- 2 Ağustos 2021
- 5.405
- 5.139
- Konu Sahibi sunshine__
- #74.701
Ek gıdaya baslamayan bir ben mi kaldim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim Ben decathlondan aldim, fiyatlari gayet iyi ve uv korumali… gidip bak bence, kiz bebekler icin de cok secenek vardi..Kızıma hala mayo almamis olmam gercegi 6 ayı doldurmasini bekledim deniz icin artik almam gerekiyor.defactodan mi almistiniz kafam cok karisik, begendiklerim yüksek fiyatli 1-2 ay icin gerek var mi bilemedim.alip begendiklerinizin linkini atabilir misiniz?
Aynen gidelim ama sicak öldürüyor dün 2 saat disari ciktik mahvoldum gunes mi carpti ne bugun de cikicaz bir de. Biz tasinmaya karar verdik cok yogun benim.gündem 2-3 ayCanim Ben decathlondan aldim, fiyatlari gayet iyi ve uv korumali… gidip bak bence, kiz bebekler icin de cok secenek vardi..
Ben de başlamadım doktorumuz 6 dolsun öyle başlarsın demişti. 6 temmuzda kontrolümüz var ama 1 hafta sonrasında da tatile gidiyoruz. Aslında 6sı gibi başlarım diyordum ama arkadaşlarım uyardı, tatilde zor olur hem bağırsak hareketleri değişiyor, kakası değişiyor dönünce başla nasıl olsa tadım olacak dediler. Zaten ömür boyu yiyecek deyip doktor okey derse tatil dönüşü başlicamEk gıdaya baslamayan bir ben mi kaldim?
Biz de yarin ya da cuma baslariz artik yarin 6 ayi dolduruyiruzBen de başlamadım doktorumuz 6 dolsun öyle başlarsın demişti. 6 temmuzda kontrolümüz var ama 1 hafta sonrasında da tatile gidiyoruz. Aslında 6sı gibi başlarım diyordum ama arkadaşlarım uyardı, tatilde zor olur hem bağırsak hareketleri değişiyor, kakası değişiyor dönünce başla nasıl olsa tadım olacak dediler. Zaten ömür boyu yiyecek deyip doktor okey derse tatil dönüşü başlicam
Benimki de devriliyor bugüne kadar destekli oturtmadığımız için kaynaklanıyor şimdi oturtmaya başladım bakalım ne zaman kendi başına oturacakKizlar hepinizin bebegi oturuyor mu ya?
Haftasonu 7 aylik oluyoruz ve devriliyor surekli oturamiyor benim minik
backslash benimkinin hevesi var niyeti yok. Destekli oturuyor, desteksiz arada deniyorum ellerini yere yanlarına koyup bovling kukası gibi devriliyor ama emeklemeye başladı oyuncaklarına doğru söylene söylene sürünüyorBenimki de devriliyor bugüne kadar destekli oturtmadığımız için kaynaklanıyor şimdi oturtmaya başladım bakalım ne zaman kendi başına oturacak
Aa hangi ürünleri almalıyız yaKızlar ek gıda malzemelerini hepsıburada og den almıstım.. Kazıklandım resmen, kendı sitesinde hersey yarı fiyatına
Bende yeni başladım bikaç gün oldu geç kaldım biraz şimdide cocuk hastalandı yemek istemiyorEk gıdaya baslamayan bir ben mi kaldim?
Ayy Allah kolaylik versin o zaman halledersin, Merak etme… neleri başarmadık, oyle dusunAynen gidelim ama sicak öldürüyor dün 2 saat disari ciktik mahvoldum gunes mi carpti ne bugun de cikicaz bir de. Biz tasinmaya karar verdik cok yogun benim.gündem 2-3 ay
Yok 10 a dogru gidip 12 bucuk gibi cikiyotum ama kizimla gittim hep takildikEvet canım idare ne kadar uygun görürse artik erken cikabiliriz sen tam 9-13 mu duruyorsun
Canım ben de kabak başladım ilk gün çk kadar sonra tatlı kaşığı kadar verdim. Buharda haşladım ezdim çatalla. Çok sevmese de yedi. Videolar komik bugün 3. Gün ama dışardaydık veremedim yarın havuç vereceğim. Bi de az su verdim içti suyu çok şükür. Bizde yoğurt yumurta yasak
Ayyy keşke yansısa yaaKızlar bu 1yıl rapor olayı bize de yansır mı acaba
Bende alacağım bundan İstanbul’a dönüşte memnuniyet yazar mısın canımBenim de sorumun o, müslin kar etmiyor terliyor bebem şundan alıcam:
Pamuklu Bebek Oto Koltuğu Minderi & Puset Minderi - Little Gusto
Organik pamuklu bebek oto koltuğu minderi ve puset minderi modelleri, bebeklerin konforu için tasarlanır. Oto koltuğu ve puset içi minderleri Little Gusto'da.littlegusto.com.tr
Sonuçta bizim bebelerimiz 1 yaşında değil bizi de kapsamalı bence ama biran önce çıkmalı yoksa işe başlayacağızAyyy keşke yansısa yaa
Ne yasasi tam.olarak okulda bi arkadsdim yeni hamile ona bile yetismeyebilir malum hemen cikmiyor bu yasalar :/Sonuçta bizim bebelerimiz 1 yaşında değil bizi de kapsamalı bence ama biran önce çıkmalı yoksa işe başlayacağız
Maalesef canım.. Artık 2.cocugunda kullanırsınKızlar bu 1yıl rapor olayı bize de yansır mı acaba