2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Doktor da mı alıştırmışsınız dedi

Sizin de bebekleriniz uykuya dalmadan önce ayakta ve kucakta uyumak istiyor mu? Oturdugum an kendini kasıp ağlıyo sinirleniyo filan…

Sizin de bebekleriniz uykuya dalmadan önce ayakta ve kucakta uyumak istiyor mu? Oturdugum an kendini kasıp ağlıyo sinirleniyo filan…
Sadece gece uykusu yatakta bizim akşam 9 Sonrası ona kodlamış kendini gündüz uyusa da uyumasa da hep kucak istiyor ağlıyor bırakınca

Kucakta kısmı doğru yatağa koyuyorum ağlıyor dün inat ettim tam saydım 12 kez ağladı aldım sakinleştirdim hemen koydum en son yorgun düştü uyudu uyku eğitimi vereceğim tek olsa daha kolay ama yoksa çok zor sürekli kucağım dolu

Tabi canım, kucakta tüm evi turluyoruz, mutfağa bakıyoruz her şey tam mı eksik bir şey var mı diye. Evi teftiş etmeden uyumuyor mübarek mahalle muhtarı tombul teyze.

Sabah 90ml süt bıraktım, saat 8de yarısını içip uyumuş saat 10da uyanınca da yarısını içmiş.
Tek seferde 90 icemiyor ki
O yüzden de erken acıkıyor.
Ne sıkıntı oluyormus ki acaba anne yorgunluğu hariç

Tabi canım, kucakta tüm evi turluyoruz, mutfağa bakıyoruz her şey tam mı eksik bir şey var mı diye. Evi teftiş etmeden uyumuyor mübarek mahalle muhtarı tombul teyze.
Ahaahhaha yaaa ayniii biz dışı çıkıyor galiba, şimdi baktım üst indeki sağ diş tarafı beyaz patlamaya hazır diş

Çok uygunmuş biz 100 tane 4 numara 320 ye aldık
Mavi paket ile sarı paketin farkı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…