Kızlar herkese merhaba 4 aydır işe başladım çok yoğun bir temponun içindeyim buraya girecek zaman hiç bulamadım uzun zamandır. Umarım hem sizler hem bebişler iyidir.
Benim bi sorum var içim içimi yiyor aklıma siz geldiniz beni anlayacağınızı ve yönlendireceğinizi biliyorum.
Şöyleki benim kızım 7 aylık oldu sayılır bi 10 gündür falan kendini titretme huyu çıkardı.
Hani bir anda üşürsünüzde içiniz ürperir bi titrersiniz geçer aynen öyle. İlk başta seyrekti gittikçe çoğaldı.
Birde iki yumruğunu sıkıyor kolları aşağı doğru düz yapıyor ayaklarını da düz yapıyor yüzünü kıpkırmızı yaparak sıkıyor kendini. Ve çok fazla yapıyor öyle arada bir değil.
Tabi ki netten baktım dayanamdım epilepsi nöbetlerine benziyor sanki ay çıldırıcam.
Bu arada videosunu çektim doktoruna attım nörolojik gelişim sırasında olabilir normal dedi ama bizimkini gördükçe kahroluyorum.
Bu arada birde ağzı boşken emme hareketi yapıyor sanki ağzında bişey varmış gibi. Onu az önce konuşmuşsunuz gerçi sizinde yaşadığınız bir durum olduğunu görünce rahatladım normal demek ki bu durum.
Ama kendini kasma ve titretme konusunda rahatlatamıyorum kendimi.
Bugün mesela titremesini hiç görmedim ama devamlı kasıyor kendini.
Annemde heyecanlanınca kızınca falan yaptığını söylüyor.
Sizin bebeklerinizde de var mı böyle bi durum?