- 25 Ocak 2023
- 2.246
- 1.481
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.941
Olmadi canim ben de çok korkmustumHiç bişi olmadı dimi? Ben oğlumu sular kesilmişti, 10 dk akıttığım halde temiz su gelmemiş, kova gri ve aksam
Saatiydi iyice anlayamamıştım öyle yıkamıştım ve çok şükür bişi olmamıştı ama ben 2 hafta agladim
Ya olursa diye
Yok bildiğin kahkaha atıyor ama sürekli değil arada bi anda olur olmadık bişeye gülüyor başlıyorum şebeklik yapmaya istemezse bütün gün bişey yapmıyor keyfi nasıl isterseSiz yazınca heyecanlandım benimki daha kahkaha atmıyor çok heyecanlanırsa çığlık gibi bizimkiler daha çok. Heyecanla bekliyorum kahkahasını
Benimki de hep tepinip hiç meme emmemişti, biberon almamıştı, gece de uyumamış huysuzluk yapmıştı. Calpol verip biraz kafa dinlemiştik ikinci gün. Ama menenjitleri de beraber olduk biz. Hangisi rahatsız etti bilmiyorum.Rota aşısı olduk 2.doz bebeğim çok huzursuz ağlıyor böyle olan oldu mu
Menenjit yapmadı bizimki 7.8 aylarda gel dediBenimki de hep tepinip hiç meme emmemişti, biberon almamıştı, gece de uyumamış huysuzluk yapmıştı. Calpol verip biraz kafa dinlemiştik ikinci gün. Ama menenjitleri de beraber olduk biz. Hangisi rahatsız etti bilmiyorum.
Evet canım biz olduk 2. Meme emmedi uyumadı huzursuz oldu bizim menenjit te 7.ayda olacak ilk rotada kolunu bile kipirdatmamisti 3 gün öylece yatmıştıMenenjit yapmadı bizimki 7.8 aylarda gel dedi
Diğerini 9.ayda gel dedi 2.dozu 13.ayda gel dedi 4.doz ama 3 kere geleceksiniz dedi
Yandık desene bende 7.ayda giderim ek gıdaya başlama dedi 15 güne başlarım amaEvet canım biz olduk 2. Meme emmedi uyumadı huzursuz oldu bizim menenjit te 7.ayda olacak ilk rotada kolunu bile kipirdatmamisti 3 gün öylece yatmıştı
Kundak ilk doğduğunda beri nefret ediyor, çığlık kıyamet. Ama uyuduktan sonra ellerini kollarını hafif tutuyorum ayağımda salliyorsam. Hiç tesiri yok ne yazık ki yine de kısacık oluyor uykuları. Doktor normal diyor ama huzursuz oluyor işte.Uyuturken kundak yapıyor musun veya kollarını tutuyor musun? Hareket edemeyince kolay uyuyorlar.
Canım havucu nasıl verdin, hangi formda nasıl pisirdin?Kizlar ek gidaya basladik biliyorsunuz belki, 3 gun yogurt verdim sonraki 3 gun havuc
Havucu asla tek yemedi yoguetla verdim kakadan oldugu gibi cikti zaten. Jabizdik bi de doktorum ses kaydi atti soguk sıkım 1 tatli kasugi zyag icir mecbur kalirsak ilaca basvururuz dedi.
Kahkaha benimde atmıyor çığlıklı sesler çıkarıyor. Bir de mesela birisi ay ne tatlısın dedigi zaman utanıyor mu seviniyor mu bilmiyorum iki büklüm olup gülüyor sürekli sizinde öyle yapıyor mu, iki büklüm olma olayi?Siz yazınca heyecanlandım benimki daha kahkaha atmıyor çok heyecanlanırsa çığlık gibi bizimkiler daha çok. Heyecanla bekliyorum kahkahasını
Benim kız da babasına öyle omuz baş bükerek elleri birbirine getirerek cilveli cilveli gülüyorCanım havucu nasıl verdin, hangi formda nasıl pisirdin?
Kahkaha benimde atmıyor çığlıklı sesler çıkarıyor. Bir de mesela birisi ay ne tatlısın dedigi zaman utanıyor mu seviniyor mu bilmiyorum iki büklüm olup gülüyor sürekli sizinde öyle yapıyor mu, iki büklüm olma olayi?
Evet yapiyor gulerken yuzunu kapatiyorCanım havucu nasıl verdin, hangi formda nasıl pisirdin?
Kahkaha benimde atmıyor çığlıklı sesler çıkarıyor. Bir de mesela birisi ay ne tatlısın dedigi zaman utanıyor mu seviniyor mu bilmiyorum iki büklüm olup gülüyor sürekli sizinde öyle yapıyor mu, iki büklüm olma olayi?
Ben başladım yarın tavuk sulu şehriye çorbası verecem kızıma bebe bisküvisi fln veriyorum vallaYandık desene bende 7.ayda giderim ek gıdaya başlama dedi 15 güne başlarım ama
Ben bir ara evin içine diğer arabayı açmıştım şimdi yine açtım uykusu az da olsa arttı arabada gezmeyi seviyorsa tekerleri silip dene istersen birKundak ilk doğduğunda beri nefret ediyor, çığlık kıyamet. Ama uyuduktan sonra ellerini kollarını hafif tutuyorum ayağımda salliyorsam. Hiç tesiri yok ne yazık ki yine de kısacık oluyor uykuları. Doktor normal diyor ama huzursuz oluyor işte.
Onu da denedikBen bir ara evin içine diğer arabayı açmıştım şimdi yine açtım uykusu az da olsa arttı arabada gezmeyi seviyorsa tekerleri silip dene istersen bir
KUcuk bi tencereye su koydum. Ustune suzgecin icine havucu koydum. Kapak kapattim. Buharda pisti. Ilk gun catalla ezdim ama yiyemedi ogurdu korktum cam rendede yogurtla verdim sonra.Canım havucu nasıl verdin, hangi formda nasıl pisirdin?
Premium care miKizlar A101 de prima 4 5 6 numara bezler 399 TL 4 numara 74 adetben 6 paket aldım