2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Ben cok secemedim ama once on disler cikiyor.Bu arada disin kasintisi dis cikmadan coook once basliyormus.Yani hemen patlamayabilir
Kızlar memnunsanız bana aldığınız uyku arkadaşının linkini atar mısınız?
Ben Jellycat aldim.Sadece foto cekmek icin kullaniyorumNasil alistiracagimi bilmiyorum ben.Var mi taktikler?
Bebeğinizin kulağını nasıl temizliyorsunuz? Bir de kaç derece suyla yıkıyorsunuz?
Kepceye dokulenleri kulak temizleme cubugu ile aliyorum dustan sonra.Ama sadece kepceye dokulenleri aliyorum.Asla kulak yoluna icerilere sokmuyorum cubugu.Kendime de sokmuyorum ben bu aradaSiz de sokmayin,cogu insan kulak cubugu kullanmayi bilmiyor.Kulak dogasi geregi birazcik pis olmali.37 derecede yıkıyorum.
Kızlar rota ve meningokok aşıları ateş yapıyor mu? Bir de aşıdan sonra yıkanabiliyor mu bebeler yoksa veremdeki gibi yasak mı?
Rota yapmadi.Bexsero yapti 38.3-38.4 falan gordum en fazla onda da calpol verdim.Ben bu derecelere yukselmedikce ilac vermiyorum vucut direncinin olusmasi icin.Bana verem disinda bugun yikama demediler.Ama ben asi gunleri yikamiyorum iste bacagi falan bantli oluyor vs anlamsiz belki bilmiyorum da yikamiyorum iste

Anne olunca birini ne kadar cok sevebilecegini anlarsin,evlat sevgisi cok ayri diyorlardi ya hep..Gercekten cok ayri bi sevgiymis her gecen gun artan guzellesen ama bu herkesin anlattigi kisim.

Ama bence asil olay ve kimsenin bahsetmedigi onlarin bizi sevmesiHayatimda hic bu kadar sevildigimi hissetmemistim Beni gorunce guluyor,ellerini kollarini kimildatiyor,sadece kucagimda kokumda sakinlesiyor surekli gozlerimin icine bakiyor sacima dokunmak istiyor falan..İste bu coooook baska birsey..

Dilerim her isteyen istedigi zaman yasar bu duyguyu

Reflüsü olanlar reflü yatagı dısında neler yapıyorsunuz
kizim 2 saatte bir besleniyordu doktor beslenme araliginin uzamasi sart dedi reflunun iyilesmesi icin de. Bebelac goldun reflu icin bir takviyesini verdi. Mamaya koymak icin. Simdi ona basladik. Sizinki kac aylik

kizim 2 saatte bir besleniyordu doktor beslenme araliginin uzamasi sart dedi reflunun iyilesmesi icin de. Bebelac goldun reflu icin bir takviyesini verdi. Mamaya koymak icin. Simdi ona basladik. Sizinki kac aylik
Canım sen sinsi reflu bizde kusma yok demistin diye hatırlıyorum sorucktim unuttum baska ne belirti vardı kusma olmadan reflu dediler

Evet pek bu kısmından bahsedilmiyor ama
Annem söylemişti bana ilk bebeğim beni tanıyıp başkasından bana gelmek istediğinde çok mutlu olmuştum anne olduğumu tam anlamıyla hissetmiştim demişti
Bendede aynısı oldu kimsede durmayıp bana gelmesi çok tatlı
İlerdede beni severmi acaba

Ben henüz hissedemedim bu duyguları kızım herkese gidiyor bir ayrıcalığım yok gibi

Canım sen sinsi reflu bizde kusma yok demistin diye hatırlıyorum sorucktim unuttum baska ne belirti vardı kusma olmadan reflu dediler
Biz hic anlayamadik dilini itiyor doktor gosterdi. 2 saatte bir beslenmesi de refludenmis 4 aylik bebek 3-4 saate cikmasi gerekirdi dedi. Simdi reflu surubu ve bebelacin bi takviyesine basladik

Sadece benim mi sirtim agriyor ya sirt agrilariyla uyaniyorum bebegim kucakta ve gezmek istiyor evin icinde.
Benim de öyleydi canım. Parolle yaşıyor, sürekli kucağımda bebekle gezerek ağlıyordum. Şimdi spora gidiyorum, ağrım yok denecek kadar az. 1 kilo bile vermedim ama ağrısız yaşamak pahabiçilemez.

Benim de öyleydi canım. Parolle yaşıyor, sürekli kucağımda bebekle gezerek ağlıyordum. Şimdi spora gidiyorum, ağrım yok denecek kadar az. 1 kilo bile vermedim ama ağrısız yaşamak pahabiçilemez.
Ben de fozyoterapiste sordurdum.arkadasa drmis klinik masaj yapilir oncesinde tedsvi edilir seansi 850.

Kızlar ya ek gıdaya 4. Ayda başlamanın zararı olur mu acaba ? Benim kız çok minik ya, doktoruna da danışıp 4.ayda mı başlasam diye düşünüyorum formul mamayla hazırlanan kaşık mamalara. Benimki hiçbir şekilde formul mama almıyor çünkü. Kaşık mamalarla denesem mi şansımı diyorum. Ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…