- 1 Nisan 2014
- 2.439
- 3.540
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.881
Kv geldi yine bize bebekten farkı yok onunda iki hatta eşimide sayınca benim üç bebeğim var diyorum artık
Ayyyy aynıymışız bizimde kız öyle bana kızgın baktı beni görünce ağladı diyip duruyor e kızım canını yakıyosun napsın:) öpücem diye valla öyle bi sıkıyo ki bide herkes bana senin kızın çok güzel ablalık yapar çok uyumlu çok uysal diyip durduYok 5 yaş var. Uyku hariç bebek zorlamıyor, kolay bebek ama abla beni çok darlıyor. Sürekli uyarıyorum. Çok hareketli çocuk. O evdeyken bebek uykudan nasibini alamıyor. Sevicem diye hırpalıyor. Hiç yalnız bırakamıyorum. Tuvalete falan bebeği yanımda götürüyorum.bi de tam bir drama queen. Kardeşim beni sevmiyor, neden bu dünyaya geldim ki, ben kötü birisiyim vs. Ben de her zaman pedagojik yaklaşamıyorum.
Aboo yazin ben de ne yapacagim hic bilmiyorumKv geldi yine bize bebekten farkı yok onunda iki hatta eşimide sayınca benim üç bebeğim var diyorum artık
Canım almadım onları, çünkü bensiz duracağını cok sanmıyorum. Kolluk bebege olmaz büyük çocuklar için zaten, boyunlukta havuz gibi dursun su için olur, deniz de olmaz herhalde. Gölgelikli oturaklilardan alabilirim sonradan, denize girme performansina göre onunda en ucuzundan denemeye başlıcam. Deniz suyu geç ısındığı için bu sene kucakta zıplaya oynaya geçebilir gibi geliyorPeki yuzmek icin ne aldin kolluk mu boyunluk mu vs
Peki oğlumun adının da ege olmasıAyyyy aynıymışız bizimde kız öyle bana kızgın baktı beni görünce ağladı diyip duruyor e kızım canını yakıyosun napsın:) öpücem diye valla öyle bi sıkıyo ki bide herkes bana senin kızın çok güzel ablalık yapar çok uyumlu çok uysal diyip durduama geçen itiraf etti sen sürekli egeyle ilgilendiğin için benimle oynayamıyorsun ve bende eskisi gibi olamıyorum anne dedi haklı
Allah yardımcımız olsunAboo yazin ben de ne yapacagim hic bilmiyorum
Kocası yok mu?Allah yardımcımız olsun
tatile gidecektik balayına gidememiştik bende geleceğim diye tutturuyor bütün planlarımız alt üst oldu yine
Arkadaşlarım dalga geçmişti fakir fakir alerjiler diyeAaaaa çok ilginç ilk defa benim gibi birine rastladım. Avokado tek başına değil de eğer kahve ile avokado yersem benim de mideme kramp giriyor. Aile hekimime söylemiştim o da “ee beraber yeme o zaman” demişti. Ama bence bizimkisi alışkın olmayıp sonradan yemeye başladığımız için yani bana öyle söylendi. Çocukken başlasak bu şekilde olmazmış. Aynı şekilde guava diye bir meyve de canıma okumuştu.
Eğer tatile gelmesinden kurtulamazsan tatilde 3-4 saatliğine bırak ay anneciğim iyiki geldin, siz torun babaanne vakit geçirin, biz de dışarıda kocamla baş başa bir yemek yiyelim romantik yapalım deAllah yardımcımız olsun
tatile gidecektik balayına gidememiştik bende geleceğim diye tutturuyor bütün planlarımız alt üst oldu yine
Devam canımSohrab diyete devam mı?
Zaman ne çabuk geçiyor.Devam canım
3 haftaydı dıyetısyen destegı. O bıttı.. Kendim devam ediyorum suan
Ek gıdaya geçişte avokado verdiler de biz mi yemedikArkadaşlarım dalga geçmişti fakir fakir alerjiler diyearaştırdım yediğinde latex etkisi yapabiliyormuş o dokunuyormuş bize. Benim gibi alerjisi olan birini bulunca çok sevindim
Ama kilolar cok yavas gıdıyor, nasıl aldım anlamadımZaman ne çabuk geçiyor.
Büyük ihtimalle rota emmesini engelledi ağız tadı değiştiyse bugün çok az emdi şükür dut aldım kuru çayını yaptım süt artarsa sağıp veririm emmese bileAşıdan sonra 3 gün benim bebeğim de hiç emmedi. Zaten emdiği 3 dk, 5 dk. Biberona bile kafa çeviriyordu. Çok korkmuştum. Rota ve menenjitleri beraber oldu. Hangisi rahatsız etti bilmiyorum.