- 8 Temmuz 2020
- 124
- 74
- Konu Sahibi sunshine__
- #74.681
Evet canım idare ne kadar uygun görürse artik erken cikabiliriz sen tam 9-13 mu duruyorsunBen de gidiyorum kizimla. Sut izni olunca gidip belli bir sure mi duruyoruz canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım idare ne kadar uygun görürse artik erken cikabiliriz sen tam 9-13 mu duruyorsunBen de gidiyorum kizimla. Sut izni olunca gidip belli bir sure mi duruyoruz canim
Onu bilmiyorum canim olabilirAa bılmıyordum, mudure haber verdim rapor alıcam dıye, imza at cık dedı sağolsun.. Yarın baska bı okula gıdıcez yarın alıcaktım raporu.. Ama egıtımde sut ıznı kullandırtmazlar herhalde, yıne de gitmek gerekebılır
Aaaa o nasıl oluyorSohrapcim yazdiysan kacirdim seminere gidiyorsun degil mi süt izni varmis seminerde de kullanabilecegimiz bilgin yoksa haber vermek istedim
Büyük ihtimalle başlayamayacağım. Annem bakabilirse bir ihtimal başlarım. O nedenle önce raporlarımı kullanıp sonra izne ayrılırım.Eylulde baslamıcak mısın? Donemı mı kapatacaksın?
Bunu bilmem iyi oldu ama okulda da kalmak istiyorum arkadaşlarımla muhabbet vs. Bebeğim de elden ele geziyor ben de çay kahve sohbet muhabbet ohhh. Ama seminer bitince Külkedisine dönüşüyorum.Evet canım idare ne kadar uygun görürse artik erken cikabiliriz sen tam 9-13 mu duruyorsun
Bızım müdür benı erken yolladı, bebek mıkrop kapacak burda dedı, ıste bugun de imza atıp geldım, ama yarın rapor alıcam 3 gun. Baska okulda zor olur egıtım olcak cunkuBunu bilmem iyi oldu ama okulda da kalmak istiyorum arkadaşlarımla muhabbet vs. Bebeğim de elden ele geziyor ben de çay kahve sohbet muhabbet ohhh. Ama seminer bitince Külkedisine dönüşüyorum.
Senhangı ıldesın canım?Büyük ihtimalle başlayamayacağım. Annem bakabilirse bir ihtimal başlarım. O nedenle önce raporlarımı kullanıp sonra izne ayrılırım.
İstanbul. Bizim de yarın başka okulda eğitim var arkadaşlarım bebekten dolayı seni zorlamazlar dedi bakalım nasıl geçecek. Zorlanırsam perşembe rapor alayım ben de.Senhangı ıldesın canım?
Aaaa. Geçen de Osman hoca indirim var diye paylaşmıştı. Ben de almayı düşünüyordum biraz daha araştırıp.Kızlar ek gıda malzemelerini hepsıburada og den almıstım.. Kazıklandım resmen, kendı sitesinde hersey yarı fiyatına
Bende pirinç ununu baska markadan 200 liraya aldım, kendi sitesinde 68tlydiKızlar ek gıda malzemelerini hepsıburada og den almıstım.. Kazıklandım resmen, kendı sitesinde hersey yarı fiyatına
Evet ındırım var, şaka gibi pekmez setı unları cok pahalıya aldım.. Dun de bunları alayım demıstım, bır de muhallebi setı aldımAaaa. Geçen de Osman hoca indirim var diye paylaşmıştı. Ben de almayı düşünüyordum biraz daha araştırıp.
Evet ateş yapmadı ama sabaha kadar ikiside aşırı uyandı sürekli uyanıp ağladılar bence ağrı yapıyor hiç bi aşıda bukadar uyanmamışlardı calpol verdim ama bide sıfır uyku işe gideceğim6.ay asıları ates yapmadı, dün manyak gıbı ates ölctum durmadan..
Ne diyim, çoluk cocugumuzun rızkıBende pirinç ununu baska markadan 200 liraya aldım, kendi sitesinde 68tlydi
Benım kız da aksine derin uyudu.. Sıcaktan uyumamıs olabılırler mı?Evet ateş yapmadı ama sabaha kadar ikiside aşırı uyandı sürekli uyanıp ağladılar bence ağrı yapıyor hiç bi aşıda bukadar uyanmamışlardı calpol verdim ama bide sıfır uyku işe gideceğim
Şaka gibi yarı fiyatına neredeyseEvet ındırım var, şaka gibi pekmez setı unları cok pahalıya aldım.. Dun de bunları alayım demıstım, bır de muhallebi setı aldım
Herzamanki ile aynı evin iç sıcaklığı anlamadım ki bize üçüncü ay aşısı uyku yapmıştı ama bu yapmadı ya bir günde üç aşı fazla bence ben hamile iken tek doz tetanoz yaptırdım ayıldım bayıldım üç gün ateşim çıktı ikinci dozu yaptırmadımBenım kız da aksine derin uyudu.. Sıcaktan uyumamıs olabılırler mı?
Ankara geceleri serin oluyor cunku, ondan derın uyudu dıyorum
Açmadığın ve süresinde olan varsa iade et canım. Minik minik çok para oluyor. Ben bazen bez, ıslak mendil falan bakıyorum trendyol, amazon ve hb’ye fiyatlar değişebiliyor.Evet ındırım var, şaka gibi pekmez setı unları cok pahalıya aldım.. Dun de bunları alayım demıstım, bır de muhallebi setı aldım
Ben almayı düşünüyorum 1-2 haftayaOtururken arkaya düşmesin diye bebeğin arkasına çanta gibi bağlanan yastıklar var alan kullanan varmı