- 24 Ağustos 2018
- 6.798
- 10.278
- 41
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.901
SivriSinek ısırığına benzettim ama??Kizlar günaydın, daha iki gun önce evi ilaçladik. İlac her bocege etkili degildir ama guvercin biti dolayısıyla ilaclamistik. Kızımın yüzünü bugün bile yemisler, bu ne izi biliyo musunuz?
Huylandım ya ben o kadar farklı böcek türleri düşündüm ki sinek aklıma bile gelmedi. internetten baktığım kadar sivrisineğin şişkin olmayan etrafında da kırmızılık oluyor sanki?SivriSinek ısırığına benzettim ama??
Çok tatlı kızın
Kardeşimi ısırınca dediğin gibi kabarıyor, etrafı da şişiyor ama beni ısırınca aynı böyle oluyor. Onun için benim aklıma o geldi. Cibinlik kullan diycem ama çift kişilik yatakta nasıl olur bilmiyorum.Huylandım ya ben o kadar farklı böcek türleri düşündüm ki sinek aklıma bile gelmedi. internetten baktığım kadar sivrisineğin şişkin olmayan etrafında da kırmızılık oluyor sanki?
Teşekkür ederim canım, ben yaptım : P )
Kızlar 5.ay kontrolünde doktora sormam gereken özel bişey varmı rota olacağız onun dışında ek gıdayı soracağım
Neler yapabilmesi lazım bu zamanlar da? Bunu sor bir deKızlar 5.ay kontrolünde doktora sormam gereken özel bişey varmı rota olacağız onun dışında ek gıdayı soracağım
Senin pencerene yuva yapıyorlardı dimi canım? Maşallah çok güzel bebeğinKizlar günaydın, daha iki gun önce evi ilaçladik. İlac her bocege etkili degildir ama guvercin biti dolayısıyla ilaclamistik. Kızımın yüzünü bugün bile yemisler, bu ne izi biliyo musunuz?
Aynı bende sabah 5e kadar kıpırdanıp uyanıp durdu. Çok yorgunum. Evi de ilaçladık her şey yıka, as, sil.. dinlenmeye zaman da yokGünaydın arkadaşlar, üzerimden tır geçmiş gibi. Ağlayacağım yorgunluktan, uykusuzluktan neredeyse. Gece sürekli kalktı, uyumadı. En son memede uyudu. Aldık yerine koyduk, bir saat sonra tekrar. Tekrar. Tekrar. Korka korka yanımda memede yatırdım sabaha karşı en son. Ne kız uyudu doğru düzgün ne de biz.
cibinlik içinde yatmayı çok isterdim hep, çok masalsı geliyor, kızım da severdi heralde ama çok toz toplarmışKardeşimi ısırınca dediğin gibi kabarıyor, etrafı da şişiyor ama beni ısırınca aynı böyle oluyor. Onun için benim aklıma o geldi. Cibinlik kullan diycem ama çift kişilik yatakta nasıl olur bilmiyorum.
yuva yaptırmamıştım ben ama diğer 2 odaya yapmışlar, güvercin biti oldu. hemen ilaçladık inşallah kurtuluruz. bi daha da asla yaptırmam yorgunluğu çok ağır olduSenin pencerene yuva yapıyorlardı dimi canım? Maşallah çok güzel bebeğin
Ay toz konusunu nasıl düşünmedim ben. Her şeye toz toplar gereksiz diyen bir insanım oysa ki. Bir şey alırken yıkanır mı diye düşünüp öyle alıyorum. Kıza ışıklı ayakkabı aldık, o da yıkanmıyormuş. Işığı bitse de yıkasamAynı bende sabah 5e kadar kıpırdanıp uyanıp durdu. Çok yorgunum. Evi de ilaçladık her şey yıka, as, sil.. dinlenmeye zaman da yok
cibinlik içinde yatmayı çok isterdim hep, çok masalsı geliyor, kızım da severdi heralde ama çok toz toplarmış
yuva yaptırmamıştım ben ama diğer 2 odaya yapmışlar, güvercin biti oldu. hemen ilaçladık inşallah kurtuluruz. bi daha da asla yaptırmam yorgunluğu çok ağır oldu
Kurtulursun merak etme canım, bir de istersen bebeğinin yattığı yere çift taraflı bantlar yapistir eğer uçmayan bir böcekse yapışırlar görürsünAynı bende sabah 5e kadar kıpırdanıp uyanıp durdu. Çok yorgunum. Evi de ilaçladık her şey yıka, as, sil.. dinlenmeye zaman da yok
cibinlik içinde yatmayı çok isterdim hep, çok masalsı geliyor, kızım da severdi heralde ama çok toz toplarmış
yuva yaptırmamıştım ben ama diğer 2 odaya yapmışlar, güvercin biti oldu. hemen ilaçladık inşallah kurtuluruz. bi daha da asla yaptırmam yorgunluğu çok ağır oldu
Canım tecrübeli değilim ama elbise alacaksan içlerine de hep şort al bacakları değdikçe pişik olmasınKızlar simdiden seneye yaza elbise almak mantikli mi? Çok güzel elbiseler var ama tabii elbise kullanisli oluyor mu bilmiyorum, yürümeye baslayinca sortlu takimlar mi yoksa tulum mu hangisi daha iyi olur tecrübeli annelerim?
Destekli oturtmaya başla dedi ama biz çoktan kucakta oturmaya başladıkAldığın bilgileri bizimle de paylaşır mısın canım
Evlendigimde tv ünitesi bile alamadım hep açık modeller vardı toz olur aksesuar sergilenirse diyeAy toz konusunu nasıl düşünmedim ben. Her şeye toz toplar gereksiz diyen bir insanım oysa ki. Bir şey alırken yıkanır mı diye düşünüp öyle alıyorum. Kıza ışıklı ayakkabı aldık, o da yıkanmıyormuş. Işığı bitse de yıkasamleş gibi oldu bir giyişte.
Canım bütün bir dolabı almicaksan biraz elbise al biraz şortlu takım al, zaten belli zamandan sonra 12-18 ya da 2 yaş diye geçiyor baya ayı kapsar yani. Özel günlerde elbise giydirirsin, sortta giydiricegin zaman olur gibiKızlar simdiden seneye yaza elbise almak mantikli mi? Çok güzel elbiseler var ama tabii elbise kullanisli oluyor mu bilmiyorum, yürümeye baslayinca sortlu takimlar mi yoksa tulum mu hangisi daha iyi olur tecrübeli annelerim?
Ay bant yapıştırdım kızım yapıştıKurtulursun merak etme canım, bir de istersen bebeğinin yattığı yere çift taraflı bantlar yapistir eğer uçmayan bir böcekse yapışırlar görürsün
Sadece anne sütü mü canım?Destekli oturtmaya başla dedi ama biz çoktan kucakta oturmaya başladıkbu qrada geçen aya göre 400 gram almışız sorun yok dedi ek gıdaya 6.ayda başla dedi
Oğlunu kocası sananlardanKocası yok mu
Evet dedim az kilo almış dedim oda artık çok kilo almaz çocuklar sıkıntı yok dediSadece anne sütü mü canım?