Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmedim daha geçen sadece kontrole gittim o da burun ucuyla baktı çocuğa iyi dedi gönderdiCanım kolik olabilir sanki bu anlattıklarına göre ya allah kolaylık versin doktor ne diyor?
Yapmamaya calısıyorm ama çok zor bir durum eşim ikide birde aç diyor mama verdi az önce sonrasında yine aynı. En son evin içinde çocuğu gezdiriyordu öylr duruyordu sonra yine aynıİlk kızımda aynı şeyleri yaşadım geçiyor bir süre sonra ama insan yıpranıyor stres yapmamaya çalış canım geçecek inşallah
Gaz damlası işe yaramadıysa başka verir belkiGitmedim daha geçen sadece kontrole gittim o da burun ucuyla baktı çocuğa iyi dedi gönderdi
Aa hemen bakıyorum canım teşekkür ederimCucuthecatt sen mi merak etmiştn hatırlamıyorum canım ama topuk kanı sonuçlarını buldum internet sitesi üzerinden e nabıza gir tahlillerime gir orda üç nokta var ona tıkla çıkıyor sonuçlar uygulama üzerindn olmuyor ama internet sitesi özelikle
Zinco verdi bugün sab simplex aldım onu da deneyelim doktorlara kalsa başlarından savıyorlarGaz damlası işe yaramadıysa başka verir belki
Gebelik gözüküyor hayırlı olsun canımnMerhaba kızlar adetimin üzerinden 7 gün geçti adet olmadım şimdi test yaptım bu şekilde çıktı sizce bir şey olabilir mi yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 3481388 Eki Görüntüle 3481389 Eki Görüntüle 3481390
Gerçekten miiiiGebelik gözüküyor hayırlı olsun canım
Annelik deli bişeymiş, kayınvalideyi geçtim annemden bile rahatsız oluyorum benden başkası dokunmasın istiyorumm resmen kucağına aldığı an kendi içimde çıldırıyprummDoğum yapanların kv şikayetlerini okuyup gülüyordum aynısı başıma geldi. Kendisi doğurmuş gibi davranıyor çıldırıyorum arkadaşlar. Sevincinden yapıyor ilk torunu asla kötü bir niyeti yok biliyorum ama yine de gıcık oluyorum, uyanıyor benden önce atlıyor alıyor falan, kalp kırmadan bu süreci bi atlatsak hayırlısıyla
Öyle gözüküyorrrGerçekten miiii
Benim bebenin heryeri kuru kabuk kabuk oldu.Kızlar bi sorum var bebeğinizin yüzü kurudu mu kuruduysa ne kullandınız? Bende mustelanın losyonu var ama yüzüne sürülür mü bilemedim
Toz leke cıkarıcısını dene geceden sıcak suya koy cıkarır kesinBebeğimin en sevdiğim iki tane tulumu olduğu gibi kaka lekesi makinaya attım asla çıkmıyor bu e bebekteki leke çıkarıcı spreyi kullanan var mı çıkarır mı kaka lekesini sipariş versem ? Çabuk büyüyorlar diye zaten az kıyafet almıştım olanları dönüyordum sürekli şimdi bunlar da lekenince dışarda giymeye kıyafeti kalmadı
Benim benegimin de yüzü alni goz kapagi bole soyuluyor bende de mustela losyonu var ben sürüyorum valla temiz icerikli ne de olsa sür gitsinKızlar bi sorum var bebeğinizin yüzü kurudu mu kuruduysa ne kullandınız? Bende mustelanın losyonu var ama yüzüne sürülür mü bilemedim
Ay gerçekten öyle asla paylaşamıyorum heke oğlum falan diyor gel de çıldırmaAnnelik deli bişeymiş, kayınvalideyi geçtim annemden bile rahatsız oluyorum benden başkası dokunmasın istiyorumm resmen kucağına aldığı an kendi içimde çıldırıyprumm
Valla benim de gözüm korktu hic riske atamiycam prezervatifle yaevlendikten sonra 1 yıl prezervatifle korunduk, sonrasında çocuk istediğimiz için bıraktık. açıkçası şimdi yine aynı şekilde korunmayı düşünüyoruz ama yetersiz mi olur, riske mi gireriz bilemedim ya. bayağı dikkatli kullanıyoruz prezervatifi. diğer yöntemler çok meşakkatli geldi bana spiral filan. daha doğrusu doğum sürecinden sonra tekrar herhangi bi işlem için hastaneye gitmeyi gözüm kesmedi kfjfjf