2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Offf ben şimdi annemlerdeyim ve oğlum diş sürecinde inanılmaz kaşınıyor ve sürekli meme istiyor sanırım rahatlıyor kaşınması annemde sen uzatıyorsun 2 saatte bir beslemek ne ne zaman isterse ver diyip duruyor. Taktılar çocuğun açlığına. Zaten benim bebe her zaman huzursuz ağlak ben açlıktan olduğunu sanmıyorum yani

Kızlar bayram için annem cok güzel üç elbise almış, sanki düğüne gidiyor gibi tütülü felan. Çorabı,ayakkabısi,salyalık fular.

Mesela diyor ki bunu bayramın birinci günü, bunu iki bunu üçüncü günü giyer.
Ama ben Anne kız kombini giymek istiyordum. Şuan çok minik olduğu için 3aylık kombinimiz cok sade aslında günlük elbise gibi. Kırmızı potikareli. Hatta bel fln yok dümdüz kesmisler dikmisler kısa kol düz üstü elbise bitti. Dolaptan aldım hatta annemin tek elbisesinden bile cok ucuza geldi.

Bir gelenek gibi her bayram anne kız kombin yaparım diyordum.
Çok arada kaldım. Oda torununa bayramlık alma hevesi oldu herhalde. O elbiseler de cok güzel ama tütüler fln bi bunalttı ağzına alicak diye sürekli çırpınıyor ztn. çekistiriyor fln.
Onundaki güzel benimki cok düz.bi onu bi bunu giydiriyim desem ztn iki ev ancak var bayrama kimsede yok. On dakka on dakka mi giydiricem ne yapsam bilemedim

Acliktan degildir dogrubama sonuc olarak kisa araliklarla beslenmesi zararli dikkat etmemiz gerekli

Bir gun de iki kombini de giyersin.once annenin gönlü olsun sabah giyin aksama dogru kustu vs de sizinkini giyin

Bu kısa şortta diş çıkarma ile ilgili yardımcı olun diyor ya onun uzun videosu mu var
Aynen Osman gönülal diş yazın youtube bir sürü video çıkıyor orda söylüyor anne sütünden buz tabletleri yapmak elleri soğuk suyla yıkayıp ağzına masaj yapma temiz mendili dondurucuya koyup ağzına vermek yanaklarına soğuk kompres yapmak mama emziklerine soğuk püreler koymak bunlarla yardım edin diyo işte orda öneriler veriyor

Şu an sadece dişlik kaldım ve dördüncü aydayız o dediklerin diş çıkmaya yakın zamanda değil mi

Raporum da bayram sonrası bitiyor kardiyolojiden tansiyon ile ilgili verirmi ya aslında şubatta gittiğimde verecekti ben analık iznindeydim dinlenmelisin vs demişti çünkü bir gün holter taktım 16-15/10 civarında idi şimdide ara ara yine çıkıyor ama maksat rapor almak tabii işe dönen var mı

Bezi kuru mu koyuyoruz

Canım zaten bence elbise hiç rahat olmuyor, çocuğu kucağa alıyorsun, yukarı çıkıyor falan. Bence onun istediğini de giydir, kendi aldığını da. Fotoğraf çekin bol bol hep beraber. Sonra pijamalara geçin bir eşofman insanı olarak nacizane tavsiyem.
Annen kaç yaşında?
Hatta deniz kenarına gidin, düğün fotoğrafı, hamile fotoğrafı gibi çekilin.

Ne güzel bir iletişiminiz var bayıldım biz böyle güzel bir bağ kuramadık belki de emziremediğimden bilmiyorum

Benimki terlememiş ama yüzü kıpkırmızı oldu napcam bilemedim ben de bugün
Benim puset kahverengi bi de beyaz almayı düşünüyorum
senin elbisenden annene de al. Gezmelerin dönüşünde girin bi mağazaya hepiniz değiştirin senin aldıklarını giyin 3 nesil musmutlu eğlenceli bi gün geçirin bol bol kahkahalı foto çektirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…