2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Normalde uyuduktan 1 saat sonra uyanır emer gecede 3 buçuk gibi uyanır sonra 6 7 gibi uyanır yanı normalde 3 kere emiyor gece hiç uyanmayınca tedirgin oldum ama dediğin gibi uyandığında sinirli tahammülsüz uyandı meme sert tutamıyorum diye ağlaya ağlaya doğru dürüst içemeden geri uyudu

Doğru diyorsun bir kaç saat sonra bir de öyle yapayım

Aynısı bizde de oldu bugün. Eşim korktu hatta bu kız kaç saattir aç diye. Ben de bırak uyusun dedim bu ayda normalmiş böyle uyuması dedim. Maşallah diyelim canım sürekli değişiyorlar biz onlara ayak uyduruyoruz.

Kızlar ders videosu izlemeye başladım bugün. Kızım kanguruda yüzü karşıya dönük durmaya alışkın başka türlü durmuyor gündüz. Ben izlerken 5 dk baktı gibi uyuyakaldı. Bir sıkıntı olur mu bu kadar ekrandan?

Ne bileyim ben oğlumda böyle bişey hiç görmedim 18 ay yeni doğan gibi uyandı geceleri uykuya hasrettim hep gerçi bu kuzumda onun kadar kilo almıyor gece emmesi az diye mi ne bileyim

Rezil ediyorlar dışarı çıkasım gelmiyor
Aynen ben de oyle, cok ozledım gezmeyi, bayramda pantolon almaya cıktık, gorumceye bıraktım uyutup, 1 saat ıcınde geldık, bu sefer de aklım bebekte kaldı.. Evegeldık 2 saat daha uyudu, keske yemek de yeseydik, üst de baksaydım dıye kendıme kızdım.. Herturlu kızıyorum kendime yanı.. Onla olmuyor onsuz da olmuyor oturmaya baslasaydı bebek arabasında en azından oturup dısarıya izlerdi.. Suan ya aglıyor ya uyuyor dısarda.. Bıraz kucakta tutuyoruz, bu sefer de kol kalmıyor

Kızlar merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun bugün aşı olduk biz ve demir damlasi verdi ebe ama eczaneden ocean 500 aldım kullanan varmı aranızda

Kaç aylıksınız peki

Öyle bir niyetim vardı ama 3 ay kaldı. Bugün başladım izlemeye daha iki video bakalım. Sen de hazırlanıyordun sanki ne durumdasın?
Hamileyken bir kısmını hallettim çok güzel ilerlemiştim
Açıktan başka bir bölüm daha okuyorum onunda sınavlarına giriyordum
Ama kv ile çalışamadım maalesef ara verdim şimdi kaldığım yerden tekrar başlayacağım
Bşrde dalga geçiliyor kimse ders çalıştığıma inanmıyor nedense cahillik bunu gerektiriyor olmalı

Maşallah sana kimseyi dinleme boşver Sen hayalini kur çalışmana devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…