Merhabalar sizin bakıcınız vardı sanırım onunla nasıl anlaştınız acaba bilgi verebilir misiniz? Sizin evde mi, kendi evinde mi, kamerali mi, onun çocuğu var mi? Bende bebeğimle çocuk bakmak istiyorum da kendi evimde mi olsa onların mi bilemiyorum. Onlar kendi evinde kamerali istiyor. Ben kendi evimde olsun isterim kamerasiz ama
Bızım eve gelıyo, karda kısta dısarı çıkaramam, bı de evde olusturdıgumuz bir düzen var, uyku saati oyun saati yemek saati hepsı duzenlı sukur.. Hatta bakıcının komsular bıle dıyormus nıye evınde bakmıyorsun dıye, bakıcı da soylemıs, kendı evimde boyle rahat olamam diye.. Bır de hareketlenmeye basladı, kendı evimde guvenlık önlemelerini aldım.. Kameramız var fakat acmadık bıle, sukur kadın geldıgınde kısım sevinerek gıdıyo kucagına, üstüne titriyor, bızım referanslarımız vardı, oyle ayarladık..
Bu arada bana kamera ıstemıyorum deseydi dırek bırakırdım.cekındıgı ne olabilir dıye.. O mevzuyu konusmadık bıle.. Evde kamera var, cocugun bı gun sakagında kızarıklık vardı sabahtan, ben okuldan gelene kadar ıcı ıcını yemıs, ben yapmadım gormedım vs.dedi, ben de sabahtan vardı dedim rahatladı.. Hatta kamerayı acın dedi..
Referanslar olmasaydı kamerayı acardım kesın, kendınızı onun yerine koyun cocugunuzu tamamen yabancı birine gozu kapalı emanet eder misiniz.. Sizi tanıyınca zaten gerek duymazlar.. Önce cocugumu, sonra evimi emanet edip cıkıyorum, once Allaha sonra ona guvenmekten baska caremiz yok..sesını bıle yukseltmwsın dıye ufak uyarılarımı yapıyorum aba altından , bazen fake atıyorum hepsını gecıyor