2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    323
Hav ile ilgili bilmiyorum yani benim makinamda hav hiç kapağa bulaşmıyor iki tane filtresi var ikisinde de oluyor bende temizliyorum sık sık ama kapağa geçmedi hiç ıslak mendil mantıklı ama.
Çekme konusunda da şöyle ben doğru programı bulana kadar çekti bebeğin de bizim kıyafetlerimizde ama şimdi hiç çekmiyor hep aynı programlarda yıkıyorum bir iki çekti yani şimdi çekme yok. Özellikle yeni aldığım kıyafetleri gözlemliyorum aynı.
 
Hangi programda canım bana biraz taktik verir misin Arçelik benimki ama farkediyor mu bilmiyorum. Kurutma makinesi cahiliyim
 
Bana kuzenim meme emen bebek pipetle daha kolay öğreniyor su içmeyi dedi, ben çok yoruldum artık kaşıkla icirmekten. Bardaktan da içemiyor, biberon tutmuyor.
Canım rakı bardağı gibi bardaktan daha kolay içiliyor. Ama icemiyordan kastın ne üstüne dökmesiyse benimki de döküyor ama burasi cok sicak olduğu için su dökülmesi hic bir sorun olmuyor, en basta yudum kadar bardağı kaldırıp indiriyodum simdi anladı daha iyi icebiliyor deneyebilirsin
 
Kızlar benim oğlan iki gündür beni hiç boş bırakmıyor. Odadan çıktığımda kıyamet kopuyor mama sandalyesine koyuyorum mutfakta 5 sn ayrılıyorum yanından ağlıyor eskiden bi şeylerle avunurdu iyice benci oldu ay o kadar yorgunum ki yemek bile yapamadım eşim geldikten sonra iki lokma bi şey yiyebildik. İnşallah geçicidir.
 
Benim.kizim da kimseye alismiyor yaa:/ iki dakika dinleneyim esimin annesi kucagina aliyor agliyor hemen
 
Dökülmesi sorun değil elbette dökülüyor ama az azyudum yudum veriyorum hep genizine kaçıyor her yudumda öksürüyor, kaşıkla sıkıntısız içiyor ama fenalık geldi artık bana kaşıkla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…