2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Canım evet ben 2 ay önceki düşüğümde kanamam oldu acile gittim alttan bakıyorlar malesef :KK43: sen daha önce hiç baktirmadin mi ? Merak etme hiç tedirgin olunacak birşey değil riski de yok sen alttan baktırmayin düşüğe sebep olur diyenlere sakın kulak asma öyle bir tehlikesi olsa sence doktorlar o yöntemi kullanır mı 🤭
Düşük tehlikesi yokmuş evet burda arkadaşlarda söyledi o konuda sıkıntı yok ben çekiniyorum bu zamana kadar hep karından ultrasona girdim hiç alttan baktirmadim. İlk gebelikte sadece açılma varmı diye çok aşırı parmak ile baktıkları için nefret ettim. Çubuk gibi biseyle bakıyorlar miş heralde acikcasi korktum oyuzden istemiyordum. Şimdi yoldayım canım gidiyorum inşallah bakarlar da güzel haberlerle gelirim bı kötü haberde ben vermek istemiyorum 😔

Düşük tehlikesi yokmuş evet burda arkadaşlarda söyledi o konuda sıkıntı yok ben çekiniyorum bu zamana kadar hep karından ultrasona girdim hiç alttan baktirmadim. İlk gebelikte sadece açılma varmı diye çok aşırı parmak ile baktıkları için nefret ettim. Çubuk gibi biseyle bakıyorlar miş heralde acikcasi korktum oyuzden istemiyordum. Şimdi yoldayım canım gidiyorum inşallah bakarlar da güzel haberlerle gelirim bı kötü haberde ben vermek istemiyorum 😔
Nereye gidiyorsun canım

Dilkenn Dilkenn canım gittim bir sıkıntı yokmuş çok şükür. İlk önce karından baktılar gözükmedi. Alttan baksak rahatsız olur musun dedi bende gozukmeyince bakalım dedim gördük keseyi. Kese düzgün bir sorun yok dedi randevuya kadarda kalbi oluşur dedi çok şükür yaa içim rahatladı. Ben baksınlar diye ağrım ve lekelenme var dedim Dr. Diyorki kese çok düzgün kanama gözükmüyor dedim içimden biliyorum ben bunu zaten ben keseyi merak ettim 🤣

Ya canım lütfen içini ferah tut Allah'ın izni ile birşey olmayacak 🙏 evet incecik çubuk ve zaten parmak kontrolü kadar da içeri girmiyor sadece ucundan çok çok azıcık içeri giriyor hiç tedirgin olacağın birşey değil hadi güzel haberlerle gel ❤️

Dilkenn Dilkenn canım gittim bir sıkıntı yokmuş çok şükür. İlk önce karından baktılar gözükmedi. Alttan baksak rahatsız olur musun dedi bende gozukmeyince bakalım dedim gördük keseyi. Kese düzgün bir sorun yok dedi randevuya kadarda kalbi oluşur dedi çok şükür yaa içim rahatladı. Ben baksınlar diye ağrım ve lekelenme var dedim Dr. Diyorki kese çok düzgün kanama gözükmüyor dedim içimden biliyorum ben bunu zaten ben keseyi merak ettim 🤣
Hahaha alemsin ya 😂 bak çok şükür birşey yokmuş için rahatlamis oldu. Geriye randevuya kadar sabırla beklemek kalıyor 🥰

İşte sorun burda benim tek bir yumurtlama oldu ama geç tuttu. Ama inşallah seninde kucağın boş kalmaz rabbim doldurur. Hamilenin duası kabul olur derler inşallah rabbim bir evlat nasip eder sana 🤲❣️
Amin amin inş aynen canım hamilenin duası kabul olurmuş bol bol dua et bizlerede Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bir hamilelik ve bebek nasip etsin bana ve tüm isteyenlere şu mübarek günlerde 🤲🤲🤲💜🧡💚

Kese ve kalp aynı anda görüp duyucam tabiki çok güzel. Ama beklemesi çok zor benim üstüme kaç kere gitti herkez ben daha siftah yapamadım. Dr ilaç felan verdimi canım ben sadece şuan Dr.a gitmedigin için folik asit kullanıyorum
Yalnız değilsin bende kalp için bekliyorum ilk doktor ziyaretim için 🤗

Yalnız değilsin bende kalp için bekliyorum ilk doktor ziyaretim için 🤗
Ben dayanamayıp az önce acilden giriş yapıp baktırdım kese oluşmuş çok düzgün dedi kalbi içinde ayın 17 sini bekliycem. Kalbinide duyarsam sağlıklı bir gebelik diyebileceğiz inşallah. Rabbim inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Hahaha alemsin ya 😂 bak çok şükür birşey yokmuş için rahatlamis oldu. Geriye randevuya kadar sabırla beklemek kalıyor 🥰
Aynen canım ya çok şükür. Hepimiz miniklerimizin kalbinin pıt pıt attığını duyarsak dünya bizim olucak inşallah. Ben ilk doğum yaptığım hastaneye geldim doğum yaptığım yerin önünde bekledim ve sanki o anları tekrar yaşadım oysa ozaman burdan çıkarken bir daha önünden bile geçmem buranın demiştim büyük konusmuşum galiba🤣

Kızlar sizi okudukça doktora koşasım geldi ya 😅😅😅 bende mi Bi acile gitsem yarın 🤣🤣🤣

Aynen canım ya çok şükür. Hepimiz miniklerimizin kalbinin pıt pıt attığını duyarsak dünya bizim olucak inşallah. Ben ilk doğum yaptığım hastaneye geldim doğum yaptığım yerin önünde bekledim ve sanki o anları tekrar yaşadım oysa ozaman burdan çıkarken bir daha önünden bile geçmem buranın demiştim büyük konusmuşum galiba🤣
Hahaha ee Büyük lokma yut ama büyük konuşma demişler cicim 😂😂

X