- 12 Nisan 2019
- 24.032
- 38.110
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.361
Ben dırek üzerine seriyorum müslini canım.. Lastıklısıne hıc denk gelmedımKızlar müslin lastikli puset kılıfı kullanan var mı? Hem salyası akıyor hem terliyor temizlemesi zor onlardan alayım diyorum ama kullanışlı mı?
Anlamıyorum ki doktorlar da bir çeşit yenidoğan hariç kimse bezini açıp bakmadı. Ama bizim öyle bir sorun yok gibi net gözüküyorBızım kızımda yapısmıstı silerek actık, ben o kadar derin aralayıp sılmememıstım hıc..
Yenıdogan ve sonraki doktor da acıp bakmıştı, ama 2.ayda yoktu, 3.ay kontrolunde yapısmıs dedı, hatta kendı tutu ben sıldımAnlamıyorum ki doktorlar da bir çeşit yenidoğan hariç kimse bezini açıp bakmadı. Ama bizim öyle bir sorun yok gibi net gözüküyor
Ben kullanıyorum kullanışlı ama puseti arabaya bağlarken biraz sıkıntı oluyor kemer takma yerlerinde çarşafı sıyırıyorsun falanKızlar müslin lastikli puset kılıfı kullanan var mı? Hem salyası akıyor hem terliyor temizlemesi zor onlardan alayım diyorum ama kullanışlı mı?
Bizdede her gittiğimizde açıp bakıyorlar bol su ile yıkarsanız yapışıklık olmaz dedi doktorumuz birde sürekli pişik kremi kullanmak ta bir nedenmiş kaka yapınca sürekli yıkıyorum çünkü benim arkadaşımla aynı zamanlarda doğurdum onun bebeğinde yapışıklık olmuştu tedavi yıkamaydı Bu arada çok geçmiş olsun sizede şifa diliyorumSelam kızlar nasılsınız? Buraya çok bakamıyorum telefondan uzak durmaya çalışıyorum çünkü parmaklarım teker teker tetik parmak rahatsızlığı oluyor ve ağrı dan çok kullanamıyorum. Sanırım emzirme dönemi bitince geçmezse ameliyat olacağım.
Bir de benim kızda vajina yapışıklığı varmış. Geçen gün doktora gittiğimizde kontrol etti genellikle oluyormuş. Eliyle açtı biraz ara ara kontrol et sen de yap dedi böyle bir durumu olan var mı? Ben ilk kez duydum. Açılmazsa idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş. Son zamanlarda kızlarda çok rastlıyoruz dedi eskiden bu kadar değilmiş.
Bir de İstanbul’da olupta heyet raporu işini yakınlarda halleden var mı? Nereden aldınız?
Çok silincede olurmuş, silmeyince de… ara ara kontrol etmek lazım sanırım.Bızım kızımda yapısmıstı silerek actık, ben o kadar derin aralayıp sılmememıstım hıc..
Vana bepanten ile silebilirsin o önler yapışmayı ama şimdilik çok gerek yok dedi.Bizimkine de dün bakildi ben burda ilk duyunca doktora dedim.o da ben her geldiginizde kontrol ediyorum dedi. Yari yapisik bile olsa sorun degil siz mudahele etmeyin dedi.
sonradan olabiliyormuş. Bizde de bu ayda olmuş.Anlamıyorum ki doktorlar da bir çeşit yenidoğan hariç kimse bezini açıp bakmadı. Ama bizim öyle bir sorun yok gibi net gözüküyor
Aaa o aklıma gelmemişti olur gerçekten. Kendim ölçü alıp arkadaşıma diktirsem oraları çıt ile açtırırdım. Genelde internetten baktıklarım hep ince tek kat. Ben çift kat yaptırayım terletmesin diye düşünüyorum.Ben kullanıyorum kullanışlı ama puseti arabaya bağlarken biraz sıkıntı oluyor kemer takma yerlerinde çarşafı sıyırıyorsun falan
Teşekkürler canım ben de yıkayayım o zaman bol bol. Ben geçen kaka yapınca detaylı silmiştim belki o zaman kapandı. Öyle düşünüyorum. Ama doktor açtı şimdi tekrar etmez inşallah. Ne değişik şeyler öğreniyoruz yaBizdede her gittiğimizde açıp bakıyorlar bol su ile yıkarsanız yapışıklık olmaz dedi doktorumuz birde sürekli pişik kremi kullanmak ta bir nedenmiş kaka yapınca sürekli yıkıyorum çünkü benim arkadaşımla aynı zamanlarda doğurdum onun bebeğinde yapışıklık olmuştu tedavi yıkamaydı Bu arada çok geçmiş olsun sizede şifa diliyorum
Aç bir film izle, öyle keyfini çıkarKucakta olmasa daha güzel keyfini çıkarıcam da neyse buna da şükür ya uyumayıp hep ağlasaydı aman yarabbiii
Yapışıklık nasıl bir şey oluyor tarif eder misiniz? Doktorumuz kadındı geçen ay değiştirdim erkek şu an. Kontrolümüzde açıp bakmadıYenıdogan ve sonraki doktor da acıp bakmıştı, ama 2.ayda yoktu, 3.ay kontrolunde yapısmıs dedı, hatta kendı tutu ben sıldım
Kitap film karışık gidiyoruzAç bir film izle, öyle keyfini çıkarönceden uzun emdiklerinde ben bir günde dizi bitiriyordum. Şimdi tepine tepine 5 dk emiyor.
Ben çok kitap okuyordum. Şimdi okuyamam diye storytel aboneliği aldım. Ev işi yaparken ve sporda da dinliyorum, iyi oluyor. Yatarken canım masal anlatmak istemiyorsa ordan çocuk kitabı açıyorum.Kitap film karışık gidiyoruz
BilmiyorumIlk once üst diş mi cıkıyor? Ben sanki alt cıkar diye biliyorum.. Ya da boyle bı ayrım var mı
Osman hoca bugün video eklemiş. Diş çıkarınca saat başı uyanır emer emmeyi azaltmak için soruna çözüm bulun. Bana da diş gibi geldi uyanma sebebi. Peki diş çıkarma sürecinde sorunu nasıl çözebiliriz ki???Bu ara diş sancısı cekiyo olabilir mi? Benim de bebeğimde bugün farkettim diş gözüküyor gibi foto ekledim yukarıda… o yüzden sık uyanıyorlar galiba..
Hastanenin ismini özelden yazabilir misinHeyet raporu işini 2. Kez yapacak olan var mı? Yer araştırdınız mı? Kağıthane de bi hastahane varmış özel orası yardımcı oluyor dediler ama bilemedim. Bi bakacağım.
Yaa evet esımle film izliyorduk her aksam, sımdı memede de durmuyor o kadarAç bir film izle, öyle keyfini çıkarönceden uzun emdiklerinde ben bir günde dizi bitiriyordum. Şimdi tepine tepine 5 dk emiyor.
Evet gördüm bende, öneriler vermiş 5 tane YouTube’dan izledim ama geneli ek gıdaya geçişten sonra ya da kimyasal… tek yapabileceğimiz ilk 2 önerisi biri dolaba bez koyup soğutup bebeğe vermek ya da temiz parmağımızla kaşımak öyle hatırlıyorumOsman hoca bugün video eklemiş. Diş çıkarınca saat başı uyanır emer emmeyi azaltmak için soruna çözüm bulun. Bana da diş gibi geldi uyanma sebebi. Peki diş çıkarma sürecinde sorunu nasıl çözebiliriz ki???
Bize yaz biz sorarız denk gelirsekDün Osman hocanın yayını için alarm
Kurmuştum yayına girdim ama çook soru geliyordu benim sorumu görmedi
Görmeyince bir kaç defa attım benim mesaj yazmamı engellediler
Nerden bulucam ben bu sorularımın cevabını
Burdaki çocuk doktorları uzaktan eğitim den mezun olmuş gibi
YazıyorumBize yaz biz sorarız denk gelirsek
Benimki de salya reis aşırı salyası var ama daha yeni 3 aylık olduk çıkar mı diyorum bu aydaAhaahhaha yaaa ayniii bizdışı çıkıyor galiba, şimdi baktım üst indeki sağ diş tarafı beyaz patlamaya hazır diş
Ya onu soracaktım 3. Ayda kaç dakika emiyor. Alışmışım 30-45 dakika memede mıymıy emmesine şimdi 5-10 dakika emip bırakıyor. Ama akşam uykudan önce 30 dk uyur emiyor. Seninki nasılAç bir film izle, öyle keyfini çıkarönceden uzun emdiklerinde ben bir günde dizi bitiriyordum. Şimdi tepine tepine 5 dk emiyor.