2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Yok 5 yaş var. Uyku hariç bebek zorlamıyor, kolay bebek ama abla beni çok darlıyor. Sürekli uyarıyorum. Çok hareketli çocuk. O evdeyken bebek uykudan nasibini alamıyor. Sevicem diye hırpalıyor. Hiç yalnız bırakamıyorum. Tuvalete falan bebeği yanımda götürüyorum. 🤦‍♀️ bi de tam bir drama queen. Kardeşim beni sevmiyor, neden bu dünyaya geldim ki, ben kötü birisiyim vs. Ben de her zaman pedagojik yaklaşamıyorum.
Ayyyy aynıymışız bizimde kız öyle bana kızgın baktı beni görünce ağladı diyip duruyor e kızım canını yakıyosun napsın:) öpücem diye valla öyle bi sıkıyo ki bide herkes bana senin kızın çok güzel ablalık yapar çok uyumlu çok uysal diyip durdu 😀 ama geçen itiraf etti sen sürekli egeyle ilgilendiğin için benimle oynayamıyorsun ve bende eskisi gibi olamıyorum anne dedi haklı:KK43:

Peki yuzmek icin ne aldin kolluk mu boyunluk mu vs
Canım almadım onları, çünkü bensiz duracağını cok sanmıyorum. Kolluk bebege olmaz büyük çocuklar için zaten, boyunlukta havuz gibi dursun su için olur, deniz de olmaz herhalde. Gölgelikli oturaklilardan alabilirim sonradan, denize girme performansina göre onunda en ucuzundan denemeye başlıcam. Deniz suyu geç ısındığı için bu sene kucakta zıplaya oynaya geçebilir gibi geliyor

Ayyyy aynıymışız bizimde kız öyle bana kızgın baktı beni görünce ağladı diyip duruyor e kızım canını yakıyosun napsın:) öpücem diye valla öyle bi sıkıyo ki bide herkes bana senin kızın çok güzel ablalık yapar çok uyumlu çok uysal diyip durdu 😀 ama geçen itiraf etti sen sürekli egeyle ilgilendiğin için benimle oynayamıyorsun ve bende eskisi gibi olamıyorum anne dedi haklı:KK43:
Peki oğlumun adının da ege olması 😂😂

Aaaaa çok ilginç ilk defa benim gibi birine rastladım. Avokado tek başına değil de eğer kahve ile avokado yersem benim de mideme kramp giriyor. Aile hekimime söylemiştim o da “ee beraber yeme o zaman” demişti 😂. Ama bence bizimkisi alışkın olmayıp sonradan yemeye başladığımız için yani bana öyle söylendi. Çocukken başlasak bu şekilde olmazmış. Aynı şekilde guava diye bir meyve de canıma okumuştu.
Arkadaşlarım dalga geçmişti fakir fakir alerjiler diye 😂 araştırdım yediğinde latex etkisi yapabiliyormuş o dokunuyormuş bize. Benim gibi alerjisi olan birini bulunca çok sevindim 🥹

Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
tatile gidecektik balayına gidememiştik bende geleceğim diye tutturuyor bütün planlarımız alt üst oldu yine
Eğer tatile gelmesinden kurtulamazsan tatilde 3-4 saatliğine bırak ay anneciğim iyiki geldin, siz torun babaanne vakit geçirin, biz de dışarıda kocamla baş başa bir yemek yiyelim romantik yapalım de 😁😈 gelecekse bazı bedeller ödenir

Aşıdan sonra 3 gün benim bebeğim de hiç emmedi. Zaten emdiği 3 dk, 5 dk. Biberona bile kafa çeviriyordu. Çok korkmuştum. Rota ve menenjitleri beraber oldu. Hangisi rahatsız etti bilmiyorum.
Büyük ihtimalle rota emmesini engelledi ağız tadı değiştiyse bugün çok az emdi şükür dut aldım kuru çayını yaptım süt artarsa sağıp veririm emmese bile

Kizlar günaydın, daha iki gun önce evi ilaçladik. İlac her bocege etkili degildir ama guvercin biti dolayısıyla ilaclamistik. Kızımın yüzünü bugün bile yemisler, bu ne izi biliyo musunuz?

Eklentiler

• 20240513_081820.jpg
    20240513_081820.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 62
X