-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.321
Benim doktorum gündüz istedigi kadar uyuyabilir, gece de Öyle dedi 3 ay bitince… Öncesinde de gece 6 saate kadar gündüz de 4 saatde CanimKızlar bebeklerimiz en fazla kaç saat uyuyabilir gündüzleri? Kaç saat olunca uyandırmalıyız beslemek için?
3 ayı bitirdik o zaman artık uyanana kadar hiç uyandırmıyoruzBenim doktorum gündüz istedigi kadar uyuyabilir, gece de Öyle dedi 3 ay bitince… Öncesinde de gece 6 saate kadar gündüz de 4 saatde Canim
Doktor da mı alıştırmışsınız dediIste dun arkadasim da dojtoruna gitti. Onunki de oyle demis beslenme araliklarini ac demis . Ha dun bizim doktorumuz da oyke diyince agliyor dedim e aglar tabi alistirmis sizi dedi. Bi de mamaya koymak icin bi vitamin verdi o kivam arttirir uzun sure tok tutar dedi. Kesinlikle 2 saatte hir normal degil napaip edip oyalacagiz suan ben 3 saati dokdurdum verecegim bwkalim
Benim dün 4 saat uyudu. Hiç dokunmadım. Genelde 45 dk uyur uyanır.Kızlar bebeklerimiz en fazla kaç saat uyuyabilir gündüzleri? Kaç saat olunca uyandırmalıyız beslemek için?
Evet Canim Dokunma, keyfini cikar3 ayı bitirdik o zaman artık uyanana kadar hiç uyandırmıyoruz
Benimki gündüz slingle uyuyor yatakta uyku yok maalesef öyle olsa belki kısa olur. 2-3 saat uyuyup uyanıyor acıktığında. Ya uzun uyursa uyandırmalı mıyım ikilemde kaldım daBenim dün 4 saat uyudu. Hiç dokunmadım. Genelde 45 dk uyur uyanır.
Sadece gece uykusu yatakta bizim akşam 9 Sonrası ona kodlamış kendiniSizin de bebekleriniz uykuya dalmadan önce ayakta ve kucakta uyumak istiyor mu? Oturdugum an kendini kasıp ağlıyo sinirleniyo filan…
Kucakta kısmı doğru yatağa koyuyorum ağlıyor dün inat ettim tam saydım 12 kez ağladı aldım sakinleştirdim hemen koydum en son yorgun düştü uyudu uyku eğitimi vereceğim tek olsa daha kolay ama yoksa çok zor sürekli kucağım doluSizin de bebekleriniz uykuya dalmadan önce ayakta ve kucakta uyumak istiyor mu? Oturdugum an kendini kasıp ağlıyo sinirleniyo filan…
Kucakta olmasa daha güzel keyfini çıkarıcam da neyse buna da şükür ya uyumayıp hep ağlasaydı aman yarabbiiiEvet Canim Dokunma, keyfini cikar
Tabi canım, kucakta tüm evi turluyoruz, mutfağa bakıyoruz her şey tam mı eksik bir şey var mı diye. Evi teftiş etmeden uyumuyor mübarek mahalle muhtarı tombul teyze.Sizin de bebekleriniz uykuya dalmadan önce ayakta ve kucakta uyumak istiyor mu? Oturdugum an kendini kasıp ağlıyo sinirleniyo filan…
Kasım annelerine atmışlar bunu bak istersenKızlar bebeklerimiz en fazla kaç saat uyuyabilir gündüzleri? Kaç saat olunca uyandırmalıyız beslemek için?
Şunu tam anlamadım neden 4 saatte bir yada belli saatlerde bir beslenmek zorundalar mışValla hesapladi 900 dedi.6 kiloyuz gitmeden 810a cikmisti yeni yeni.
Sabah 90ml süt bıraktım, saat 8de yarısını içip uyumuş saat 10da uyanınca da yarısını içmiş.Bu gece mi oldu canim soyle ki gunduz diyorum ya oyalamamiz gerek sart ben mesela dun sey oldu. Kisik sert bi sesle kız uyusaydin ya o kadar ugrastim diye konustum sen tut buna haldir haldir gül a a dedim agam bizle dalga gecii. Suan o tarz konusmaya hemen guluyor ben de soklardayim bakalim baska nasil oyalariz 4 aylik biz bu arada. 3 aylik arkadasima da aynisini doktoru soylemis o emziruyor arasini ac demis
Kesintisiz kaç saat uyuyor ki?3 ayı bitirdik o zaman artık uyanana kadar hiç uyandırmıyoruz
Ahaahhaha yaaa ayniii bizTabi canım, kucakta tüm evi turluyoruz, mutfağa bakıyoruz her şey tam mı eksik bir şey var mı diye. Evi teftiş etmeden uyumuyor mübarek mahalle muhtarı tombul teyze.
Çok uygunmuş biz 100 tane 4 numara 320 ye aldıkMolfix Pure Soft 3 Beden Midi 98'li Bebek Bezi
Kızlar molfix 3 numara kullananlar varsa fiyatı uygun 2 paket aldım ben. Mağazayı takip edince de indirim oluyor çok uyguna geliyor tanesi 2,4 kusur oluyor.
Kucağımda 3 saat uyuyor bazen arada gözünü 5 dk açıp geri kapatarak.Kesintisiz kaç saat uyuyor ki?