2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Anlamıyorum ki doktorlar da bir çeşit yenidoğan hariç kimse bezini açıp bakmadı. Ama bizim öyle bir sorun yok gibi net gözüküyor
Yenıdogan ve sonraki doktor da acıp bakmıştı, ama 2.ayda yoktu, 3.ay kontrolunde yapısmıs dedı, hatta kendı tutu ben sıldım

Bizdede her gittiğimizde açıp bakıyorlar bol su ile yıkarsanız yapışıklık olmaz dedi doktorumuz birde sürekli pişik kremi kullanmak ta bir nedenmiş kaka yapınca sürekli yıkıyorum çünkü benim arkadaşımla aynı zamanlarda doğurdum onun bebeğinde yapışıklık olmuştu tedavi yıkamaydı Bu arada çok geçmiş olsun sizede şifa diliyorum

Bızım kızımda yapısmıstı silerek actık, ben o kadar derin aralayıp sılmememıstım hıc..
Çok silincede olurmuş, silmeyince de… ara ara kontrol etmek lazım sanırım.
Bizimkine de dün bakildi ben burda ilk duyunca doktora dedim.o da ben her geldiginizde kontrol ediyorum dedi. Yari yapisik bile olsa sorun degil siz mudahele etmeyin dedi.
Vana bepanten ile silebilirsin o önler yapışmayı ama şimdilik çok gerek yok dedi.
Anlamıyorum ki doktorlar da bir çeşit yenidoğan hariç kimse bezini açıp bakmadı. Ama bizim öyle bir sorun yok gibi net gözüküyor
sonradan olabiliyormuş. Bizde de bu ayda olmuş.
Ben kullanıyorum kullanışlı ama puseti arabaya bağlarken biraz sıkıntı oluyor kemer takma yerlerinde çarşafı sıyırıyorsun falan
Aaa o aklıma gelmemişti olur gerçekten. Kendim ölçü alıp arkadaşıma diktirsem oraları çıt ile açtırırdım. Genelde internetten baktıklarım hep ince tek kat. Ben çift kat yaptırayım terletmesin diye düşünüyorum.
Teşekkürler canım ben de yıkayayım o zaman bol bol. Ben geçen kaka yapınca detaylı silmiştim belki o zaman kapandı. Öyle düşünüyorum. Ama doktor açtı şimdi tekrar etmez inşallah. Ne değişik şeyler öğreniyoruz ya

Heyet raporu işini 2. Kez yapacak olan var mı? Yer araştırdınız mı? Kağıthane de bi hastahane varmış özel orası yardımcı oluyor dediler ama bilemedim. Bi bakacağım.

Yenıdogan ve sonraki doktor da acıp bakmıştı, ama 2.ayda yoktu, 3.ay kontrolunde yapısmıs dedı, hatta kendı tutu ben sıldım
Yapışıklık nasıl bir şey oluyor tarif eder misiniz? Doktorumuz kadındı geçen ay değiştirdim erkek şu an. Kontrolümüzde açıp bakmadı

Bu ara diş sancısı cekiyo olabilir mi? Benim de bebeğimde bugün farkettim diş gözüküyor gibi foto ekledim yukarıda… o yüzden sık uyanıyorlar galiba..
Osman hoca bugün video eklemiş. Diş çıkarınca saat başı uyanır emer emmeyi azaltmak için soruna çözüm bulun. Bana da diş gibi geldi uyanma sebebi. Peki diş çıkarma sürecinde sorunu nasıl çözebiliriz ki???

Dün Osman hocanın yayını için alarm
Kurmuştum yayına girdim ama çook soru geliyordu benim sorumu görmedi
Görmeyince bir kaç defa attım benim mesaj yazmamı engellediler
Nerden bulucam ben bu sorularımın cevabını
Burdaki çocuk doktorları uzaktan eğitim den mezun olmuş gibi

Evet gördüm bende, öneriler vermiş 5 tane YouTube’dan izledim ama geneli ek gıdaya geçişten sonra ya da kimyasal… tek yapabileceğimiz ilk 2 önerisi biri dolaba bez koyup soğutup bebeğe vermek ya da temiz parmağımızla kaşımak öyle hatırlıyorum unutkanlık çok var ben de hamilelikten sonra, belki başka bir hocadan da bu tavsiye aklımda kalmış olabilir ama galiba Osman hocada bunu tavsiye ediyordu..

Bize yaz biz sorarız denk gelirsek

Ahaahhaha yaaa ayniii biz dışı çıkıyor galiba, şimdi baktım üst indeki sağ diş tarafı beyaz patlamaya hazır diş
Benimki de salya reis aşırı salyası var ama daha yeni 3 aylık olduk çıkar mı diyorum bu ayda
Aç bir film izle, öyle keyfini çıkar önceden uzun emdiklerinde ben bir günde dizi bitiriyordum. Şimdi tepine tepine 5 dk emiyor.
Ya onu soracaktım 3. Ayda kaç dakika emiyor. Alışmışım 30-45 dakika memede mıymıy emmesine şimdi 5-10 dakika emip bırakıyor. Ama akşam uykudan önce 30 dk uyur emiyor. Seninki nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…