- 8 Mart 2022
- 457
- 497
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
- #75.701
Ben onları hiç ikinci güne bırakmadım ama çorba tarzı pütürlü şeyleri yediriyorum ikinci gündeArkadaşlar, dünden kalan z.yag eklenmiş kabak-havuc var dolapta, bugün yedirilebilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onları hiç ikinci güne bırakmadım ama çorba tarzı pütürlü şeyleri yediriyorum ikinci gündeArkadaşlar, dünden kalan z.yag eklenmiş kabak-havuc var dolapta, bugün yedirilebilir mi?
Suda isitirsin yenir ya neden yenmesinArkadaşlar, dünden kalan z.yag eklenmiş kabak-havuc var dolapta, bugün yedirilebilir mi?
Kabak havuç yedirilir, yeşil yapraklı sebze, ıspanak, semizotu gibi yedirilmiyor.Arkadaşlar, dünden kalan z.yag eklenmiş kabak-havuc var dolapta, bugün yedirilebilir mi?
Soğanı benim de katasım var artık yemeklerine, afiyet olsun miniğeBugun taze fasulye deneyeceğim a dostlar. Havuçlu, patatesli, soğanlı bir yemek planlıyorum şimdik. Blender bizi bekliyor gibi
İçinde z.yag var dünden, bir şey olmaz dimiKabak havuç yedirilir, yeşil yapraklı sebze, ıspanak, semizotu gibi yedirilmiyor.
Bugun taze fasulye deneyeceğim a dostlar. Havuçlu, patatesli, soğanlı bir yemek planlıyorum şimdik. Blender bizi bekliyor gibi
Soğan bende henüz denemedim arpacık mı olmalı normal soğan da olur mu?Soğanı benim de katasım var artık yemeklerine, afiyet olsun miniğe
Bence biri sıkıntı oluyorsa diğeri de olur zaten. Normal soğan var elimde. Ondan biraz katacağım içine. Benim için de ilk olacakSoğan bende henüz denemedim arpacık mı olmalı normal soğan da olur mu?
Hiç fark etmez bence, aynı şey bir neviSoğan bende henüz denemedim arpacık mı olmalı normal soğan da olur mu?
Sanmıyorum nolcakİçinde z.yag var dünden, bir şey olmaz dimi
Meyve fileleri satılıyor ya emzik gibi, ben denemedim ama burda biri yazmıştı sanki.Kızlar KARPUZ veren var mı Ben az önce çatalla ezdim bu seferİplik iplik oldu bu şekilde veremedim dilim yaptım elimle yedireyim dedim Kocaman bir parça alıverdi ağzına gördüm ve bekledim Bayağı da panik oldum sonra ağzında dolandırdı dolandırdı geri çıkardı artık gittim sıktım suyumu içirdim karpuzu yedirebilen nasıl yedirdi acaba
Meyve sebze emzikleriyle veriyorum ben canım. Kavun, karpuz, şeftali, salatalığın orta kısmı… iyi oluyorKızlar KARPUZ veren var mı Ben az önce çatalla ezdim bu seferİplik iplik oldu bu şekilde veremedim dilim yaptım elimle yedireyim dedim Kocaman bir parça alıverdi ağzına gördüm ve bekledim Bayağı da panik oldum sonra ağzında dolandırdı dolandırdı geri çıkardı artık gittim sıktım suyumu içirdim karpuzu yedirebilen nasıl yedirdi acaba
Ben küçük parça koparıp veriyorum çiğnemeyi baya baya karpuz sayesinde öğrendi bence ilk başlarda koparıp hafif elimle eziyordum şimdi koparıp veriyorumKızlar KARPUZ veren var mı Ben az önce çatalla ezdim bu seferİplik iplik oldu bu şekilde veremedim dilim yaptım elimle yedireyim dedim Kocaman bir parça alıverdi ağzına gördüm ve bekledim Bayağı da panik oldum sonra ağzında dolandırdı dolandırdı geri çıkardı artık gittim sıktım suyumu içirdim karpuzu yedirebilen nasıl yedirdi acaba
Ne kadar küçük veriyorsun canım yeşil mercimek büyüklüğünde mi Mesela bir tane parça mı Vermeliyim o boğazına gider mi Ay çok paniğimBen küçük parça koparıp veriyorum çiğnemeyi baya baya karpuz sayesinde öğrendi bence ilk başlarda koparıp hafif elimle eziyordum şimdi koparıp veriyorum
Panik olunca daha çok çekiyorsun o olumsuz durumu o yüzden rahat olmaya çalış canım hayır ben nerdeyse nohuttan biraz büyük veriyorumNe kadar küçük veriyorsun canım yeşil mercimek büyüklüğünde mi Mesela bir tane parça mı Vermeliyim o boğazına gider mi Ay çok paniğim