2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Benimki de salya reis aşırı salyası var ama daha yeni 3 aylık olduk çıkar mı diyorum bu ayda

Ya onu soracaktım 3. Ayda kaç dakika emiyor. Alışmışım 30-45 dakika memede mıymıy emmesine şimdi 5-10 dakika emip bırakıyor. Ama akşam uykudan önce 30 dk uyur emiyor. Seninki nasıl
Benim de öyle. Hatta gece uyku arasında 7 dk emdi geri yattı. Heh uyancak hemen dedim 3 saat daha uyudu. Doymasa uyumazdı herhalde.

Yazıyorum 😂
Gece uyurken kafasını sürekli sağa sola hayır der gibi sallıyor hiçbir bilgi bulamıyorum bununla ilgili 4. Ayın içinde oldu bu durum
Birde kusması 🤢 bıktım çamaşırdan 😑
Normaldir o bence, benim de bebeğim çok kusuyo… doktor normal demişti 😡 kilo aldığı sürece…

Benimki de salya reis aşırı salyası var ama daha yeni 3 aylık olduk çıkar mı diyorum bu ayda

Ya onu soracaktım 3. Ayda kaç dakika emiyor. Alışmışım 30-45 dakika memede mıymıy emmesine şimdi 5-10 dakika emip bırakıyor. Ama akşam uykudan önce 30 dk uyur emiyor. Seninki nasıl
4. Ayin başında başlıyor bazı bebeklerde 😅

Benim de öyle. Hatta gece uyku arasında 7 dk emdi geri yattı. Heh uyancak hemen dedim 3 saat daha uyudu. Doymasa uyumazdı herhalde.
Doymasa uyanır isterdi kesin. Evet gece rüya öğününde max 10 dakka. Çişli bez sayısı iyi ama kızın emme saatlerini düzenleyemiyorum o yüzden.Az emince 2 saatte bir emmek istiyor diye düşünüp meme veriyorum o zamanda acıkmadan daha az emiyor. Haftasonu sorcam doktora bakalım emme saatlerini nasıl yapayım diye.

Doymasa uyanır isterdi kesin. Evet gece rüya öğününde max 10 dakka. Çişli bez sayısı iyi ama kızın emme saatlerini düzenleyemiyorum o yüzden.Az emince 2 saatte bir emmek istiyor diye düşünüp meme veriyorum o zamanda acıkmadan daha az emiyor. Haftasonu sorcam doktora bakalım emme saatlerini nasıl yapayım diye.
Kızlar ben rüya öğünü yapmıyorum yapınca gece boyu uyanmıyor mu amaçlı ne tam olarak

Hava çok sıcak ben zırt pırt veriyorum valla. Bi de benimki kendi bırakıyor zaten.

Kızlar ben rüya öğünü yapmıyorum yapınca gece boyu uyanmıyor mu amaçlı ne tam olarak
Çok ağlamadan gözü kapalı mıkırdayınca memeye koyuyorum. Hiç gözünü açmadan uyuyup devam ediyor. Altını değiştirirsem vay halime. 2 saatten önce geri uyumaz.

Dün Osman hocanın yayını için alarm
Kurmuştum yayına girdim ama çook soru geliyordu benim sorumu görmedi
Görmeyince bir kaç defa attım benim mesaj yazmamı engellediler😂
Nerden bulucam ben bu sorularımın cevabını
Burdaki çocuk doktorları uzaktan eğitim den mezun olmuş gibi
Bana sor bir dahaki aya gidince sorarım bizim doktora ha 30 tane sormuşum ha 40 🤣🤣 kendi saç döküntümü bile çocuk doktoruna soruyorum 🤣

Kızlar bizimkini dışarı çıkardım anacım hep ter. Daha nisanda böyle yaza ne yapacağız? Sizinki böyle oluyor mu? Çocuk bronşit olmasın korktum Allah korusun.

Şansımı zorlayıp tekrar soruyorum gözden kaçmıştır belki 2. Kez heyet raporu alan var mı? Özelden yazabilir misiniz İstanbul içi herhangi bir yer olur.

Canım şöyle, örneğin erken uyursa bu bebe gece erken uyanacak o yüzden ben yatmadan 23:30 gibi o uyurken yatağından alıp uykusunu açmadan emziriyorum yine yatırıyorum. Bu şekilde gece kalkma sayısı azalıyor annecikler biraz daha uyuyor 😅
Hava çok sıcak ben zırt pırt veriyorum valla. Bi de benimki kendi bırakıyor zaten.
Yok anacım vermesem durmuyor zaten. Ben kendi bırakmasını tam acıkmadan vermeme bağladım 🤷🏼‍♀️ bilemiyorum ama doğru söylüyosun hava sıcak sıvıya ihtiyacı var

Kızlar Doktora sordum kISA ARALIKlarla beslenmeyi : açıklamayı Aynen yazıyorum. Eğer sürekli kısa aralıklarla beslenmeye alışırsa bu durumda uzun süreli açlığa alışamaz ve karaciğerdeki şeker depoları
Kendini metabolize edemez Sonuçta yaşamın doğasında daha geniş aralıklı bir beslenme periyodu var.

Canım şöyle, örneğin erken uyursa bu bebe gece erken uyanacak o yüzden ben yatmadan 23:30 gibi o uyurken yatağından alıp uykusunu açmadan emziriyorum yine yatırıyorum. Bu şekilde gece kalkma sayısı azalıyor annecikler biraz daha uyuyor 😅

Yok anacım vermesem durmuyor zaten. Ben kendi bırakmasını tam acıkmadan vermeme bağladım 🤷🏼‍♀️ bilemiyorum ama doğru söylüyosun hava sıcak sıvıya ihtiyacı var
23.30 da verince kaçta uyanıyor mesela?

Ben uyandırmıyorum çünkü hemen uyanıyor
Gün içinde 2 gündüz uykusu yapmaya çalışıyorum bazen 1, ben yarım saat uyuyor az uyuyorsa 3 üde yapmaya çalışıyorum.
Gündüz 3 saat uyumasını sağlamaya çalışıyorum.
Ama çok derin uyuyorsa 3. Saatte uyandırıyorum.
Toplamda 5 saate kadar uyuyabilirlermiş.
En geç gündüz uykusu saat 17,00 olmalıymış

Biz 7de kalkış, aksam 8bucuk yatış.
Öğlene kadar iki uyku, öğleden sonra iki uyku

Hiç 3 saat uyuduğunu hayal bile edemiyorum. Bizim her sey az ve sık gidiyor. Cocugmda anası gibi tez canlı herhalde

Rüya öğünü bana verilen en güzel annelik tüyosuydu. Hic cocuk ayaklanmadan acıktıkca besliyorsun. Zaten oda alıştı. Elime koluma vurup haber veriyor. Yatakta beni bulana kadar kayıyor. Olmazsa gözünü acıyor, biberonu ağzına sokunca gözünü kapatıyor bayılıyorum😍
İnce yorgana geçmiştik. Belini kaldırıp ayaklarını yorgndan dışarı atıyor. Dün evin balkon kapılarını açıp odanın kapısını da açtım serin olsun diye, Banyoyu da ikiye çıkarttım, İsilik olmasın diye rahatlıyor bide ama daha 1Nisandan böyleyse napicaz bimiyorum 30derece bugun burası

X