- 25 Şubat 2016
- 5.766
- 9.838
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.861
Klipsli değil de cerrahi olanı öneririm sanaKızlar pazartesi oğlanı sünnet yaptıracağız yaptıran varmı nelere dikkat edelim
Makine bebek kadar güçlü çekmiyor çıkana takılma. Pozisyon değiştirmeyi demedin mi? Çok ağladığında kucakta emmediğinde yatak odasına gidiyorum, loş yapıyorum ortamı, yatarak emziriyorum. Bir dene bakalımKizlar biz rota 2.asimizi olduk dün dünden beri kızım beni emmiyor süt te çıkmıyor benden dünden bu yana 2 memeden çıkan toplam 60 ml napabilirim bir akıl verin bana
Ben çıplak soktum bebeği ama kız olsa sokmazdımBen uv mayo yerine standart mayo aldım çok güzellerdi siz mayo aldınızmı uzun kollu falan yada alacakmısınız ben kararsız kaldım
Ben uv mayo yerine standart mayo aldım çok güzellerdi siz mayo aldınızmı uzun kollu falan yada alacakmısınız ben kararsız kaldım
Çadırı denizde kullandım. Cok rüzgarlı bir gündü sahilde oturalim dedik. Çadırın icine cok rahat ben ve bebeğim sığdık.ruzgardan benim kafama dogru eğilme yaptı. Ama ruzgari cok fazla kesti. Rüzgar sıradan bir ruzgar değildi baya güçlüydü. Sonra uykusu gelince de icinde uyudu. Ben süt sağdım. İyi ki almışım dedim. Benim alma sebebim şemsiye taşımak ve kurmak istemedigim için. cok fazla gidecegim icinde şemsiye şezlong kiralamak istemediğim için. Taşıma çantasından cikarttigin anda kendi kendine açılıyor. Katlama stilini önceden evde çalışmak gerekiyor. İlk olarak denizden dönerken denenirse toplanamayabilir.Çadir canim
Ameliyat oldu canım.
Geçmiş olsun. Kıyamam. Ben de kızımın beşiğini salıncağını falan verdim hep. Mama sandalyesi, bebek arabası (çünkü kardeşi doğana kadar biniyordu-bugün bile bindi) ve bir lazımlık duruyor sadece. Ben kazara hamile kalırsam aldırırım bile diyordum-ki evli insanların çocuk aldırması saçma geliyordu bana önceden.kazara hamile kalmam da mümkün değildi, eşimle ahbap çavuş olmuştuk. Gerçi şimdi yine öyleyizAmeliyat oldu canım.
Valla ben o ağlamalardan sonra bida asla çocuk yapamam diyip kızımın her şeyini ihtiyaç sahiplerine vermiştim beşik yatak bebek arabası ne varsa :) ama işte kul yazar kader gülermiş
Allah hepsine sağlık sıhhat versin
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Kıyamam. Ben de kızımın beşiğini salıncağını falan verdim hep. Mama sandalyesi, bebek arabası (çünkü kardeşi doğana kadar biniyordu-bugün bile bindi) ve bir lazımlık duruyor sadece. Ben kazara hamile kalırsam aldırırım bile diyordum-ki evli insanların çocuk aldırması saçma geliyordu bana önceden.kazara hamile kalmam da mümkün değildi, eşimle ahbap çavuş olmuştuk. Gerçi şimdi yine öyleyizkuzenim 4 sene sonra bi çocuk daha yaparsın diyor ama pil bitti artık. Yaş da olacak 45.
O ne onu bile bilmiyorumKlipsli değil de cerrahi olanı öneririm sana
Eski usul yani dikişli olan. Sonradan klips yöntemi çıktı onu kesinlikle tavsiye etmem çok zor ve sıkıntılı oluyor büyük oğluma ondan yaptırmıstık pişmanım küçük oğluma cerrahi yaptırdık hiçO ne onu bile bilmiyorum
Bende bunları aldım gözlükte aldım heves ettim ama gözlükleri kaliteli tabiki bi tane almam fakat decathlon da alayım madem uzun kolluUv mayo da aldım yarım kol bacak, enseyi örten şapka, fotoğraflık bikini deben Antalya'da olduğum için çok giderim o yüzden boşa gitmiyor. Bir de denizden çıkınca hemeb üstünü degistirmek lazım o yüzden iki çeşit iyi olabilir.
Çadırı denizde kullandım. Cok rüzgarlı bir gündü sahilde oturalim dedik. Çadırın icine cok rahat ben ve bebeğim sığdık.ruzgardan benim kafama dogru eğilme yaptı. Ama ruzgari cok fazla kesti. Rüzgar sıradan bir ruzgar değildi baya güçlüydü. Sonra uykusu gelince de icinde uyudu. Ben süt sağdım. İyi ki almışım dedim. Benim alma sebebim şemsiye taşımak ve kurmak istemedigim için. cok fazla gidecegim icinde şemsiye şezlong kiralamak istemediğim için. Taşıma çantasından cikarttigin anda kendi kendine açılıyor. Katlama stilini önceden evde çalışmak gerekiyor. İlk olarak denizden dönerken denenirse toplanamayabilir.
Ben 600a almistm suan iki kat olmuş
n11'den Lixada Otomatik Anında Açılır Plaj Çadırı Hafif Dış seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Lixada Otomatik Anında Açılır Plaj Çadırı Hafif Dış Fiyatları ve Özellikleri
Lixada Otomatik Anında Açılır Plaj Çadırı Hafif Dış en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hiç demediler açıklamadılar bişey birde maliyetli okadar para verecez keşke sorsaydım lokal anestezi olucak dendi merhem söyledi gelmeden süreceğiz bi kaç alınacaklar listesi verdiler okadarEski usul yani dikişli olan. Sonradan klips yöntemi çıktı onu kesinlikle tavsiye etmem çok zor ve sıkıntılı oluyor büyük oğluma ondan yaptırmıstık pişmanım küçük oğluma cerrahi yaptırdık hiç
Ağrısı bile olmadı ve daha düzgün oldu sünneti
Yok canım gece bile emmedi sağıp verince içti diş te çıkaracak ondan heraldeMakine bebek kadar güçlü çekmiyor çıkana takılma. Pozisyon değiştirmeyi demedin mi? Çok ağladığında kucakta emmediğinde yatak odasına gidiyorum, loş yapıyorum ortamı, yatarak emziriyorum. Bir dene bakalım
Alttan 2 tane çıkıyor benim kızımda.4 ay 10 günlüğüz.Biraz erken gibi geldi.Hanımlar diş çıkaran var mı bebişlerimizden
Peki yuzmek icin ne aldin kolluk mu boyunluk mu vsUv mayo da aldım yarım kol bacak, enseyi örten şapka, fotoğraflık bikini deben Antalya'da olduğum için çok giderim o yüzden boşa gitmiyor. Bir de denizden çıkınca hemeb üstünü degistirmek lazım o yüzden iki çeşit iyi olabilir.
Çadırı denizde kullandım. Cok rüzgarlı bir gündü sahilde oturalim dedik. Çadırın icine cok rahat ben ve bebeğim sığdık.ruzgardan benim kafama dogru eğilme yaptı. Ama ruzgari cok fazla kesti. Rüzgar sıradan bir ruzgar değildi baya güçlüydü. Sonra uykusu gelince de icinde uyudu. Ben süt sağdım. İyi ki almışım dedim. Benim alma sebebim şemsiye taşımak ve kurmak istemedigim için. cok fazla gidecegim icinde şemsiye şezlong kiralamak istemediğim için. Taşıma çantasından cikarttigin anda kendi kendine açılıyor. Katlama stilini önceden evde çalışmak gerekiyor. İlk olarak denizden dönerken denenirse toplanamayabilir.
Ben 600a almistm suan iki kat olmuş
n11'den Lixada Otomatik Anında Açılır Plaj Çadırı Hafif Dış seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Lixada Otomatik Anında Açılır Plaj Çadırı Hafif Dış Fiyatları ve Özellikleri
Lixada Otomatik Anında Açılır Plaj Çadırı Hafif Dış en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Yok 5 yaş var. Uyku hariç bebek zorlamıyor, kolay bebek ama abla beni çok darlıyor. Sürekli uyarıyorum. Çok hareketli çocuk. O evdeyken bebek uykudan nasibini alamıyor. Sevicem diye hırpalıyor. Hiç yalnız bırakamıyorum. Tuvalete falan bebeği yanımda götürüyorum.Çok teşekkür ederim
Ay yok Allah isteyene nasip etsin sende öyle düşünüyorsundur bence. Hatırladığım kadarıyla 7 sene mi var iki kardeş arasında? Zorlanıyor musun?
Ben baya zorlanıyorum
Aşıdan sonra 3 gün benim bebeğim de hiç emmedi. Zaten emdiği 3 dk, 5 dk. Biberona bile kafa çeviriyordu. Çok korkmuştum. Rota ve menenjitleri beraber oldu. Hangisi rahatsız etti bilmiyorum.Yok canım gece bile emmedi sağıp verince içti diş te çıkaracak ondan heralde
Aaaaa çok ilginç ilk defa benim gibi birine rastladım. Avokado tek başına değil de eğer kahve ile avokado yersem benim de mideme kramp giriyor. Aile hekimime söylemiştim o da “ee beraber yeme o zaman” demiştiYa avokadodan korkuyorum benim alerjim var mideme kramplar giriyor onda ve midyede. Bir anneyle konuşmuştum demiştiki avpkado henüz vermiyorum bizim ülkenim topraklarının meyvesi değil, genetiğimizde yok. Benim de aklıma yattı bende alerji var diye bebemde de var demek değil ama cesaret edemem küçükken.
Yaa tam besle büyüt danayı tanımasın anayı vakası. Senin kız idolüm; spotify listesi olsun, tavırları olsun