orda hiç böyle sık kalkmıyordu perişan haldeyim birde yatarak emzirmeyi deniyorum asla istemiyor hep kucakta emecek su gibi oluyor kucakta terdenKızlar benim oğlum 6 ay 2 haftalık ve her gece iki saatte bir emmeye uyanıyor ama ne emmek kana kana emiyor. Hava sıcak değil. Ne bu delirmek üzereyim ben artık. Zaten şişman bir bebek iyice coştu
Bizimki yatarak emiyor da emmenin sonu gelmiyor dağıldım yaMalesef benim kız sıcaktan böyle çünkü 1 aydır annemdeydim orda hiç böyle sık kalkmıyordu perişan haldeyim birde yatarak emzirmeyi deniyorum asla istemiyor hep kucakta emecek su gibi oluyor kucakta terden
Tarif için kitaba hiç gerek yok bence ya. Hatta çocuk yetiştirmede kitaba yer yok bana göre. Kızım 2 yaşındaydı, bütün çocuk yetiştirme kitaplarını götürdüm çöpün yanına koydum. Hiç bi işe yaramadılar.Şu 3 tane tarif kitabı var ya bu çocuk aç acıkınca yer bırak kendi yesin diye o kitapları bi heves almıştım ilk çocuğum hiç yiyen bi bebek olmadı diye bu sefer elimin altında tarifler olur dedim ama hep bulamaç yada püreler çorbalar şöyle taneli yemek gibi tarifler yok bi blw kitabında var işte bişeyler. Şu yumurta diyet açmayı bi geçsek o kadar rahatlayacak ki tarifler bakalım şimdilik bariz bi tepki vermedi devam dedi doktor
O kitapları ben dr aldım ve baya kötü bence o kitaplar.Şu 3 tane tarif kitabı var ya bu çocuk aç acıkınca yer bırak kendi yesin diye o kitapları bi heves almıştım ilk çocuğum hiç yiyen bi bebek olmadı diye bu sefer elimin altında tarifler olur dedim ama hep bulamaç yada püreler çorbalar şöyle taneli yemek gibi tarifler yok bi blw kitabında var işte bişeyler. Şu yumurta diyet açmayı bi geçsek o kadar rahatlayacak ki tarifler bakalım şimdilik bariz bi tepki vermedi devam dedi doktor
Aa bundan da vardı aldığım yerde tam oturanıyor diye almadım bide tüm vücudu suya girsin istedimBunu kaybettim. Kızıma gölge oluyordu bana bile oluyordu
O dert bizdede var gece boyu emmek istiyor ağzından çıkarsa vay halimeBizimki yatarak emiyor da emmenin sonu gelmiyor dağıldım ya
Son zamanlarda biz de hep böyleyiz. Az evvel emdiği memeyi veriyorum uykuya dalsın diye, ağlıyor istediği gibi süt gelmeyince mecbur diğerini veriyorum. Tüm gece zırt pırt yatakta bir sağ bir sol emip duruyor. Uykuları iyice bölük pörçük oldu. Ben de çok yoruluyorum.Kızlar benim oğlum 6 ay 2 haftalık ve her gece iki saatte bir emmeye uyanıyor ama ne emmek kana kana emiyor. Hava sıcak değil. Ne bu delirmek üzereyim ben artık. Zaten şişman bir bebek iyice coştu
Tam olarak nerelerde girdinizMersin taraflarında leş gibi denizlere giriyoruz
Birçok yerde girdim erdemliye kadar olan yerler güzel değil orayı geçmek gerek mersin merkezde hepsinden berbat atıklardan dolayıTam olarak nerelerde girdiniz
Yok bi ismi var mi yerlerin ucretli mi vs biz erdemliyi biraz gecince ucretli bi yerde giriyoruz temizBirçok yerde girdim erdemliye kadar olan yerler güzel değil orayı geçmek gerek mersin merkezde hepsinden berbat atıklardan dolayı
Karaduvar çarşı falan da evet otarafta çamlık yada bir otel plajında giriyoruz bizdeYok bi ismi var mi yerlerin ucretli mi vs biz erdemliyi biraz gecince ucretli bi yerde giriyoruz temiz
Çok tüketici bişey bunun sonu gelmeyecek mi ya of….Aa bundan da vardı aldığım yerde tam oturanıyor diye almadım bide tüm vücudu suya girsin istedim
Antalya denizi farkı tabi besberrakmış
Mersin taraflarında leş gibi denizlere giriyoruz
O dert bizdede var gece boyu emmek istiyor ağzından çıkarsa vay halime
Bir yerde hata yaptık diye düşünüyorum artık babası gece 3 mü neydi aldı kucağında gezdirip uyusun siye daha da çok ağladı kesinlikle meme istiyorSon zamanlarda biz de hep böyleyiz. Az evvel emdiği memeyi veriyorum uykuya dalsın diye, ağlıyor istediği gibi süt gelmeyince mecbur diğerini veriyorum. Tüm gece zırt pırt yatakta bir sağ bir sol emip duruyor. Uykuları iyice bölük pörçük oldu. Ben de çok yoruluyorum.
Ekimde doğum yapacağım inşallahKaç aylık bebeginiz?
Kızım da öyle, istemediği şekilde uyutmaya çalıştığımızda kıyametleri koparıyor. Ne zaman ki memeye geliyor uykuya geçiyor. Önceden güzel uyuyordu, hemen akşam olsa derdim. Şimdi gece sürekli, Allah'ım bir an önce sabah olsun diyorum.Bir yerde hata yaptık diye düşünüyorum artık babası gece 3 mü neydi aldı kucağında gezdirip uyusun siye daha da çok ağladı kesinlikle meme istiyor